Vždycky jsem obdivoval jak někdo dokáže napsat vtipnou povídku. Tato je nejen originální, ale hlavně protkaná milým humorem, jež mám hrozně rád. Vtípek s památkáři mě vyloženě rozesmál :-) Při čtení reportáže od Pavky Šmejdila o divokých (zdivočelých), jsem si vzpomněl na film Vinnetou I. a novináře jež se marně snaží napsat článek o indiánech :-D Musím ocenit i ilustrace jimiž je "povídka" doplněna, zvláště pak portrét obra :-D Rozhodně se přidávám k ostatním, tento novinový plátek bych rád odebíral a doufám, že v příštím kole se dočkáme pokračování.
Netradiční forma povídky, ale budiž... :-D Musím ale ocenit skvělý smysl pro humor, skoro až Pratchettovského střihu. Rád bych od Autora viděl nějaký humorný fejeton nebo kratší povídku... :-D
I tady děkuju za komentáře a přečtení :-) Samozřejmě je to naprostá kravina, ale mě kraviny baví a doufám, že se ke mně někdo příště přidá, protože je i ráda čtu ;-)
Ach ne! Mé srdce plesá - objevila jsem zapomenuté číslo MF Les! Respektive pouze jeho fragment, protože ostatní články nějaký neřád z novin vytáhl a nevrátil je zpátky :-/.
Komentáře
Při čtení reportáže od Pavky Šmejdila o divokých (zdivočelých), jsem si vzpomněl na film Vinnetou I. a novináře jež se marně snaží napsat článek o indiánech :-D
Musím ocenit i ilustrace jimiž je "povídka" doplněna, zvláště pak portrét obra :-D
Rozhodně se přidávám k ostatním, tento novinový plátek bych rád odebíral a doufám, že v příštím kole se dočkáme pokračování.