Povídka č. 4 (14. kolo) - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/1350761570_icon_Scroll.png)
Kůň unaveně zaprotestoval, když se ho ještě naposledy pokoušel popohnat. Hřebec odfrknul pěnu a na okamžik zůstal stát se skloněnou hlavou. Pak se pokusil s jezdcem udělat ještě dva kroky, než se pomalu zhroutil na přední nohy. Benjen se snažil … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Každopádně Ben docela frajer. Nohy rozmlácené na maděr a pořád mu to šlape.
Povídka se mi moc líbila a na konci, když se zjeví polární záře, má to tu správnou mrazivou atmosféru. Jen jsem čekal, kdy Ileana konečně zahlásí: "Navrhuju, sníst psy." ale nestalo se :-P
Tento příběh je však jiný a musím přiznat, že hodně originální. Ben zde výjimečně není hlavním tahounem příběhu spíše vypravěčem, jakýmsi doktorem Watsonem. Hvězdou této povídky je Ileana. Moc se mi líbila pomalu se rozvíjející pavučina tajemství kolem ní. Její minulost a pravá identita, její magické schopnosti a hlavně motivace a cíle. Jak děj odhaluje nitky kolem Ileany, tak vytváří novou komplikovanou mozaiku vztahu mezi ní a Benem. Prostě krásně napsaný intimní příběh dvou hrdinů a jejich výpravy o které se svět nedozví.