16. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/1350761570_icon_Scroll.png)
Po kratším oddechu se vracíme k fan povídkám s novými tématy. 1) Ženy v Západozemí aneb za vším hledej ženu – Ženy jsou nebezpečné, své by o tom mohl povyprávět nejeden Západozemec. Začínají se kvůli nim války, ruší svatby, děti … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Bude Michelle stačit prodloužení týden? Dva? Riokai něco zvládne při prodloužení?
Ještě mám žádost pro nějakého psavce na aspoň kratičkou halloweenskou povídku o západozemském bezhlavém jezdci, v tomhle případě by to asi byl žoldák odněkud ze Svobodných měst zabitý třeba v armádě prince Rhaegara. Ichaboda Cranea byl mohl zastat nějaký mladý mistr z Citadely a Katrinu Van Tassel jakákoliv dcera bohatého vesnického obchodníka :king:
nebo takhle
je celkem jedno.
Já jsem si vzpomněla se setkání jezdce se dvěma malými čarodějnicemi a docela mě to inspirovalo, tak možná taky ještě napíšu něco dalšího, jestli bude čas.
Líbí se mi to, co imho navrhoval flanker a tuším Nevada, že by si založil jednotný topic a tam by se prostě přidávali povídky nezávisle na soutěže
A taky to s čím přišel Sagart, že bychom to rozšířili i mimo ságu Píseň a Ledu. Přece jenom vzhledem k tomu, že se sitace s knihami vyinul takhle, tak mi to zní jako rozumný nápad a sám si delší dobu s fanfikcí na jiné univerzum pohrávám. Beztak tohle fórum několik posledních let slouží k čemukoliv, jen ne k diskuzi o Písni, takže nevidím důvod, proč to nevztáhnout i na povídky.
Jinak jsem pro do 30. listopadu to, co navrhla svoa00, ale dál už bych to smrdět nenechal.
Mimochodem, když bude víc času, třeba se ti nabídne víc korektorů ;-) Při dostatečném prodloužení jsem schopná se ti taky na nějakou povídku podívat, když to nebude stostránkový epos :-)
Topic na na volné přidávaní všemožních povídek zní dobře, ale jak to bude s těmi extra dlouhými?
Ale vzhledem k tomu, co zatím přišlo a co bylo přislíbeno, to už o moc lepší nebude. Takže do 30. 11., pak už to asi fakt nebude mít cenu, protože kdo se k tomu nedokope za tři a půl měsíce, ten to nedokončí ani za čtyři. Nemá smysl k tomu dál nikoho nutit.
Naopak nesouhlasím s rozšířením mimo svět Písně. Na fan fóru ságy k tomu nevidím důvod. Nemám problém s nesoutěžním zveřejňováním v souhrnném článku typu "ostatní tvorba", ale nemyslím, že by se tady k tomu měly organizovat bodovací soutěže. Nicméně nezavrhuju to zatím úplně.
Pro ostatní - makejte, chci pořádnou konkurenci :D
Jinak jestli počítám správně, tak dvě povídky už byly poslané, dvě pošlu já a dvě Tyrion. Takže aspoň šest by jich být mělo.