Hra o trůny - sběratelská edice - Ice & Fire
Hra o trůny - sběratelská edice - Ice & Fire
Jak bylo přislíbeno, nakladatelství Argo začalo vydávat sběratelské edice nových překladů Písně ledu a ohně. Jako první je k dostání 134 číslovaných výtisků Hry o trůny v plátěné vazbě, která vychází z obálky Kateřiny Bažantové. Sběratelskou potěchu s možností volby … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nicméně o sběratelských edicích informovali od samého začátku. Kdo chtěl, mohl si počkat a klasické vydání kupovat nemusel. Tohle je nadstandard a na tomhle nakladatelství IMHO moc nezbohatne. A když se mrkneš na stránky bibliofilie k ostatním titulům, tak zjistíš, že tyhle edice si své kupce najdou.
Každopádně, byť neplánuju kupovat - a že jsem do Písně už vrazila kopu peněz -, tak jako fanoušek dávám za tuhle péči palec nahoru. U Talpressu jsme si o takovém přístupu nemohli ani nechat zdát.
Spíš než zisk si myslím že u těchto akcí jde o reklamu formou šuškandy..
Buď jak buď už se stejně svého kompletu nikdy nedočkám - už proto že nový překlad pro mě zkrátka není atraktivní. Ale to je omleté téma z jiného vlákna....
Nenapsal jsem čekat až bude jasné že to nedopíše říkám čekat až bude jasné že to dopíše nebo nedopíše.. Tam je zásadní rozdíl.
Navíc - když už se diskutuje proč je to super idea, není důvod nediskutovat o tom, proč to je k úplně ničemu..
Cywe, čárky ve větách jsou užitečná věc! :D
Tak to zase pr, já neříkám, že je to "super idea". Je to prostě (něčí) obchodní tah. Nemám potřebu to hájit, jen se mi to líbí (mrkni se třeba na plátěný obal Hobita, to je prostě nádhera). I když na místě obchodníka bych k tomu odvahu asi nenašla.
naneštěstí už jsem poučen a počkám až pokud vyjdou vichry ( o snu si nedělám iluze)
Ale ten překlad je dobrý nápad.
Btw. @Nevada možná troufalá otázka na kterou ani nevím, jestli znáš odpověď, ale stejně by mě zajímalo, jaké prodeje má nový překlad od Arga? Už to je tuším přes rok, co je v prodeji, tak by nějaké čísla být mohly. :-)
Tahle verze vypadá dobře, Argo si tu kvalitu umí pohlídat, můj nový plyšový Drákula by jistě souhlasil.
Přiznám se, že jsem začala být hodně zvědavá na tu koženou vazbu a doufám, že ji někdy budu mít příležitost si ji prohlédnout nejen na fotkách.
Za mě trochu škoda toho zrcadlového RR, to se mi tam moc nelíbí. Ale jinak to vypadá moc pěkně.
až vyjdou Vichry a pak Sen, ( :wall: ) tak to rozhodně zkompletuji
https://www.facebook.com/argo.cz/posts/10156916073466917