26. 3. 2011 - Spravedlnost Králova Přístaviště aneb Návrat do města stínů

upraveno 29. března 2011 v Ostatní
Na turnaj jsem se přirozeně těšil, zvlášť když bude v Brně. Ještě ale týden dopředu jsem vůbec nevěděl, co budu hrát. Jelikož byl už kompletní cyklus CP – Brootherhood without Banners, kde se mi líbila mechanika Boltonů tak jsem ji chtěl zkusit. Postavený balík ale moc nefungoval a potřeboval ještě vyladit, na což nebyl čas. Šáhnul jsem tedy po balíku, který už jsem měl postavený dost dlouho: Lannister s agendou City of Shadows. Tento balík se...

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 28. března 2011
    lidi to by ste nevěřili jak je težký napsat takovej report, ve Wordu to má skoro 5 A4 a psal jsem to přes 3 hodiny určitě + ještě to dát sem a naformátovat...doufám že bude každej takhle obětavej :)) nějak to tu poslední dobou chybí
  • upraveno 29. března 2011
    Best kart nebyl dle mě malíček ale Syrio který se s cenou 0 lehce vyhnul resetu shadows karet. Jinak samozřejmě klekání armády jelikož mi přišli karty pro ni ale vzhledem k tomu že byla nějak unavena a stále klečela němělo cenu pokračovat a protahovat to.
    dík za doplnění, na ten tvůj reset shadows už jsem málem zapomněl, ale to jak tě malíček projel 2x 2claimem na power tě podle mě položilo víc...
    právě že Syrio mě projel na dvojkovou military a bylo po hře
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.