Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

Ta by pobláznila každýho :wink:

Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
1246734

Komentáře

• upraveno 5. ledna 2007

Alek wrote:
    to je tak kdyz se sejdou tri moderatori v pozdni hodine v jednom tematu...

Tři králové! (Stannis: "DALŠÍ uchvatitelé!?")

Nebo tři čuníci? (Nohavica: "...v řadě za sebou...")

heavy_head wrote:
    Náš cíl je jasný. Chceme elegantně a s přehledem vstoupit do dějin fóra jako první topic, který dokázal pokořil bájnou hranici 1000 shlédnutí.

To je výzva, ne? 8)

Myslím, že by to byla jasná odpověď všem škarohlídům, kteří se nedokážou shodnout na tom, která postava je nejoblíbenější.

Jak je vůbec možné, že má Sansa Nádherná v anketě na hlavní stránce jen jeden hlas? :evil: :?:
  • upraveno 5. ledna 2007

ja se spis ptam jak to ze ma vubec hlas? ktery kacir me hacknul, vzdyt jsem to osetril jak jsem nejlip mohl...nicmene stale ji patri ono slusive posledni misto, mam takovy neblahy pocit, ze kdyby v ankete byl treba ten cokl, Leto nebo tak nejak, ze by ji predbehl i on...:-)

• upraveno 5. ledna 2007

Kdyby jen náš lord admin Alek tušil, co se odehrává v zákulisí tohoto tlachání, jaké velké dobrodružství, ach, jistě by jen tak neodešel. Co myslíš, bratře admine Léto Chlupatý, bude třeba Tajemství zachovat? 8)

Jeden hlas! To je úkaz jako z jiného světa. Jako zlá noční můra. Brr!

• upraveno 5. ledna 2007

Alek wrote:
    ja se spis ptam jak to ze ma vubec hlas? ktery kacir me hacknul, vzdyt jsem to osetril jak jsem nejlip mohl...nicmene stale ji patri ono slusive posledni misto, mam takovy neblahy pocit, ze kdyby v ankete byl treba ten cokl, Leto nebo tak nejak, ze by ji predbehl i on...

Teď ovšem, Aleku, jdeš sám proti sobě - aneb, jak je možné, že náš rozkošný čumáček v anketě není? Byla vůbec vyhlášena za přítomnosti notáře? :lol: A jinak dobrou noc a veselé nakoukání! :wink:
  • upraveno 5. ledna 2007

heavy_head wrote:
    Kdyby jen náš lord admin Alek tušil, co se odehrává v zákulisí tohoto tlachání, jaké velké dobrodružství, ach, jistě by jen tak neodešel. Co myslíš, bratře admine Léto Chlupatý, bude třeba Tajemství zachovat?

Dnes je večer velkých činů a mocných odhalení, můj dobrý sere! Avšak prozatím bych preferoval spíše utajení nejvyššího stupně, neboť informace jsou cenivem moderní doby. Kdo má informace, má moc, má vliv, diktuje si podmínky a buduje si postavení vpravdě neotřesitelné. Varys by mohl vyprávět. 8)

heavy_head wrote:
    Jeden hlas! To je úkaz jako z jiného světa. Jako zlá noční můra. Brr!

Komupak asi ten jeden hlas patří? :twisted:
  • upraveno 5. ledna 2007

Ano, souhlasím. Pravda nesmí vyjít na povrch.

Dovedu si představit, že jedině tzv. "obrácení Ferdyše Pištory" by snad mohlo zviklat naším skálopevným rozhodnutím. Jsi téhož názoru, sere Chlupatý? :lol: :idea:

• upraveno 5. ledna 2007

heavy_head wrote:
    Ano, souhlasím. Pravda nesmí vyjít na povrch.

Dovedu si představit, že jedině tzv. "obrácení Ferdyše Pištory" by snad mohlo zviklat naším skálopevným rozhodnutím. Jsi téhož názoru, sere Chlupatý? :lol: :idea:

Ach ano, sere Těžkohlavý. Jak říkáme my latiníci: "Suum cuique!" Až dotyčný prokáže svou oddanost naší věc, pak ho zasvětíme do vyšších sfér, do našeho tajemství, jež si budeme hlídat jako... ehm... jako všechno zlato Lannisterovy skály. :wink:
  • upraveno 5. ledna 2007

Každému, co jeho jest! Ano, mám pocit, že už to zde někde zaznělo... :)

• upraveno 5. ledna 2007

Teda tohle vážně strašná diskuze...:)) Ale abyste věděli, že vás mam rád, prozradim vám, jak nejlépe na hlavní stránce zvednout oblíbenost Sansy;)) Stačí zalézt na univerzitě do nějaký počítačový učebny a pak hlasovat ze všech počítačů;)) Víte, kolik hlasů už jsem takhle rozdal?;)))

• upraveno 5. ledna 2007

Rozkošné téma, není-liž pravda? :wink:

To nelze. My Starkové a zlovlkové máme v krvi čest. Čest jest zákonem a pravdou, naší životní cestou. Kupříkladu já jsem hlasoval pro Sansu již před několika týdny z mého domovského počítače. A nyní, na koleji, bych teoreticky mohl udělit i druhý hlas, avšak neudělám to. Nicméně zvažuji, že bych přivlekl ke klávesnici své spolubydlící, ohrnul pysky a pod pohrůžkou násilného použití zlovčích tesáků je přesvědčil, aby pro Sansu hlasovali. To by mohlo býti legitimní. :D

• upraveno 5. ledna 2007

Léto wrote:
    Rozkošné téma, není-liž pravda? :wink:

To nelze. My Starkové a zlovlkové máme v krvi čest. Čest jest zákonem a pravdou, naší životní cestou. Kupříkladu já jsem hlasoval pro Sansu již před několika týdny z mého domovského počítače. A nyní, na koleji, bych teoreticky mohl udělit i druhý hlas, avšak neudělám to. Nicméně zvažuji, že bych přivlekl ke klávesnici své spolubydlící, ohrnul pysky a pod pohrůžkou násilného použití zlovčích tesáků je přesvědčil, aby pro Sansu hlasovali. To by mohlo býti legitimní. :D

Legitimní možná jo, leč otravné, to za a), za b) se říká: "S poctivostí nejdřív pojdeš." a za c) se podívej na svého pána, lorda Bezhlavého Starka a radši si pěkně zahlasuj několikrát;))

• upraveno 5. ledna 2007

Peter wrote:
    Teda tohle vážně strašná diskuze...:)) Ale abyste věděli, že vás mam rád, prozradim vám, jak nejlépe na hlavní stránce zvednout oblíbenost Sansy;)) Stačí zalézt na univerzitě do nějaký počítačový učebny a pak hlasovat ze všech počítačů;)) Víte, kolik hlasů už jsem takhle rozdal?;)))

Vida ho, antisansistu. Kde se to v něm vzalo? :wink: :shock:

• upraveno 6. ledna 2007

Petyr wrote:
    Legitimní možná jo, leč otravné, to za a), za b) se říká: "S poctivostí nejdřív pojdeš." a za c) se podívej na svého pána, lorda Bezhlavého Starka a radši si pěkně zahlasuj několikrát;))

Pchá! Lord Eddard je morálním vítězem hry o trůny. :wink:

heavy_head wrote:
    Vida ho, antisansistu. Kde se to v něm vzalo?

Jest to jakási neblahá choroba, bratře, jež se šíří Sedmi královstvími a schvacuje všeliký lid. Das ganze königslandungsplätzsische Volk ist eine Simulantenbande! Předepisuji tři klistýry denně a výplach žaludku. :twisted:
  • upraveno 6. ledna 2007

Padlý rytíř! :o Světem obchází strašidlo bezvěrství. Pouze naše čest a neochvějnost ho může zachránit. Do boje! Na zteč! Nastavme své štíty, své hlavy, svá těla! Nebojme se, Panna a Válečník nás ochrání!

• upraveno 6. ledna 2007

Kupředu, kupředu, volám, kupředu, muži Sansini! Nad mořem východním vstává krvavé slunce: přichází den mečů, den vlků, den vítězství! Vítězství Sansy Půvabné! Vstaňte! Vy, kdož jste praví rytíři, vstaňte! Vy, kdož jste nezapomněli na své přísahy, vstaňte!

Kopí se láme, štít jiskry křeše, kopyta duní nad plání. Přísahy jsme složili, nyní přišel čas je naplnit, pro královnu, pro Pannu Zimohradskou, pro Sansu! Pro čest, krásu, moudrost a spravedlnost vpletenou v jediné!

Kupředu a zpět ni krok! Nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte, na Sansu myslete, hrrrr na ně, křikněte! :!:

• upraveno 6. ledna 2007

Nu, myslím, že to byl plodný a tvůrčím způsobem strávený kus noci. Na pár hodin jsme zahnali hrůzy noci. Leč do úsvitu ještě daleko.

A mráz se dere pod kůži. A vichr, vichr vane z hor.

Střež oheň, bratře. Já musím jít. :arrow:

Zůstal jsi sám. 8)

• upraveno 6. ledna 2007

Tak, tak, sere!

Noc přichází a má hlídka začíná. Neskončí až do mé smrti.

Od vlčího lesa vane vítr zlý. Přináší pach vysoké. Moje chvíle se blíží. Již brzy budeme hodovat nad ohněm.

Běž s chlupatým zlovlčím požehnáním, sere Těžkohlavý! Na stráž! :arrow:

• upraveno 6. ledna 2007

Léto wrote:
    Petyr wrote:

Pchá! Lord Eddard je morálním vítězem hry o trůny. :wink:

heavy_head wrote:
    Vida ho, antisansistu. Kde se to v něm vzalo?

Jest to jakási neblahá choroba, bratře, jež se šíří Sedmi královstvími a schvacuje všeliký lid. Das ganze königslandungsplätzsische Volk ist eine Simulantenbande! Předepisuji tři klistýry denně a výplach žaludku. :twisted:

Morálním vítězem možná, leč mrtvým a to je trošku vítězství k ničemu, nezdá se ti, pelicháči?:))

• upraveno 6. ledna 2007

Nikoliv! Hluboce se pleteš. Jsou věci, pro které stojí za to zemřít. A jsou lidé, kteří pro ně umírají. 8) :!:

• upraveno 6. ledna 2007

heavy_head wrote:
    Nikoliv! Hluboce se pleteš. Jsou věci, pro které stojí za to zemřít. A jsou lidé, kteří pro ně umírají. 8) :!:

Myslíš, že by stálo zemřít za to, aby tahle země měla normální vládu? Já že bychom mohli zabít několik politiků a ještě bychom si to ospravedlnili v zájmu státu;)))

• upraveno 6. ledna 2007

Peter wrote:

Ankety uz jsem chtel davno zrusit, moc reprezentativni po tak dlouhy dobe nebudou, ale zrusim je az s novym layoutem, takze klidne falsujte, stejnak to nic nezmeni na tom, ze Ona se proste hrdinkou nikdy nestane, Arya ji vzdy prevalcuje...

• upraveno 6. ledna 2007

Peter wrote:
    heavy_head wrote:

Myslíš, že by stálo zemřít za to, aby tahle země měla normální vládu? Já že bychom mohli zabít několik politiků a ještě bychom si to ospravedlnili v zájmu státu;)))

no vida ze i v takovem nudnem tematu se najdou zajimave fragmenty diskuze:-)

v tomhle jsem zajedno se serem Tezkohlavym, nerekl bych to lepe, i kdyz jisty Sam Krepelka to rekl taky vystizne a neumiral hned pri tom:-) "Na tomhle svete jeste je dobro a stoji za to o ne bojovat!"

Ano Eddard je a provzdy zustane onim cistym stitem Sedmi kralovstvi, onim svedomim Zapadozemi, a verte tomu, ze potomci Lannisteru budou jednoho dne proklinat den, kdy byl popraven, neb tehdy zapocala jejich zkaza!

• upraveno 6. ledna 2007

Alek wrote:
    Ankety uz jsem chtel davno zrusit, moc reprezentativni po tak dlouhy dobe nebudou, ale zrusim je az s novym layoutem, takze klidne falsujte, stejnak to nic nezmeni na tom, ze Ona se proste hrdinkou nikdy nestane, Arya ji vzdy prevalcuje...

Líbí se mi, jak píšeš Ona, s velkým počátečním písmenem. To musí něco znamenat! :wink: Aryu a Sansu navíc vůbec nemůžeš srovnávat. Arya je ještě dítě, tvrdohlavé a vzdorovité. Zato Sansa řečená Alayne je už mladá dáma, dospělá, která ví, co chce od života. :!:

Peter wrote:

Už Rousseau tvrdil, že lid může povstat proti tyranské vládě. Ale chtěl bych tě vidět, jak by sis poradil s naším "Těžkým Belwasem". Toho bys neodstavil ani s buldozerem. :roll:

Honoré de Balzac řekl: "Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." :)

Alek wrote:
    Ano Eddard je a provzdy zustane onim cistym stitem Sedmi kralovstvi, onim svedomim Zapadozemi, a verte tomu, ze potomci Lannisteru budou jednoho dne proklinat den, kdy byl popraven, neb tehdy zapocala jejich zkaza!

Připojuji také svůj zlovlčí podpis. Eddardova smrt, byť by se zdála sebezbytečnější, je oslavou vyšších ideálů, vzorem, který si budou lidé v Západozemí připomínat ještě za tisíc let (za předpokladu, že nevyhrají Lannisterové nebo Jiní - ne že by v tom byl takový rozdíl :P ).
  • upraveno 6. ledna 2007

Léto wrote:
    Líbí se mi, jak píšeš Ona, s velkým počátečním písmenem. To musí něco znamenat! :wink: Aryu a Sansu navíc vůbec nemůžeš srovnávat. Arya je ještě dítě, tvrdohlavé a vzdorovité. Zato Sansa řečená Alayne je už mladá dáma, dospělá, která ví, co chce od života. :!:

pisi Ona, mozna spis sedi Vona, pac mi jeji jmeno nejak nechce prelizt pres rty - je to takova moje mala stavka, malej vzdor:-)

• upraveno 6. ledna 2007

Alek wrote:
    pisi Ona, mozna spis sedi Vona, pac mi jeji jmeno nejak nechce prelizt pres rty - je to takova moje mala stavka, malej vzdor:-)

Tak přestaň trucovat a říkej jí třeba Alayne. :wink:

Opravdu se nechceš zapojit do našeho hlasování? :D

• upraveno 6. ledna 2007

Klidně jí může říkat i "inteligentní krasavice ze Zimohradu", když mu jméno nevoní. Já se pohoršovat nebudu. 8) Alek by chtěl asi na výběr více možností, ale Sansa naštěstí není jako Arya, aby se v každé kapitole jmenovala jinak. :twisted:

• upraveno 7. ledna 2007

Vzdyt uz jsem rikal, ze Alayne se mi vcelku zamlouva, ale tamto druhy proste neskousnu, s nim se mi vybavi vsechny jeji ciny, ktery neprimo spachala a mam chut ji poslat do Bravoosu:-)

Hlasovat muzu, jen co si trochu upravim moznosti:-)

• upraveno 7. ledna 2007

Už jsem to zařídil. Tak se ukaž! 8)

• upraveno 7. ledna 2007

hmm, tos mi fakt pomoh:-) o jeji pritazlivosti nejsem vubec ochoten diskutovat, ja takhle o detech proste nepremejslim, Danny se mi taky zalibila az kdyz se z ni stala zena (psychicky, samozrejme):-)

• upraveno 7. ledna 2007

Alek wrote:
    Danny se mi taky zalibila az kdyz se z ni stala zena (psychicky, samozrejme) :)

Kdy se z Dany stala "žena"? A kdy se žena stane z Myrcelly? :wink:

Nadešel čas konečně rozřešit vážnou příběhotvornou otázku. Docela by mě zajímalo, jak je Sansa vlastně vysoká, píše se to někde? Odhaduji, že by mohla mít tak 150 cm, to je ideální výška pro... ehm... pro loutkařinu! (pozdravuji Tanselle) :twisted: Ve středověku byli lidé v průměru o dost nižší než dneska, tak to musíme brát v úvahu.

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.