Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

178101213367

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. února 2012
    brbr: :D Šití náramků z korálku jsem kdysi uměla, že bych se k tomu zase vrátila :D
    Ta paní (slečna) je fakt dobrá, ty portréty vypadají perfektně. Klobouk dolů...
  • upraveno 25. února 2012
    Poslední dobou jsem uvažoval, jestli z Icefire neodloupnout část seriálovou, ale Edna mě přesvědčuje, že to bere vážně a nebude to tak třeba. Už jsem se dlouho neptal, tak pokud k tomu chcete někdo něco říct, povídejte, rád si to přečtu. Přijde vám tohle mixované fungování IF ok? Uvítali byste lepší oddělení seriálu a knih? Vadí vám spoilerová pravidla? Atd.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. února 2012
    Já bych to nechal jak to je. Rozdělování ničemu nepomůže. Kdo chce ať se podívá má přece svůj rozum a upozornění četl. V seriálové části se začerňuje poctivě a knižní část předpokládá znalost prvních 4 knih. A edna.cz by měli bejt schopný si to udržet sami.
    Mě osobně spoilerová pravidla nevadí, protože já jsem hostinu ještě nečetl, ale stejně mi to nedá a když vidím nějaký začerněný komentář, tak se prostě musím kouknout a je mi to jedno.
    Nech to jak to je. Seriálových naplavenin tu zas tolik není a začerňování taková námaha není. Příjmy z reklamy tu nehoníš, takže ti evidentně jde o inteligentní komunitu, která se tu dokáže orientovat.
    Mne to tiež príde OK, "mixované fungovanie" i spoilerová politika. Je to ohľaduplné k tým, čo len sledujú seriál a zároveň to nijak zásadne nezdržuje pri čítaní, myslím si.
    upraveno 25. února 2012
    Taky se mi líbí tak, jak to je. Jedno zmáčknutí čudlíku "Spoiler" ještě nikoho nezabilo :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 25. února 2012
    Též jsem pro zachování dosavadního způsobu. Dobré a fungující věci se nemají měnit, mnohokrát ověřeno v praxi.
  • upraveno 26. února 2012
    já jsem rozhodně pro zachování seriálové části, dokonce myslím, že nebýt jí, je tady o dost komornější atmosféra, díky knihám žije par topicu ale díky seriálu se aktualizuje neustále hlavní stránka a komentuje se o 100/6 :D
  • upraveno 26. února 2012
    Připojuju se k ostatním a hlasuju pro "nechat tak jak je".
  • upraveno 27. února 2012
    neoddelovať
    vyrábím si různé šperky nebo obrázky na trička. tak pokud budete chtí tak se podívejte na trička a plakáty které jsem si vyrobila.
    http://kachik.rajce.idnes.cz/moje_vytvory/#P1000665.jpg
    http://kachik.rajce.idnes.cz/moje_vytvory/#P1000667.jpg
    a ještě pokus o brož ve znaku rodu stark i když ne barevně zcela správně.
    http://kachik.rajce.idnes.cz/sperky/#IMG_7225.jpg
    upraveno 27. února 2012
    Kachítos: Moc hezké, miluju ručně vyráběné šperky a brože. Nejvíc se mi líbí brož žralok.
    Jsi šikovná.
    děkuji
    chtěla jsem prodávat šperky na fler ale ještě jsem se k tomu nedostala, ale kamaradům to prodávám.
    Tak až začneš veřejně, dej vědět!
    upraveno 11. března 2012
    ...
  • upraveno 11. března 2012
    Jak dlouho jsi to štrykovala, prosím tě? :-) To vpravo je Krisa, ne? Ta se ti povedla. :-)
    upraveno 11. března 2012
    heavy_head: Stát modelem bylo děsný peklo!
    upraveno 11. března 2012
    heavy_head: Ále, to bylo jednou takhle v zimě, kdy napadl sníh sto stop hluboký a od severu začal vát ledový vítr. Byly to dlouhé noci, kdy slunce schovalo svou tvář na celé roky a malé děti se rodily a žily a umíraly v temnotě, zatímco zlovlci se stávali vyzáblými, hladovými stvořeními a přes lesy kráčeli bílí chodci ;)
    ano tyhlety zimní dny jsou na tvoření ty nejlepší.
    Nevada: Tos vyráběla ty? Jestli jo, tak ti fakt tleskám. Moc dobrý.
    Edit:
    Ale tys to asi nedělala, že? A já se ztrapnil...:-)
    upraveno 11. března 2012
    Nedělala! Na takovéhle práce jsem úplně Arya :o)))
  • upraveno 12. března 2012
    Nestyď se. Vždyť je to pěkné. A příště třeba Lannistery! :-)
  • upraveno 12. března 2012
    heavy_head napsal(a):

Nestyď se. Vždyť je to pěkné. A příště třeba Lannistery! :-)

a úplně všechny a pak třeba Freye :-))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. března 2012
    A potom celý Drogův khalasar...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. března 2012
    flanker.27 napsal(a):

A potom celý Drogův khalasar...

Koupit krabici béžových rukavic. Ustříhat prsty a namalovat ksichty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.