Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1109110112114115367

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Oči? :o))
  • koukněte na tu jeho pokroucenou pedofilní pracku
    Kdy už konečně pochopíš, že chlap, kterému se líbí čtrnáctileté, normálně vyvinuté holky není pedofil? Sam sebe degraduješ na pedofila :roll:
  • @Nevada Dnes jsi nějaká rozverná. =D
  • @Chmur Sanse je třináct, čtrnáct je Alayne. ;)
  • Chmur napsal(a):

koukněte na tu jeho pokroucenou pedofilní pracku
    Kdy už konečně pochopíš, že chlap, kterému se líbí čtrnáctileté, normálně vyvinuté holky není pedofil? Sam sebe degraduješ na pedofila :roll:

Neodváděj od sebe pozornost. Nedaří se ti to. :twisted:
    Aneb "Nejsem pedofil, jsem jenom nedočkavý..." ;)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Chmur To je hebefilie, ne? to je běžná věc :-)
  • Hebefilie je někdy považována za formu pedofilie
  • Hebefilie? To neznám...Tobě snad hebe....
  • Neodváděj od sebe pozornost. Nedaří se ti to.
    Smůla. Všichni tu vědí, že jsem fanoušek Dany:-))
    Nebuď smutný Heade. Jsi na tom porád líp než E. Young. Toho přitahuje jedenáctiletá Arya. To už je fakt průšvih:-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Chmur: Skôr štrnásťročná/pätnásťročná herečka Maisie Williams ;)
  • Toho přitahuje jedenáctiletá Arya. To už je fakt průšvih:-)
    Jak se to vezme. Knižní verzi Aryi bych chtěl jako sestru (normální, ne lannisterskou ;) ). Protože je prostě taková...těžko to popsat, prostě vím že to by bylo super. Ale Seriálová Arya? To máš pravdu Maisie Williams mi opravdu přijde jako neskutečně krásná a seriálová verze Aryi je trochu starší takže co?
  • Chmur: Skôr štrnásťročná/pätnásťročná herečka Maisie Williams
    No v seriálu na 14 nevypadala....To tedy sorry....
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Chmur napsal(a):

Chmur: Skôr štrnásťročná/pätnásťročná herečka Maisie Williams
    Možno ju videl aj na iných fotkách, kde na 14 vyzerá :D
  • Chmur napsal(a):

Chmur: Skôr štrnásťročná/pätnásťročná herečka Maisie Williams
    No nevypadala, lebo mala trinast, v druhej serii mala az strnast
  • Chmur: A tak mi tedy pověz jaký je věkový rozdíl mez tebou/headem a Dany/Sansou? 15-20let? A kolik by bylo mezi mnou a Aryou? 6 let u knižní verze, 3 roky u seriálové. Na tom mi nepřipadá nic nenormálního když si vezmeš u kolika párů je věkový rozdíl 10let a více.
  • EY: vekovy rozdiel medzi 18 rocnym a 10- rocnou nie je to iste ako vekovy rozdiel medzi tridsiatnikom a dvadsiatkou. To dufam uznas.
  • To ses trošku přepsala ne? Sanse i Dany je schodně 13. 13 ne 20! to je snad ještě horší ne?
    Sansa je o dva roky mladší než Daenerys.
  • Neprepsala, len som reagovala to to tvoje poukazanie na rozne pary. Nie je rozdiel ako rozdiel :). Nereagovala som konkretne na Piesen
  • upraveno 6. listopadu 2012
    Everett: Sanse je třináct, Daenerys patnáct (13 jí bylo, když ji vdali). ;-)
  • Ok, tak podle asoiaf wiki je jí teď (rok 302) 16 a Daenerys 18. Ale 16 pořád není 20. A Arye je podle této wikipedie 13 ne 10. Takže rozdíl 4 roky.
  • Hildegarda ti odpověděla za mě. Ale neber to tak vážně, chtěl jsem tě jen popíchnout.
    Já jsem stejně starej jako Dany, to nevíš?:-) , ale Heada dělí od Sansy asi tak třiatřicet let. Je to takovej Honza Nedvěd:-)
    Hmm, 16-17, tak to jsi celkem čilý, když jsi tady zmiňoval manželku a dítě ;o))
  • Hmm tak to jsi potom kouzelník. Vím že dříve se pedagogika studovala jen na střední ale že bys dnes učil v 18ti? Prosím prosím, strejdo Copperfielde, prozraď nám jak si to udělal? ;-)
    A hlavně u mě to samozřejmě není o nějaké fyzické přitažlivosti, to si tu snad ani nikdo nemyslel nebo ano (kniha, ne seriál)? Prostě je strašně sympatická a mít takovou sestru doma tak jsem úplně happy. A ano myslím si že ani po Tanci z ní neni stroj na zabijení lidí, protože jak všichni víme tak Jehly se nezbavila takže je to pořád ta samá "tomboy" holka co vždycky jen si prostě prošla věcma ze ktyrých by se většina lidí neoklepala.
  • Everett_Young napsal(a):

... asoiaf wiki je jí teď (rok 302) 16 a Daenerys 18 ...

Ehm, tos vzal kde? Pořád jsme v roce 300, stačí ověřit dle doby vlády Danyina vznešeného manžela nebo třeba roku úmrtí Kevana.
  • upraveno 6. listopadu 2012
    Prosím prosím, strejdo Copperfielde, prozraď nám jak si to udělal?
    Předčasná vyspělost:-))

E. Y.: Ty jsi asi jedináček, viď? Jinak by sis Aryu za sestru zřejmě nepřál:-)
  • Aha tak pardon. Tím pádem je Sanse 14 a Daenerys 16. Mě se to zdálo nějaké divné, tak už vím proč....

• Naprosto zabijacke :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    to je sranda, zrovna koukám na originál
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.