Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1196197199201202367

Komentáře

• @Bidnikovka aj bych ti to uvěřil :evil:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Montezuma3 napsal(a):
    =D Dokonca animovaný
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
    Páni, takto sa mi to podzemie páči...
  • upraveno 20. dubna 2013
    Odkaz od kamaráda, celkem pobavilo:
    "ta záležitost s Českem/Čečenskem mě donutila k zamyšlení.
    Nad sklenkou vychlazené coly jsem zauvažoval, jak by takový odvetný úder USA, vedený na ČR vypadal. Viděl bych to asi takto:

8:00 - Americký expediční sbor překročil hranice ČR
    8:05 - laserem naváděné střely zničily základu stíhaček Grippen a pivovar ve Velkých Popovicích
    8:27 - AČR si všimla, že jsme pod útokem
    8:35 - proti nepříteli startují bitevníky L-159
    8:50 - všechna naše letadla byla zničena americkými Raptory ještě za hranicí viditelnosti
    9:00 - na Obraně si mnou ruce, neboť se konečně zbavili L-159
    10:00 - americké síly zaznamenaly ztrátu šesti tanků Abrams, kterým někdo v okolí Mostu odcizil za jízdy pásy - útok na Prahu přesto pokračuje
    10:30 - transportéry Pandur vyjíždějí z kasáren bránit hlavní město
    10:45 - Bruntál vyhlásil samostatnost
    11:00 - testeři v BIS začínají obědvat
    12:30 - všechny Pandury mimo, většinou z důvodu poruch nebo utopení v loužích
    12:45 - náčelník štábu buší na vrata vojenského muzea Lešany a dožaduje se nějaké funkční bojové techniky
    12:47 - správce mu daroval kolo zn. Ukrajina a poté ho vyhnal koštětem
    13:00 - americké jednotky doposud ztratily 12 tanků Abrams a 23 obrněných vozidel Bradley, vesměs kvůli poškození podvozku na českých silnicích
    14:30 - první americké jednotky v Praze
    15:40 - velitel 22nd MEU, poručík T. Taxis Taylor byl na Žižkově udeřen cepem
    16:30 - američtí vojáci vztyčují vlajku na Pražském hradě
    17:00 - Clint Eastwood sleduje záběry z Evropy a píše scénář pro svůj nový film, "Vlajky našich synů"
    18:00 - oficiálně podepsáno příměří
    23:30 - náčelník štábu dorazil na kole do Bratislavy a žádá o azyl"

Zatímco Tomio Okamura uvažuje nad situací v ČR
    Ale prd, proste vytiahnete svoj alkohol a máte vyhraté :D
  • @Branislav_Gepeto Mno, a pak by si s Amíkama česká vláda podala ruce a podepsala souhlas s dočasnou přítomností cizích vojsk, dočasnou myšleno na příštích dvacet let :twisted:
    svoa00 napsal(a):

@Branislav_Gepeto Mno, a pak by si s Amíkama česká vláda podala ruce a podepsala souhlas s dočasnou přítomností cizích vojsk, dočasnou myšleno na příštích dvacet let :twisted:

Tí by si potom nedovideli ani na koniec nosa, takže by to bolo jednoduché :D
  • upraveno 20. dubna 2013
    No já si myslím že jejich expediční sbor by se ztratil na českých silnicích, tanky a těžkou techniku by jsme rozkradli a vojáky by jsme ožrali :D
    Z fora World of Tanks jako doplnění tohohle:

8:07 - Jako dodatečný cíl bylo bombardováno letiště Václava Havla a továrna na Becherovku.
    10:25 - Tankiské malují na své T-72 válečná hesla.
    10:40 - Pomalované tanky konečně vyjíždějí a triumfálně jedou směrem na východ jako osvoboditelé do měst, kam ještě nedorazila americká armáda.
    12.25 - AČR začíná přemýšlet kam zmizely osvobozující T-72.
    12:35 - Tanky stále nenalezeny.
    13:05 - Nalezeny dvě T-72 u nejmenované hospody na jižní Moravě. Posádka prý doplňovala zásoby.
    16:00 - Další T-72 hlášen u čerpací stanice někde u Brna. Velitel tankoval a teď se hádá s obsluhou jestli musí platit nebo ne.
    16:32 - Exprezident Klaus si mumlá něco o zabití státnosti a hlasitě upozorňuje, že odchází do ilegality.
    17:50 - Služebnictvo Pražského hradu se marně pokouší vzbudit společensky unaveného (a ožralého) prezidenta.
    18:05 - Trojice T-72 se motá na předměstí Prahy. Velitelé tvrdí, že zabloudili.
    20:00 - Policie ČR posílena americkou armádou hlehá zbylé tanky. Zatímco Američané prohledávají hory a jiná špatně přístupná místa, policie obchází hospody.
    20:30 - Prezident se konečně probudil a po zjištění rozsáhlosti škod na jedné konkrétní istituci se snaží dostat do hlavního stanu US armády a vyhrožuje škrcením každému koho potká.
    20:40 - Zeman se dostal do amerického štábu invazních vojsk.
    20:43 - ČT 1 tvrdí, že se blíží katasrofa.
    21:10 - Hradní stráž se odhodlala vniknout do velitelství US a hlási, že nalezla chrápající štáb, prezidenta a opravdu hodně prázdných lahví drahého koňaku.
    23:15 - Na Slovenských hranicích byla objevena poslední T-72.
  • Em... LOL :D
  • Já jen, co to sakra je? :D

image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Blackfish Moje paranoia ti děkuje - až mě v noci probudí plný močák, tak budu trpět, protože když otevřu dveře pokoje, mám po levé ruce schody :D
  • Krisa napsal(a):

@Blackfish Moje paranoia ti děkuje - až mě v noci probudí plný močák, tak budu trpět, protože když otevřu dveře pokoje, mám po levé ruce schody :D

Tak si zatáhni na noc ohrádku :P

upraveno 21. dubna 2013
    Ugla napsal(a):

Tak si zatáhni na noc ohrádku :P

Obávám se, že nebude příšeroodolná a příšeronepropustná :D
  • @Krisa Sežeň si ochránce ;)
    image
  • @Anvil já ti nevím :anxious:
    image
    @Dreamer Neeeeeeeeeeeeee :D

@Anvil Jenže medvídek se specializuje jenom na podpostelové příšery a nevinné děti... A navíc mít plyšáky v posteli nemohu, protože by žádný nepřežil.
    image
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa Lapac snov? :)

Určitě má alergii na peří.

Já navrhuji trezor.
  • Navrhuji nespat.
    Montezuma3 napsal(a):

Určitě má alergii na peří.

Na peří ne, ale mám astma a peří chytá prach :D

@Anvil To občas nedobrovolně praktikuji a není to nic moc :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.