Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1274275277279280367

Komentáře

• upraveno 8. ledna 2014
    Hildegarda napsal(a):
    ...tak už to ide ..no a video ? smutne..ako každodena realita na cestach
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. ledna 2014
    @Hildegarda Tom si zrovna teď říká jak natočí video o tom jak se tahle nahrávka mílí :D Takovéhle kampaně piráta nikterak neodradí, spíše naopak
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Hildegarda Tak mašinou to moc nebude, tá zas taká stará nie je (zatiaľ tento notebook nemá ani rok riadne), okrem toho to nebolo o tom, že by to nechcelo spustiť, že by sa to nenačítalo. Mne to proste chápalo ako obrázok. Asi nejaký chýbajúci modul. Ten druhý odkaz už beží v pohode.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

@Hildegarda Tak mašinou to moc nebude, tá zas taká stará nie je (zatiaľ tento notebook nemá ani rok riadne), okrem toho to nebolo o tom, že by to nechcelo spustiť, že by sa to nenačítalo. Mne to proste chápalo ako obrázok. Asi nejaký chýbajúci modul. Ten druhý odkaz už beží v pohode.

Ja myslim, že to bylo hlavně tim, že to byly stranky pro mobil. A ty třeba nemáš nějake doplňky, ktere jsou v mobilnim prohližeči. Mi to třeba šlo.
  • Everett_Young napsal(a):

@Hildegarda Tom si zrovna teď říká jak natočí video o tom jak se tahle nahrávka mílí :D Takovéhle kampaně piráta nikterak neodradí, spíše naopak

Hej, pirata bohuzial napomenie az vlasna skusenost, ktora sa nebude nanestastie tykat iba jeho...
    S dietatom na palube sa naozaj zacnes obavat, aby si takych egomaniakov stretol co najmenej, ale ovplyvnit to nemozes.
    @Hildegarda Když mám někoho v autě, jedu s rozvahou, mám za ty lidi odpovědnost. Když jedu sám, tak můžu ublížit sobě, možná tak kdybych do někoho naboural, ale je pravděpodobnější že bych se zabil o strom nebo něco takového.
  • ešte k tej kofole, ktorá sa tu kdesi spomínala. videli ste tento záverečný fórik? :)
  • image

Čo by na to povedal Jon? :d
  • upraveno 10. ledna 2014
    Bylo tu už hodně loztomilých videí, tak se omlouvám, jestli někoho opakuju, ale tohle je prostě... ňuňu. :-P
  • Zas na druhou stranu, kdyby se Starkům nic nedělo, nebylo by moc o čem psát. ;-)
  • Martin spí v čapici a okuliaroch? 8-O
  • upraveno 11. ledna 2014
    moji nejoblíbenější pohromadě =)
    image
    @sveva Takže do svojho budúceho domu chcem fosu, vlka a mláďa polárneho medveďa :D
  • sveva napsal(a):

Bylo tu už hodně loztomilých videí, tak se omlouvám, jestli někoho opakuju, ale tohle je prostě... ňuňu. :-P

tyjo dneska jsem v práci úplně nejvíc naštvaná a rozhozená, ale tohle by dostalo i zarytého cynika..., jsem dojata :-)
  • @Linda_Moon Tak ja sa na pracu nemozem stazovat. Prave mi prisiel stedry prispevok pri narodeni dietata a to sa dieta este nenarodilo :)
  • @Hildegarda ... si to važ =D .. možno sa ti ani do roboty nebude chcieť vratit za par rokov :-D
  • @Depresor Ale bude, uz teraz mi odchadza mozog do vecnych lovist. Zadovazila som si aspon knizku Smullyan: Jak se jmenuje tahle knizka a obcas nazriem do Programatorskej cvicebnice, nech uplne neosprostiem :)
    @Hildegarda Už máš termín nástupu do porodnice?
  • @Everett_Young Zevraj 24.1. plus minus dva tyzdne, takze kazdu chvilku, ale dufam, ze stihnem povesat pradlo :)
  • @Hildegarda Tak to hodně štěstí a dopoučuju v mezidobí starání se o prcka aspoň číst novinky z oboru, to mozek udrží v akci ;-)
    Hildegarda napsal(a):

@Everett_Young Zevraj 24.1. plus minus dva tyzdne, takze kazdu chvilku, ale dufam, ze stihnem povesat pradlo :)

Predstavil som si Hildegardu, ako v strede vešania prádla dostane kontrakcie... ,,Not today, you little bundle of joy, not today!"
  • @Hildegarda Nejenom pověsit prádlo, ale i vyžehlit, navařit, umýt okna, vysát a vytřít..... :twisted:
  • @brbr Neeeeeeeee :wall:
    Si zla, zla, zla.
    Okna pockaju do jari a prach a vysavanie si zlizne niekto druhy. :twisted:
    Okna pockaju do jari a prach a vysavanie si zlizne niekto druhy.
    @Branislav_Gepeto Slyšíš Brane? Zítra nastupuješ do práce u Hildegardy :D
  • @Everett_Young 20 eur za vydrhnutie celeho bytu. Myslela som, ze Gepeto chce lepsi pocitac :twisted:
    upraveno 12. ledna 2014
    @Hildegarda Myslela jsi správně, takhle vydrží pracovat dlouho a efektivně (Brandon, ne počítač :D ) :-)
  • @Hildegarda 31. ledna, až budeš pořád 2v1, budeš ty okna umývat ještě ráda :twisted: (Mi se to směje, když už to mám za sebou :-))
    @Everett_Young Náhodou je to výhodný obchod. Privolám si k tomu holubov a veveričky a celú živočíšnu ríšu a budem upratovať po štýle lenivej Snehulienky :D A dvadsať eur je aj tak mojich.
  • @Branislav_Gepeto Streda mi vyhovuje ;)
    @brbr poznam aj prijemnejsie sposoby vyvolania porodu :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.