Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Sympatie k postavě (ano je nudná, ale je STARK... :o))
Herecký projev protagonistky (proti Dany,... ne, to fakt nejde srovnávat)
Vzhled protagonistky
Jako ano, v každé kategorii ji někdo předčí, ale těžko někdo ve všech... :o)
Jasně, v 2 a 3 by ji předčila Cersei, ale já ji z knihy mám zafixovanou jakou blbku přesvědčenou o své genialitě... ve spojení s mocí hrozně blbá kombinace.
V knize slouží Sansa v podstatě pouze coby další "oči". Vývoj osobnosti je u ní velmi pozvolný a teprve na Orlím hnízdě se začíná nějak aktivně projevovat.
A davos až na 20. místě? rád bych si promluvil s tím, kdo to určoval
- hoci, záleží co sa pod tým myslí, *sansoidná :D , odkial to máte taký výraz :d. (ale tak ok, možno v knihe z toho vychádza postava Sansy trochu ináč..
tak aj na tom malom priestore, co scenár poskytol pre Sansu, ju zahrála ešte dost dobre (..úzkom "hereckom´ priestore", a ešte menej akčnom, zatím zvačša skor pasívna rola, v prvích knihách aj sezónach seriálu dostala relativne velice málo príležitostí a možností sa nejako výraznejšie prejavit a aktívnejšie zasiahnut do deja a Hry..)
Edit: Aha, teď jsem si přečetla, cos napsal nad tím obrázkem. Nedivím se, že nás všechny asi napadne to samý... :-)
rovnako jako napr. aj w.h.Auden :o.O :twisted: :roll:
btw. co znamená to "making end meets" :-k