Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

13334363839367

Komentáře

• upraveno 3. června 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Někdo tu nedávno někde dával odkaz, na fotky, jak kdo vypadá v civilu.
    Tady je to taky pěkně vidět:
    http://www.pajiba.com/videos/the-cast-of-game-of-thrones-undressed-.php
    mladej Sean Bean, to byl sekáč :D

A to video s Georgem, jak čte pohádky....
    Taky Vám to přišlo tak děsivé? :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. června 2012
    Až na tu náušnici :)

V diskuzi na CSFD někdo hodil odkaz na fotky, které srovnávají herce v roli a v civilu. Musím říct, že třeba Ygritte se mi líbí mnohem víc v seriálu :))
    http://tv.yahoo.com/photos/game-of-thrones-what-does-cast-really-look-like-slideshow/emilia-clarke-photo-1338506729.html
    Mě zas Jorah ty jeho fousy v civilu ble.Někde výš byl odkaz na jinou asi jeho mladší fotku, kde by fešák aach :0))
    Sean Bean vypadá na té fotce u okna strašlivě pohuble, jako po nějaké těžké nemoci.. Já ho poprvé viděl až jako Boromira - tam už vypadal v pořádku.
    Uglo - taky mi tak přišel...zatímco v tom svetříku by zfleku mohl zapět "Lááást krismas..."
    Boromir je takový správný slovanský Váňa :-)
    svetřík je hrozný, vzdááááleně mi připomíná Bowieho jako Ziggyho Stardusta. to Jorah bez fousů je jiná liga.

mimochodem klikli jste v článku na ten odkaz Downton Abbey? O´Brienovou a paní Hughesovou bych v civilu nepoznala ani omylem.
    Carson na kole je dokonalý. :D

A Thomase bych s vousy taky nikdy nespoznal.
  • upraveno 4. června 2012
    ak chcem vložiť obrázok priamo sem a nie je zavesený nikde na nete, ako to urobím?

dakujem!
    upraveno 4. června 2012
    Nahraješ ho na nějaký hosting obrázků. Třeba http://img24.eu/ nebo imageshack nebo imagevenue a pak už ho jen přes tlačítko "vlož/edituj obrázek" umístíš sem.
  • upraveno 5. června 2012
    dakujem!

edit: šupol som to na ten hosting, čo si postla a potom link vložil do diskusie, ale vyhadzuje mi buď štvorec, ktorý nevidieť, alebo link. nic nevím a to ani nie som jon snow :)
    upraveno 5. června 2012
    sarven napsal(a):

dakujem!

edit: šupol som to na ten hosting, čo si postla a potom link vložil do diskusie, ale vyhadzuje mi buď štvorec, ktorý nevidieť, alebo link. nic nevím a to ani nie som jon snow :)

Ten poslední odkaz na stránce po nahrání obrázku už je dokonce přímo hotový pro vkládání obrázků, ani nemusíš používat místní odkazy. Tenhle server jsem teď použila poprvé. Já poslední dobou používám imageshack, ale tam mám registraci, bez ní jsou tam některé úkony omezené.

zkouška hosting obrázků img24.eu
    ...

EDIT: aha, tak vidím, že už to není třeba :)
  • upraveno 5. června 2012
    Finn Jones (Loras) je velkým fanouškem páru Loras/Renly :D

:)
  • upraveno 7. června 2012
    Najděte deset rozdílů:
    Noční hlídka- Rembrandt
    The Night Watch by kethryn
    Jarla: A ten je podle čeho? :)
    Aha, tu jsem ještě nečetla. (Ale mám jí na seznamu... :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. června 2012
    Ja som videl film podľa jeho dvoch kníh, Farba mágie a Absolútne fatastično či čosi také :) Profesorka angliny síce hovorí, že ten film sa jej nepáčil, ale bol zaujímavý... A tiež sa už pripravujem čítať Pratchetta :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. června 2012
    Z Barvy kouzel jsem viděl kousek, nic moc, ale Zaslaná pošta byla dobrá.
    Barva kouzel je zvláštní. Musela jsem se na to podívat víckrát, abych tomu přišla na chuť. Podobně jako u Monty Pythonů nebo Stopařova průvodce. Ale nakonec jsem si k tomu cestičku našla, aby mne to uspokojilo, protože mne to neuráželo žádnými vlezlými specielními efekty. Zfilmovat Pratchetta je velmi obtížné, protože jeho vtipy a hlášky nelze zkracovat a celé se do huby zase nedají narvat.....v reálu jsou stejně nevěrohodné, jako kecy Phila Marlowa....ve fackovačce mu jistě každý gangster podrží tak dlouho, aby mohl metnout svou oslnivou repliku :-))
    ja som u nas v televizii zahliadla nejaku cesku divadelnu adaptaciu pratchetta, ale velmi sa na to pozerat nedalo :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. června 2012
    Všichni víme, že každý gangster se třese, aby mohl místo toho, aby páchal, nejdřív hrdinovi svůj ďábelský plán pěkně vykvákat. Nikdy epočítají s hrdinovým esem. Nebo s Esem Rimmerem hrdinou.

Vezměte ho zpátky. Během deseti minut mu vysvětlíte naše plány a pak ho... vyhodíte z letadla.
    flankere - přesně tak :-)) na druhou stranu Chandler se čte skvěle :-)) Marlow si v každém druhém odstavci přihne z lahve či sklenky a v každé kapitole dostane po tlamě :-) A přesto stále srší vtipem a jeho nadávky jsou tak kultivované :-D
    Arianus napsal(a):
    Vtipne, ze pouzil song z assassin's creed :)
    A já si říkal odkud to sakra znám :D
  • upraveno 8. června 2012
    Podle mě to skvěle podkresluje celkové vyznění, ta hudba...
    upraveno 9. června 2012
    Nikolaj Coster-Waldau, Eugene Simon & Alfie Allen - VMAN 2012
    Lancela jsem nepoznala.. Ale článek se blbě čte.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
    (Ta poslední fotka!)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. června 2012
    Nevada: Jaimeho bolí za krkem a Theon má boží košili :)))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. června 2012
    Mrcel17: Tahle verze se mi nelíbí. Je to takové nemastné, neslané. Jsou to takové Deště Kastameru po kastraci - chybí tomu koule :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.