Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

14546485051367

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. června 2012
    BTW: Celá táto debata stretnutie UnCat a Arya mi dala inšpiráciu na ďalšiu paródiu, ďakujem :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. června 2012
    Flanker.27: No jo, to bude tím, že u čtení komentářů dělám ještě spoustu dalších věcí :))) Moje chyba.
    Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :)))
  • upraveno 22. června 2012
    S tou unCat a jejími dětmi mi to připomělo tohle:D

:D
    upraveno 22. června 2012
    :D To si pamätám :D Vtedy som tomu Hearth a Stone ešte celkom nechápal ako dnes :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. června 2012
    Krisa napsal(a):

Flanker.27: No jo, to bude tím, že u čtení komentářů dělám ještě spoustu dalších věcí :))) Moje chyba.
    Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :)))

Je mi jasné (především s ohledem na tvůj avatar), že tady nějaké vcítění se nenajdu :)
    Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :))
    Co mu vlastně udělala? Když pomineme rozhovor u Branova lůžka, kdy byla pološílená žalem?
    Možní se dočkáme že se IntrikSansa najme AssasAryu. A nebudou vědět jedna o druhe :D
    Malíček: Další lekce, jak si najmou beztvářného. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. června 2012
    flanker.27: ;)
    Chmur: Dávala mu velmi jasně najevo, že je bastard. A to u lůžka byl vrchol, pološílená žalem, ale byl to hnus...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. června 2012
    Jen si kvůli tomu nepodřezejte žíly ;)
    teda flankere... i když je to zaspoilerované, tak takhle dlouhé může být jen jedno slovo, které se hodí do významu té věty... to přece... je tam fakt to, co si myslím? bojím se podívat :'(
    upraveno 22. června 2012
    Neboj. Já s tim něco udělám...
    upraveno 22. června 2012
    Kolikoli: Neviem, na čo myslíš, ale je tam asi to, na čo myslíš, ale nebolo to tam napísané priamo, len vieš, keď čítaš knihy od GRRM šanca je malá :))
    upraveno 22. června 2012
    Krisa: Na druhou stranu Jon byl (teď následuje závorka aby to nebylo tak nápadný, do textu to nepatří...) celkem formát a k těm zášť nepatří :)
    LGI: mám ten tvůj spoiler číst? :D (tanec jsem ještě neviděla ani z dálky :D). Dneska si už nikdo na icefire nemůže být ničím jistý. Asi jako když mi kámoška (když jsem měla rozečtený Střet) řekla, že její nejoblíbenější postava "byla Robb" a "Sansa si Joffa nevzala, vzala si Tyriona" :D

flanker: díky, budu dělat, že jsem to nikdy neviděla :D.
    LGI: tak jsem to přečetla, a trošku jsi mne potěšil :D.
    Katy napsal(a):
    Souhlas s body 1, 2, první polovinou 3, 4, 5, 7, 10 a 11. :)
    upraveno 22. června 2012
    Kolikokoli napsal(a):

LGI: mám ten tvůj spoiler číst? :D (tanec jsem ještě neviděla ani z dálky :D). Dneska si už nikdo na icefire nemůže být ničím jistý. Asi jako když mi kámoška (když jsem měla rozečtený Střet) řekla, že její nejoblíbenější postava "byla Robb" a "Sansa si Joffa nevzala, vzala si Tyriona" :D

flanker: díky, budu dělat, že jsem to nikdy neviděla :D.

No ja som v tom spoileri nepovedal nič moc spoileroidné, len že to, o čom sme sa bavili nebolo napísané úplne priamo na stopro, ale vieš, v knihe GRRM je tam.. šanca nádeje malá :/

EDIT: Aha, už si si to prečítala, tak nič :D
    Chmur: Dávala mu velmi jasně najevo, že je bastard. A to u lůžka byl vrchol, pološílená žalem, ale byl to hnus...
    Buď konkrétní. Čísla stránek:-)
    upraveno 22. června 2012
    Chmur napsal(a):

Tak v knihe to opisoval aj z Jonovho pohľadu myslím aj z Catynho, že sa k nemu nechovala moc dobre a napríklad (hoci sa to dalo pochopiť) mu nedovolila sedieť pri stole pretože je Mustard :P

Chmur napsal(a):

Tak v knihe to opisoval aj z Jonovho pohľadu myslím aj z Catynho, že sa k nemu nechovala moc dobre a napríklad (hoci sa to dalo pochopiť) mu nedovolila sedieť pri stole pretože je Mustard :P
    Tak! Ale teď buďme spravedliví!!! Kdo by si při královské návštěvě nechal sedět u stolu TOHLE???!!!
    Mustard
    upraveno 22. června 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Chmur napsal(a):

Tak! Ale teď buďme spravedliví!!! Kdo by si při královské návštěvě nechal sedět u stolu TOHLE???!!!
    Mustard
    Ja .D Mustard Bastard :D
    Tak či onak se Jon na to v jakém žil světě neměl špatně. Samozřejmě že jeho sourozenci si užívali vyššího postavení a on se celkem pochopitelně nemusel cejtit nejlíp, ale dostalo se mu vzdělání a výcviku a požíval různých výsad. Byl na tom líp než mnozí jiní urození a legitimní např. Sam.
    Spíš nechápu, proč se celkem solidně chová Roose k Ramsayovi. Vždyť mu zabil legitimního potomka a je to opravdová stvůra, proti které je Roose svatoušek. Navíc sám předpokládá, že zabije i jeho potomky s Waldou.
    upraveno 22. června 2012
    Tohle už tady bylo? Jestli jo, tak se omlouvám. Poslední dobou hodně příspěvků přeskakuji.
    EUROCUP 2012 SUPERMAP OPEN
    Chmur: Roose je prostě citově zcela plochý člověk, pak je jednoduché být takhle pragmatický. On Domerika varoval, ten na něj kašlal. Ramsey je jediný syn, kterého má. Ostatně, vždyť on počítá s tím, že Ramsey pozabíjí děti, které bude mít s Waldou. Nejvyšší míru vcítění a pochopení pro emoce ukázal, když řekl, že Waldě to bohužel bude líto, ale co se dá dělat...
    Nevada: To je boží .-) To je oficiální promo?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. června 2012
    Nevada napsal(a):

Tohle už tady bylo? Jestli jo, tak se omlouvám. Poslední dobou hodně příspěvků přeskakuji.
    EUROCUP 2012 SUPERMAP OPEN

Kůl! ;-)
    upraveno 22. června 2012
    Tyna napsal(a):

Nevada: To je boží .-) To je oficiální promo?

Úvod ESPN pro Euro 2012.
  • upraveno 23. června 2012
    http://www.edna.cz/big-bang-theory/bleskovky/sheldon-opousti-svou-pohovku-a-nasel-si-nove-misto.asp
    král :)

:D
    Tony Stark - House Stark - Game of Thrones by MASVdesign
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.