Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Postavička z japonského kresleného seriálu se jmenuje:
a) Vopiču
b) Přespiču
c) Napiču
d) Pikaču
Teraz som zažtaý do GoT :D
V první sérii byl tak napůl až jeho umělý (?vyšlechtěný?) vývoj Mewtwo.
Já taky původně neviděla ani celou první sérii- občas nějaký díl "utekl" a pak jsem viděla pár z té další- Pomerančové- ligy a to už bylo i na mých, lehce infantilních cca. deset let moc stupidní.
Loni v listopadu jsem to napůl ze srandy skoukla celé a opět jsem se sekla na začátku druhé série, takže už radši asi zůstanu u GoT a "dospělejších" věcí. :D
(A fakt, že v japonštině jsem nenašla a americká verze je strašně ukníkaná... :D)
U nás ještě v páté třídě pobíhali kluci ve škole po koberci a řvali: "Morfujeme!" a "Mastodont!", "Pterodactyl!!", "Šavlozubý tygr!!!", "Triceratops!!!!".... xD
ja ovplyvnený internetom tipujem mordovlasá Katy, červená Rhianna, ružová Niki Minaj a zelená lady gaga, blodku netuším..