Miss Západozemí
Zatímco mocní rekové, hrdinové i kruťasové supí, úpí, cedí krev v našem turnaji, cítí se ženy trochu odstrčené. Stále jsme nezvolili tu nejlepší. Proto zkusím na motivy již zmíněného turnaje, vytvořit soutěž miss západozemí. Ženy podobně jako muži budou stát proti sobě ve vyřazovacích kolech. Účastnic je 16...
Ta která postoupí přes svou protivnici postupuje dál. Nejde jen o fyzickou krásu, ale i šarm, vtip, jiskru v oku atd. Prostě si představte, že s vítězkou strávíte měsíc na opuštěném ostrově. V případě remízy hlasů
rozhodne předseda soutěže lord Chmur.
A ony účastnice soutěže...............
Cersei Lannister, Šae, Alayaya, Sansa Stark, Meera Reed, Lyanna Stark, Melisandra z Ašaje, Daenerys Targaryen, Aša Grejoy, Roslin Frey, Jeyne Westerling, Arianne Martell, Ellaria Písek, Catelyn Tully, Margarey Tyrell, Ygritte, Val, jiná...........
Snad jsem na žádnou velkou krásku nezapomenul. Do soutěže byly zařazeny ženy, které již měly první krvácení (sorry Aleku...Arya neprošla:-) a krasavice z přítomosti či nedávné minulosti.
Tak já to jdu nalosovat.
Komentáře
To není špatný nápad, navíc je to daleko lehčeji rozhodnutelné, než v případě turnaje... Každý prostě rozhodne, které z těch dvou by dal přednost (ať už půjde o rozhodnutí striktně fyzicky podložené, či jinak)... a nakonci nám vypadne Královna krásy... fajn ;-)
Ovšem musím tě upozornit Chmure, že tam máš 17 účastnic (+Jinou???)... takže nějakou vyšoupni...
Takže v prvním kole ve skupině A...se utkávají
Alayaya x Catelyn Tully
Dáte svůj hlas ebenové krásce s jizvami na zádech nebo Catelyn z dob kdy dokázal rozproudit krev i ve zmzlém lordu Starkovi?
Jeyne Westerling x Margarey Tyrell
Dvě mladé krásavice usilují o vaší přízeň. Dívka, kvůli které muži ztrácejí svá království a dvojnásobně ovdovělá růže z Vysoké zahrady...krásná a voňavá...ale pozor na trny...
Roslin Frey x Cersei Lannister
Bude vaší volbou sladká Roslyn, která spíše než lasička vypadá jako něžná laň nebo nebezpečná lvice z Casterlyovi skály?
Sansa Stark x Meera Reed
V poslední klání tohoto kola se utkává hvězda fóra, dívka kvůli které muží běsní a zlovlk vyje...Sansa Stark...proti ní pružná kráska z mokřin.
Jelikož jste si asi spočítali, že účastnic je 18. Museli být z provozních důvodů dvě krásky vyřazeny. Mají svou vlastní soutěž....o přežití.
Dokáže ohnivá Melisandra porazit zmrzlou jinou? Co myslíte?
Otázky! Interpelace! Hlásí se zlovlk Léto!
1) Existuje něco jako možnost "dát jednou za celý turnaj více hlasů", nebo v každém kole má každý hlasující striktně jeden hlas?
2) V Turnaji bojuje i jedna žena (Brienne), takže v rámci zrovnoprávnění pohlaví by měl být v Miss Westeros i jeden muž. Navrhuji Renlyho nebo Lorase. :wink:
3) Fialka se neúčastní? Chmur, mám pro tebe špatnou zprávu. Jde po tobě Zabiják. :shock:
A můj výběr z duelů jest takovýto:
1) Catelyn Tully
Dlouho jsem váhal, jelikož ani jedna není moje favoritka, ale nakonec jsem si vybral přeci jen chladnější, severnější, oduševnělejší krásu. Tullyjky mají něco do sebe. Exotiku nechci. :wink:
2) Jeyne Westerling
Poměrně obtížné rozhodování, s oběma bych si dovedl představit život, ačkoliv s Margaery by asi nebyl moc dlouhý. Nakonec zvítězila Jeyne a její roztomilá křehkost.
3) Cersei Lannister
Úplně nejtězší volba v tomto kole. Kdybych bylo po mém, postoupily by obě tyto účastnice minimálně do čtvrtfinále. Ale Cersei je přeci jenom Cersei. Kdo by se nechtěl utopit ve zlatém moři rozkoše? 8)
4) Sansa Stark
Naprosto jasná volba, moje největší favoritka proti jednomu z outsiderů soutěže.
No tohle...? Tys vyšoupl Melissandru? Ta byla můj černý kůň...eee...teda klisna, že... No, vem to čert...
Alayaya X Catelyn = Dám přednost moudré kráse a zázemí... Catelyn Stark
Jeyne X Margaery = Vítězí zelená a hnědá, důvtip a oči srny... Margaery Tyrell
Roslin X Cersei = Smyslná svině u mě vítězí nad nevinností a poněkud nežádoucí rodinou příslušností... = Cersei Lannister
Sansa X Meera = Věřte nevěřte, ale Meera mi vždycky přišla strašně sympatická a přestože na křehkou krásu Sansy asi nemá, volím svobodu a zábavu = Meera Reed (ostatně, nedělám si iluze o vítězce tohohle duelu)
V každém kole má hlasující striktně jeden hlas.
Vyřadit ženu za muže? Já, heterouš každým coulem? Nikdy....
Fialka mě nenapadla...snad to neva...k favoritkám by stejně asi nepatřila...I přes jistou podobu se Samem stále asi běhám rychleji:-)
Dekuju, ze tam Arya neni, nejen ze tam zatim nepatri, myslim ze tam nebude patrit nikdy, pac svym vzhledem ani sladkosti nemuze sve sestre konkurovat. To jest znamo. Sansa ma sve pedofily, Arya ma sve ctenare, ne nahodou suverenne vyhrava vetsinu anket o nejlepsi POV...
Turnaj nesiham, ale tuhle soutez nemuzu vynechat, takze jdeme na to...
Alayaya x Catelyn Tully
Exoticka kraska suverenne vitezi, s lady Cat by u me zvitezila snad kazda, Tullyjky jsou jako Nemky, velmi malo jich je hezkych, a ty jeste vetsinou nebyvaji cistokrevne:-)
Ja na tyhle nacincany detatka nejsem, Jeyne mi prijde trosku vyspelejsi (ac je to de facto jen o rok), rozumejsi, min princeznovatejsi - takova vesnictejsi:-)
Mensi zlo:-) Moc si ji ted uz nevybavuju, ale myslim, ze byla z Freyu ta sympatictejsi. Cersei se mi nelibila nikdy, asi je stara a moc panovacna...no a vyber mezi rody? To po me nechtejte:-) Jen by se mi libilo mit za svaru Tyriona:-)
Sansa Stark x Meera Reed
No bylo to tezky, pretezky (a to mi verte!:-)), nakonec asi rozhodla Chmurova sugesce onoho mesice na pustenem ostrove...se Sansou bych to asi nevydrzel, s Meerou bych mel sanci aj prezit:-) Vzhledove by asi vyhrala ona neoficialni malba Sansy klecici v lese v tesnych kozenych kalhotach:-), Meera se na Amoce moc nevyvedla, ale presto to neni oskliva holka.
No tak oponujte, treba me primejete zmenit me volby.-)
Zlomyslní uživatelé tohoto fóra by jistě hlasovali i pro Kousače, kdyby byl přiřazen do duelu proti Sanse. :twisted:
Tady se moc oponovat nedá, vše je o vkusu.
Zajímavé je, že se Meera zatím drží proti favoritce turnaje. Že by se rodilo první překvapení? Navíc Meera není možná tak sladká jako Sansa, ale zatím se mi jeví jako rozumově vyspělejší. Navíc je mrštná, umí lovit, bojovat s trojzubce, milá, odvážná, prostě holka do nepohody....
No vida, že bysme vám přece jenom vyřadili Sansu Pansu už v prvním kole :?: Tak bojujte pánové, bojujte, růžový šáteček má na mále ;-)
No šak jó! Kousáč je kus chlapa... Velký, romanticky smradlavý, kouzelně tučný, přesně můj typ 8) No, ne fakt, já jsem nehlasoval nikomu navzdory, prostě veselá, pohodová Meera, jak správně napsal Chmur mrštná, pružná, dalo by se s ní příjemně popovídat o pohodových věcech, zasmát...
Alayaya x Catelyn Tully = Catelyn
Já taky exotiku moc nemusím, nejsem sice rasista, ale sever vítězí nad ebenovou kůží
Jeyne Westerling x Margaery Tyrell = Jeyne
Tohle je těsný výsledek, ale mám strach, že by se mi běhom toho měsíce na ostrově mohlo s Margaery něco přihodit... její partneři většinou dlouho nepřežijí...
Roslin Frey x Cersei Lannister = Cersei
Je to sice strašná mrcha, ale miss určitě taky. Roslin si taky moc nepamatuju
Sansa X Meera = Meera
Opravdu se možná rodí překvapení turnaje, Meera ošklivá utčitě není, její chytrost a šikovnost Sansu převálcuje
Alayaya x Catelyn Tully = Alayaya
Proč asi... :wink:
Jeyne Westerling x Margaery Tyrell = Margaery
Těžká věc. Jeyne je statečná a věrná, ale s Margaery by asi byl lepší pokec. A třeba by m seznámila s Lorasem (který ale nemůže zapomenout na Renlyho, takže by mi asi dal košem :lol: )
Roslin Frey x Cersei Lannister = Roslin
Měsíc na pustém ostrově s Cersei. Ježíš. Ještě je volnej ten Kousač? :twisted: Roslin je naopak docela milá holka.
Sansa X Meera = Meera
Tak to je jasná volba. Meera je jedna z mých nejoblíbenějších postav. 8) S tou bych se ráda potkala.
Proč vůbec není v nabídce lady Teana?
Hele ja mam svedomi cisty, kdyby stala Sansa proti Cersei, samozrejme by hloupoucka vyhrala. I proti Kousacovi, ac by to bylo dost tesny:-) Halt, Sanse nevysel los no, to se stava. Ale lepsi nez aby skoncila na nakym ctvrtym miste, to by mrzelo vic ne?:-) A dost se divim tobe, Leto...zrovna ty bys mel mit blize k Meere, jsi s ni pomalu dyl nez jsi kdy byl se Sansou:-)
Alayaya
Jeyne
Cersei
Sansa
Já se vůbec divím, že Meera byla zařazena do turnaje, například na úkor lady Taeny... z hlediska vzhledu je to naprosto fádní dívka. A navíc má dost nepochopitelnou zálibu házet na nic netušící zlovlky síť.
Eddard, Alek, Olum, Týna. Valar morghulis.
(ale ještě máte šanci vyváznout, vy konspirátoři... :wink: )
Z hlediska vzhledu je to sympatická šestnáctka, štíhlá jako proutek s dlouhými hnědými vlasy. Ale o to tady nejde... Na Sansu u mě sbírá body povahou...
Divit se Leto mužeš, ale to je tak všechno. Já si myslím, i vzhledem k tomu jak se zatim Meera v soutěži drží, že její zařazení je v pořádku.
Neměl bys to s tím obdivem k Sanse přehánět. Podle mého názoru i díky tvému a těžkohlavému fanatismu Sansa ztrácí body:-)))
Bohužel, ideální počet žen pro soutěž je 16 nebo 32.
32 krasavic bych dával dohromady velice obtížně.
Takže jsem byl nucen některé, byť pohledné dívky či ženy nenominovat.
Týká se to např. lady Taeny, Melisandry, Fialky
U Taeny mi to ani moc nevadí, přece jen jí moc neznáme. Ale třeba u Melisandry je to škoda.
Ve skupině B jsou Aša, Val, Šae, Arianne, Ygritte, Ellaria, Daenerys, Lyanna
Aša, Daenerys, Arianne, Ygritte...tam zůstanou, jsou to důležité postavy v knize.
Z ostatních můžeme některou vyměnit třeba za lady Taenu....musí s tím ale všichni souhlasit. Každý má pravo veta. Mě to třeba nevadí.
Uzávěrka 1. kola - skupina A bude tento pátek dopoledne.
Alayaya x Catelyn Tully
Zde volím Cat. Ikdyž ji jako postavu v knize moc nemusím, tak přese jen bíla rasa mi je co se týká tělesné přitažlivosti mnohem blížší.
volím Cat
Taková lehce vesnická krása Jayne je mému vkusu bližší, než trochu vyumělkovana Margarey. Navíc Margarey je intrikánka, což ji u mně sráží body.
volím Jeyne
Roslin je sice charakterem mnohem sympatičtější než Cersei, nicméně zlatovlasá lvice patří po fyzické stránce mezi skvosty západozemí.
volím Cersei
Sansa Stark x Meera Reed
Nejtěžší volba. Ikdyž povahově mi Meera Reed sedí více než Sansa, tak na ženách kromě povahy, inteligence, šarmu oceňuji jejich sekundární pohlavní znaky (prsa, zadek,..) a Meera je tak trochu kluk. Takže nakonec....
volím Sansu
Hlásí se vám Miloš Zapletal...Chmur:-)
Průběžné skóre...
Cersei x Roslin 5:2
Lev je sice král zvířat, ale i lasička může kousat a škrábat. Cersei trochu ztrácí body díky svým řekněme...nepříliš dobrým vlastnostem...
I přes to naše zelenooká, dlouhonohá, pravá blondýnka zatím celkem jasně vede.
Alayaya x Cat 3:4
Zasloužilá matka i přes svých šest porodů vede nad luxusní ebenovou prostitutkou. Nutno však dodat, že naše forum je co se týká barev značně konzervativní a nerado experimentuje s exotikou.
Sansa x Meera 3:4
Přes vrčení, štěkání, kňučení našého malého zlovlka bojuje žabí princezna dosti vyrovnaný souboj se slaďoučkou Sansou. Zrodí se první překvapení???
Jeyne x Margarey 6:1
Vesnická krása a prsa dvojky zatím vedou nad trochu intrikánskou růžičkou z Vysoké zahrady.
Naváhejte a své dámy podpořte....do pátku času dosti...
alayaya (once you go black, you never come back)
margaery
cersei
sansa
Sere Chmure, nařizuji, aby ve skupině B byla vyřazena Val (nic proti ní) a nahrazena Melisandrou. Toto nařízení je obecně závazné a nelze se proti němu odvolat. :lol:
Podepsán: dominus et deus Léto :twisted:
Pridavam svou tlapu k Letove, Melisandra je znamnejsi, vic toho o ni vime.
Gregor: Sansa? co blaznis? na ty ujizdel tvuj bracha, bud aspon jednou spravnej bracha a nech ji plavat:-)
Lorde Leto.....tvoje příkazy mě nechávají celkem klidným....co chceš nebo nechceš mi je ukradené........nicméně udělám to...ovšem jen proto, že to chci já sám....S přáním dlouhého, tučného léta...Lord Chmur z Casterlyovi skály
Protože jsme tu měli dva vyrovnané duely, musel jsem nějak rozhodnout o postupujícím. Bylo to velmi těžké. Nakonec jsem pustil dál Alayayu (hlasoval jsem pro Cat, ale Alayaya mi příjde exotičtější a po vzhledové stránce zajímavější, rád bych viděl jak se bude držet v dalších kolech proti jiným bílým holkám:-). Co se týká Sansy a Meery...rozhodl jsem se pro Sansu. Hlasoval jsem pro ní a je to vzhledem ke dvěma táborům....fanouškům a antifanouškům...atraktivní postava pro další duely. Tak snad jsem nikoho moc nepopudil.
Alayaya x Catelyn Tully....4:4
Černá versus bíla. Nesmírně vyrovnaný souboj. Nakonec jde dál zjizvená ebenová kráska!
Alayaya
Jayne Westerling x Margarey Tyrell....5:3
Ostýchavý a lehce vesnický půvab zvítězil nad o trochu okázalejší krásou mladé královny. Milá Jayne tak postupuje dál. Sesadí tato nenápadná leč zajímavá vdova i další vysoce urozené dámy?
Jayne
Cersei Lannister x Roslin Frey 6:2
Mladá lasička se snažila bojovat seč jí síly stačili proti zkušené lvici. Lvi však takové souboje obvykle vyhrávají a ani tento duel nebyl výjimkou. Avšak jak známo v lesích jsou i nebezpečnější šelmy než malá kolčava.
Cersei
Meera Reed x Sansa Stark 4:4
Mrštná a charismatická Meera byla hvězdě tohoto fóra více než vyrovnanou soupeřkou. Nakonec za úpěnlivého vytí Leta a značné podpory pořadatelů postupuje dále sladká princezna ze Zimohradu.
Sansa
Slyšte drazí Lordi, rytíři, majordomové, panicové...pardón panošové i ty nebohé zvíře
Je tu druhé kolo...a kdo se v něm proti komu utká???
Daenerys Targaryen x Lyanna Stark
Pikantní souboj krásy ve kterém změří svůj půvab dračí královna a legendární modrá růže ze Zimohradu.
Šae x Aša Greyjoy
Kdo zvítězí? Drobná, pěkná táborová kurtizána jež plní všechna mužova přání nebo železná lady s přísným, drsným půvabem?
Melisandra x Arianne Martell
Rudá sexy čarodějka z Ašaje vyzvala smyslnou dornskou princeznu.
Ygritte x Ellaria
V posledním souboji se utkávají milenky a lasky dvou významných mužů. Blíží se váš vkus vkusu Oberyna Martella nebo spíše Jona Sněha?
A já jsem rytíř, lord, majordomus, panic, panoš nebo nebohé zvíře? :lol:
Ty jsi láska mého srdce, světlo tohoto fóra, klidná síla jež mi pomáhá zorientovat se ve světe icefire a studnici ženských tajemství
Ehm... no... s těmi výsledky z prvního kola... Kdo se to tady předtím osočoval nad nerovností hlasů? Ale včerty, Sansa jde dál, aspoň nebudeme svědky katastrofického a nepříčetného běsnění dvou nejmenovaných pánů, matadorů nejobsáhlejšího tématu na fóru. Catelyn zamrzela, ale co už.
Druhé kolo:
Šae x Aša Greyjoy
No, tady je to poměrně lehké - Aša je na můj vkus trošku tvrdá a sebestředná. Jak by vám potvrdil mladý Botley, upřímnému citu se jen ušklíbá. A nevěřím si na to, že zrovna já bych ji v tomhle směru nějak zkrotil. Dál jde falešná přítulnost a lákavá kombinace nevinnosti a zvrhlosti. =Šae
Jakkoliv je Melisandra plná tajuplných příslibů a nevyslovených mystických tajemství. A jakkoliv dávám přednost bledým dívkám před opálenými, volím Arianne, která je ze všech dostupných dívek v Západozemí asi nejjistější výhra. Krásná, smyslná, z dobré rodiny... No a ty extracitlivé bradavky taky samozřejmě pomáhají :-) = Arianne
Ygritte x Ellaria
Zrzky... Těm neodolám (ok, Melisandra jest výjimka, potvrzující pravidlo). Vyhlídky na exotické dovádění s Ellariou (která by byla ochotna přibrat Cersei) jsou lákavé, ale pro tentokrát zaškrtnu sympatikou divošku. = Ygritte
Chmure, Chmure... Tohle si nám neměl dělat. Tohle je - jak se říká - takzvané předčasné finále... Aspoň pro mě. Tos nemohl na ten los trošku "dohlédnout"? Nikdo by ti nemohl nic odkázat ;-) Ale budiž. Stejnak by se nakonec střetli. A můj hlas - Lyanna Stark, oduševnělá krása pro kterou největší muž své doby zradil manželku a zatratil tím celou Říši svého otce, životy tisíce mužů. Dalo by se říci, že Lyanna i Dany jsou ženy, kolem kterých se celý příběh točí. Ale Lyanna, modrá Růže Zimohradu je u mě první. Led v tomto případě poráží oheň. = Lyanna Stark
http://www.winterfell.altervista.org/gallery/rhaeg_lyanna.jpg
ad diktatorstvi Chmura: no budiz, Alayaya trochu vyvazila Sansu...asi bych pri rovnosti taky upredsnotnil Sansu jako nezavisly porotce, je z hlediska souteze zajimavejsi, aspon dostane na frak jeste vickrat, je jasne ze to jinak s Meerou projela.-)))
No tohle...tady nelze volit bez tezkeho srdce...rozum veli Starka, skvely rod, ale chtic vola poddat se Danny, Matce, Princezne...ajaj, tak treba Danny, at to trochu vyrovname, a ma to pak Chmur tezky:-))
Šae x Aša Greyjoy
vsechno lepsi nez Asa, ja jsem jemny, citlivy hoch, ne krotitel divoke zvere:-)
Jasna volba, Arianne je pro me favoritka souteze, krasna, dychtiva, chytra, ma skvelyho papinka, zajimavy setsrenice, a hlavne ma imo budoucnost.-) no a uznam ze bych se nechal ukecat k cemukoli, kdyby si zas vzala ty prusvitne saty.-)
Ygritte x Ellaria
Exotika vitezi, Ygritte je moc divoka a taky neni nic moc hezka, ten obrazek s krivyma zubama me fakt odradil:-)
Naozaj tazke rozhodovanie. Mrzima ,ze nelutostny zreb urcil dvojice zien,ktore by som ja s tejto osmicky posunul dalej..ach jaj...dvojice Danny-Lyanna a Melisandra - Arianne Martell.
Tak teda moj verdikt.
Daenerys Targaryen vs Lyanna Stark
Tazke pretazke rozhodovanie.O Lyanne toho vela nevieme,snad len,ze je povahovo podobna Aryii a ze bola natolko pritazliva,ze laska k nej zmenila tvar kralovstva.Danny no...stale ked sa posudzuje krasa mi napadne hodnotenie,ktore tu zaznelo "jemne ocumlana jednym prerastenym mongolom" :) nuz mozno toto trochu zavazilo a preto moj hlas patri severu.
Šae vs Aša Greyjoy
Nuz obe damy su mi v podstate ukradnute,ale Aša je aspon charakter,cestna a priama,co sa o Šae povedat neda.
Melisandra vs Arianne Martell
Opat tazke rozhodovanie.Moje rozhodovanie je mierne ovplyvnene galeriou a musim povedat,ze Melisandra tu vyzera naozaj pritazlivo,no myslim si,ze napriek tomu ,ze je knazkou boha ohna,horucejsia mi pride Arianne a naviac tie bradavky :twisted: ....
Ygritte vs Ellaria
No toto je ,pre mna,jednoduche rozhodovanie.Ygritte sa mi nikdy nepacila.