Miss Západozemí

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování

Zatímco mocní rekové, hrdinové i kruťasové supí, úpí, cedí krev v našem turnaji, cítí se ženy trochu odstrčené. Stále jsme nezvolili tu nejlepší. Proto zkusím na motivy již zmíněného turnaje, vytvořit soutěž miss západozemí. Ženy podobně jako muži budou stát proti sobě ve vyřazovacích kolech. Účastnic je 16...

Ta která postoupí přes svou protivnici postupuje dál. Nejde jen o fyzickou krásu, ale i šarm, vtip, jiskru v oku atd. Prostě si představte, že s vítězkou strávíte měsíc na opuštěném ostrově. V případě remízy hlasů

rozhodne předseda soutěže lord Chmur.

A ony účastnice soutěže...............

Cersei Lannister, Šae, Alayaya, Sansa Stark, Meera Reed, Lyanna Stark, Melisandra z Ašaje, Daenerys Targaryen, Aša Grejoy, Roslin Frey, Jeyne Westerling, Arianne Martell, Ellaria Písek, Catelyn Tully, Margarey Tyrell, Ygritte, Val, jiná...........

Snad jsem na žádnou velkou krásku nezapomenul. Do soutěže byly zařazeny ženy, které již měly první krvácení (sorry Aleku...Arya neprošla:-) a krasavice z přítomosti či nedávné minulosti.

Tak já to jdu nalosovat.

13»

Komentáře

• upraveno 11. února 2007

Konečně někdo hlasuje. Super....nechtěl jsem si to odhlasovat sám. Takže tomu ještě dám týden:-) Řekněme do pátku do 20:00...a uvidíme.

Za to mohly ty cachry s diskem, a jeste jsem si řikal, že nesmim zapomenout hlasovat, kdy už jde takřka o všechno:-)

U me vitezi stejne jako u Neda Lyanna a Arianne; Modra ruze - když poblouznila kdekoho, věřim že by zvladla i me:-) Sae necham Lannisterum...; no a Arianne je pro me predbezna vitezka, jen proti ni mela stat Danny, aby to bylo jeste napinavy:-)

Chjo, další anketa, která mi mou delší nepřítomností utekla. :cry:

Lyanna - Šae

Jen je škoda, že potkala Dany hned v prvním kole. To mělo být finále. :cry:

Arianne - Sansa

Quote:
    (...) no a Arianne je pro me predbezna vitezka, jen proti ni mela stat Danny, aby to bylo jeste napinavy

No nenechej se vysmát, lorde veliteli ;-) Za předpokladu, že bude finále Lyanna - Arianne napínavé , bude moc Martellka mluvit o štěstí...

No jinak jsem si teď projížděl celou soutěž od začátku (u Turnaje by něco takového bylo skoro na den :-) ) a docela mě překvapilo, že byla ze sestavy vykopnuta Val... Zrovna nedávno jsem si listoval Bouří mečů a její popis tam je neskutečně... poutavý 8)

"Val se na něho podívala světlešedýma očima. (...) Byla stejně krásná, jakou si ji pamatoval, štíhlá a s plnými ňadry, za všech okolností vznešená, s výraznými lícními kostmi a silným copem medově zbarvených vlasů, který ji spadal až k pasu."

BM II (str. 460)

Quote:
    No nenechej se vysmát, lorde veliteli Za předpokladu, že bude finále Lyanna - Arianne napínavé , bude moc Martellka mluvit o štěstí...

Bravo....uvidíme zda vyhraje sever nebo jih:-)

Jinak Valinu hlavu si žádal lid a vlče místo Melisandry :?

• upraveno 14. února 2007

Lyanna - Šae

Nu popis Šae ve Střetu králu mě nijak zvlášť nezaujmul, obrázek na amoce už vůbec né, nijak výrazný charakter, prostě tuctovka...tak vidím Šae. Lyanna, ať už zkazky o její kráse přehání či nepřeháníc, byla vyjímečná. Jasná volba. Lyanna

Arianne - Sansa

Sansa je mi sympatická a vyroste z ní jistě překrásná žena a silná osobnost. Arianne už ale krásnou ženou i silnou osobností je.

Arianne

• upraveno 14. února 2007

Lyana

Arianne

• upraveno 17. února 2007

Semifinále:

Lyanna - Šae 5:0

Lyanna = Sarven, Chmur, Cirdan, Alek, Eddard

Lyanna - přízrak modré růže řádí jak kuna v kurníku. Zastavit ji nedokázala ani dračí princezna. Byť roztomilá a celkem sexy, kurvička Šae neměla nejmenší šanci.

Arianne x Sansa 4:1

Arianne = Eddard, Alek, Chmur, sarven

Sansa = Cirdan

Jen o málo vyrovnanější než předchozí duel. Tmavovlasá perla Dorne, dokázal pobláznit rytíře bílé gardy a přimněla zapomenout lorda Eddarda na svou dceru:-).....

Vše spěje k souboji severu proti jihu.....

• upraveno 17. února 2007

[b]Sansa x Šae

Obě je dobře znáte. Každá je jiná. Papírově je favoritka Sansa, ale vše může být jinak. :-))

Uzavírka je v pátek dopoledne.....[/b]

• upraveno 19. února 2007

Jeje, tak sem jsem se dostal až na souboj o třetí místo:(( No nic, alespoň teď si zahlasuju a to pro zkušenejší Šae, přece jenom mam radši, když už se něco umí a taky má co prodat, na rozdíl od maličké vlčice...

• upraveno 19. února 2007

Sice nepatřím mezi obdivovatele Sansy (tímto pozdravuji chlupatého a težkohlavého :twisted: ), ale v tomto duelu jí dám svůj hlas.

• upraveno 20. února 2007

Sansa!

Zdržuji se hlasování...:-)

ba ne, ač bych slaďoučké Sasince přál bramborovou, nejsem takovej šprajcák, takže nakonec přeci jen dostala můj hlas Sansa...

Já volím rozhodně Sansu. Myslím, že Sanse trochu škodí přehnané vyzdvihování jejími .......no řekněme skalními fanoušky. To nic nemění na tom, že je to půvabná, mladá, slušně vychovaná dáma. Rozhodně by mi měla časem co nabídnout:-) Určitě více než Šae:)

• upraveno 23. února 2007

Sansa x Šae 4:1

Šae = Peter

Sansa = Chmur,Alek, Sarven, Cirdan,

Sansa z rodu nepoddajných Starků naplnila papírové předpoklady a svoji soupeřku smetla jak tsunami hliněnou chatrč....

Sansa tak získala třetí místo a byla obdarována hodnotnými dary.

Mezi ně patří např:

- nerez nádobí z Valyrijské oceli

- roční permanentka do módního studia Dayne Vysokopoustevna

- mimořádně cenný náhrdelník jež věnovala Citadela ze Starého města

- roční pronájem pokoje v luxusním sídle Harrenov

- několikatýdenní pobyt na Letních ostrovech a k tomu služby několika eunuchů speciálně vyškolených v cunilingu

Profil vítězky:jméno - Sansa

příjmení - Stark

přezdívka - Ptáček

věk - 15 let

výška - 1,6 m

míry - 84 - 63 - 84

vlasy - medově hnědé

oči - oříškově hnědé

záliby - odpolední seance s dívkami jejího věku nad citrónovými zákusky a horkou čokoládou, poslouchání příběhů o skvělých a krásných rytířích bez bázně a hany, vyšívání,........

přednosti - tělo v rozpuku mládí, něžný pohled laně, milá a dobrosrdečná povaha, panenská blána.....

nedostatky - jistá dávka "najivity", černobílý pohled na svět, skupina pedofilných extrémistických fanoušků

největší fanoušci - heavy head, Sandor Clegane, zlovk Léto, Petyr Baeliš zvaný Malíček

Tramtadadáááááá nebo tak nějak….

Je tu FINÁLE celé soutěže krásy. V něm proti sobě stanou Lyanna Stark z chladného Zimohradu a Arianne Martell z vyprahlého Zlomeného oštěpu……

Obě dámy proti sobě postaví své vnady, rafinované umění svádět, společenské dovednosti a mnohé další……

Nejedná se o pouze souboj krásy. Je to duel romantiky zasněžených plání versus smrtelné krásy nekonečné pouště, divokého půvabu a žhavé exotiky, bolestivě krásné nevinnosti versus oceánu sexuální rozkoše…to vše a mnohé jiné slibuje tato vrcholná kulturní akce.

V doprovodném programu vystoupí Khal Drogo a jeho cvičení otroci, skupina Bestia boys v čele s Gregorem Cleganem, mistr Lechtač s ukázkou deseti způsobů jak bezpečně poznat že vám někdo lže, Syrio Forell a jeho šavlový tanec, mnozí další………..

Soutěž skončí 4.3.07 ve 21:00

Na molo vchází princezna Arianne Martell, pýcha Slunečního oštěpu, postava jak z nejtajnějšího mužského snu, opálená, medová pokožka jako by potichu sténala po polaskání, havraní černé vlasy spadající hluboko pod ramena se úchvatně doplňují s ebenově temnými šaty, se vzory z tmavého indiga. Její plné rty se lesknou a velké tmavé oči plné nepředstavitelných příslibů pomalu klouzají po fanoušcích v hledišti. Zástupy Dornů šílí a křepčí v rytmu ohnivých jižanských tanců. I na stanovišti porotců se rychle zvedá teplota a průměrný tep prudce stoupá. Zpocený zlovlk vyplázne jazyk a rychle inhaluje mohutná kvanta kyslíku, ser Těžkohlavý musí sundat své zamlžené brýle, Chmur napětím zlomí v prstech hodnotící propisku a tvář lorda Aleka v rychlém pořadí zrudne, zbledne a nakonec se na ni usadí nepopsatelný výraz a admin se zhroutí k zemi s prapodivným, nesrozumitelným vykviknutím. Po tom co se Arianne na své dráze otočí a nabídne porotě pohled na svůj pohupující se zadeček následuje Aleka převážná část poroty.

Po jižanské krásce vkráčí na molo jistým a přitom půvabným, vznešeným krokem mladá seveřanka. Jednoduché šedobílé šaty s jednou jedinou ozdobou - živou modrou růží - kopírují její ženské tvary volněji a méně provokativněji než tomu bylo u smyslné Martellky, ale přesto celá mužská část v hledišti polyká slinu při představě chladivého, bělostného a dokonale hladkého těla lady Lyanny - dlouhé štíhlé nohy, kulatý zadeček, menší, krásně tvarovaná ňadra a zbožňování hodná šíje. To vše však bledne při pohledu do její tváře - jemné rysy nosíku, mírně klenuté obočí, na první pohled zajímavé oči, šedomodré, s oduševnělým pohledem, prozrazující moudrost naprosto neúměrnou jejímu věku šestnácti let, něhu, ale i rozhodnost a silnou osobnost. Bledou tvář zimní krásky rámují překrásné, tamvěhnědé husté vlasy, točící se tu do kudrlinky, tu do ladné vlny a které ji při chůzi občas neposlušně spadnou a několika prameny přikryjí jedno z jejích očí. Když Lyanna kráčí, musí všichni myslet na nádherný klid krajiny přikryté sněhem na slunce odrážející se na zamrzlém jezeře, na příjemný snížek, osvěžující v malé přeháňce na hradbách Zimohradu. Tam kde při průchodu Arianne všichni diváci zuřivě dováděli a skandovali jsou nyní všichni potichu a s úctou a láskou sledují Modrou růži, blížící se k porotcům. Většina jich teprve teď vstává ze země, kam je poslala smyslná princezna z Dorne. Zpocený zlovlk zoufale zavyje touhou, omámený Alek vytřeští oči a sesune se zpět na zem. Co se týká sera Eddarda, ten naprosto přesvědčen, napíše do kolonky Královna krásy husím brkem rozhodným a velkolepým písmem jméno Lyanny Stark.

Tak jak to kdysi udělal jistý Rhaegar Targaryen.

Absolutní vítězkou je tedy pro mě Lyanna Star (kdyby to náhodou nebylo úplně jasné z nadpisu a popisu soutěže 8) ).

:lol: :lol: Moc hezký příběh Eddarde!!!

Povedené, lorde Eddarde! :!:

Jen jedna poznámka: při vší úctě k oběma soutěžícím dámám, kdyby se v porotě nacházel zpocený zlovlk, hnala by se asi většina přihlížejících ven tou nejkratší únikovou cestou. :lol:

• upraveno 27. února 2007

Arianne!

• upraveno 1. března 2007

Při svém vysoce kvalifikovaném výzkumu, který se týkal ženské přitažlivosti jsem dospěl k několika zajímavým závěrům:-). Rád se s vámi o ně podělím. Ženskou přitažlivost jsem rozdělil do několika kategorií, které pro mnohé splývají, nicméně nejedná se o to samé:-) (dle mně)

Budu samozřejmě popisovat fyzický vzhled. Věci jako vnitřní krása ponechám někomu jinému.

1) žena krásná - podívaté se na ní a vidíte dokonalý vzhled. Symetrickou tvář, krásně tvarované a zabarvené oči, nádherně vykrojené rty, dokonalou postavu tanečnice latinskoamerických tanců, měděnou kůži, chůzi leoparda - měkkou a vznešenou. Jedním slovem....KRÁSNÁ...příklad Lyanna Stark

2) sexy žena - podívate se na ní a nejdříve nevídíte nic zajímavého. Něco vás však nutí znovu se otočit. Rozumově to nechápete, ta žena není nějak zvlášť pěkná, nicméně cítíte ve svém nitru touhu z ní strhat šaty, tady a teď. Nevadí, že je kolem vás náměstí plné lidí, prostě jí chcete. Nakonec od malička vštěpované morální zásady porazí vaší touhu a zbyde vám jen pocit něčeho nenaplněného. To je žena ...SEXY. Příklad? Arianne Martell

3) sexy, krásná žena - velmi vzácný případ. Žena, která v sobě skrývá to nejlepší z ženy krásné i sexy ženy. Tyto ženy jsou smrtelně nebezpečné. Ubránit se jim dokáží jen homosexuálové, kastráti a intelektuálové. To je žena BOHYNĚ.....Příklad? Afrodíta.

Jsem prostý muž a tak dávám přednost sexuálně přitažlivé Arianne Martell:-))

• upraveno 3. března 2007

Průběžné výsledky finále

Arianne Martell x Lyanna Stark 2:1

Pánové, pánové a dámo...

Já vím, že všichni dávate přednost krvi a násilí turnaje o citónový zákusek. Sám nejsem jiný. Radši si pustím hokej než miss world. Přesto. Arianne tady kroutí boky,odhaluje ňadra, Lyanna háže plaché úsměvy, významně mrká očima......a vy nic!!!

Je toto možné:-)

Neboj Chmure, já jen chtěl dát Lyanně ještě šanci...proto čekám až do poslední chvíle, což je myslim zejtra:-)

Quote:
    Neboj Chmure, já jen chtěl dát Lyanně ještě šanci...proto čekám až do poslední chvíle, což je myslim zejtra:-)

Tak, tak Lorde Aleku. Přesně Ne, 4.3.07 ve 21:00.

Hlasujte...vítězka slíbila jejímu nejohnivějšímu zastánci noc splněných přání:-) Pořadatel se skromně spokojí s nocí strávenou s první vícemiss:-)

• upraveno 4. března 2007

Finále mělo pramalou účast hlasujících, což je celkem škoda.

No co se dá dělat. :roll:

Takže v souboji Arianne Martell versu Lyanna Stark vítězí:

ARIANNE nejtěsnějším rozdílem 2:1 a bude korunována královnou krásy celého Západozemí. Dorne se opět nesklonilo.

Pořadí tedy je:

1. Arianne Martell

2. Lyanna Stark

3. Sansa Stark

4. Šae

Tohle je čtyřka stanovená na základě hlasování ve vyřazovacích kolech. Jak by měla vítězná čtyřka vypadat podle vás. Jak by jste ji navolili?

• upraveno 4. března 2007

a sakra, já to prošvih...o půl hodiny, ještě že to Arriane nepotřebovala:-) ale stejnak mě to mrzí (noc splněných přání...ach jo, já vůl, za to se budu proklínat do konce svých dní :cry: ), no můžu si za to sám...

nakonec jsem s pořadím celkem spokojen, jen ve finále se měla být Arianne s Dany...Sae by tak vypadla, no a Sansa, ta tam ještě nemá co dělat, ale budiž...

• upraveno 5. března 2007

Koukám, že nejsem sám, kdo prošvihl finále, nějak jsem na něj uplně zapomněl. Takže Lyanna nedostala můj hlas. :cry:

Jinak souhlasím s Alekem, že tam chybí Dany.

• upraveno 23. ledna 2008

Sice jsem se tu objevil až teď, ale byl bych pro Dany, i když tu není

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.