Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
2)jestli jsi zkoušela dětskou hru, zkus ještě jednou v jednotném čísle
ďakujem :-)
Inak jak šel dneska bonus? Docela sranda ne
aha, tak neporadím, jak jsem už psala, jedu den po dni. možné to je, s touhle variantou jsem nepočítala.
asi máš pravdu, na tom detailu v uhádnutých, není ta díra celá, takže to asi bude samostatná kniha...@p1e9t9r2 na druhou stranu je tam málokterý obrázek dokonale ve výřezu...takže se opět přikláním k variantě koule+díra=1kniha
bonus jsem si užila :-) hlavně hláška na manžela, jak poznám, co je výška knihy, když tu je 250x290 :-D
Potrápil mě počítač, fakt jsem nečekala, že to bude zrovna to, co to je :).
ruka: "električka"- je to odznak, kterým se prokazuje osoba oprávněná nás v "električce" kontrolovat, a ta osoba je...
To s překladem jsem skoušela aprehra mi neberie, tak neviem akú podobu.Už to mám.
(Jsem váhala jestli to je záštita nebo divná brusle)