Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1131132134136137354

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Dneska mám na černej humor nějak moc útlocitnou náladu...
    Už se bohužel stalo. Když mě dojme kreslenej vtip s miminem plačícím v kontejneru se tříděným odpadem, asi se mnou není něco v pořádku...
    Mě normálně zvířátka taky dojímaj víc než děti a víc ve mě vzbuzujou pečovatelské pudy, asi dneska nějak nejsem sám sebou
  • Zviřatka sou lepší.. o dost no....
    a čierny humor je naj
  • Po dnesku odporucam aj husaciu pecienku, lokse a chrumkavu husiu kozu...vela peknej, kedysi asi uzasne roztomilej husky :)
  • bola si v grobe?
  • upraveno 28. října 2012
    @sarven Jj, chceli sme ist so svokrovcami k overenym Zapraznym, ale ked sa chces objednat v ted den... :). No ale v Zelenom dvore nejaky hostia ochoreli, tak bol stol volny. manzelovi chutilo este lepsie ako v prvom podniku (mne rovnako), obsluha bola mila a pekna ( teda z mojho pohladu :) ), nechali sme tam styria 144 eur + 7 sprepitne a to Ti poviem - lukulske hody. Prezrati do nemoty. Jedinu vec maju u Zapraznych lepsiu - ked odchadzas, pribalia ti zadarmo dva pohare vypecenej masti. Tu sme si museli jednu kupit za 2 eura.
    Celkovo cena riadna, ale raz do roka musi byt, aj keby na chleba nebolo :)
  • hned by som tam isiel :)
  • dnes som mal desať minut psa... a teraz mi je smutno..teba.. ako Casper bol len zatulany pes a policajti ho odviezli k majitelom ktorym ušiel a nechaŤ som si ho vďaka panelakovemu byvaniu nemohol ale proste.. je mi za nim ľúto
    Gardien: Naprosto to chápu, od malička jsem chtěla mít vlastní útulek pro psy, kočky a další zvěř (co bych zvládla). Jenže teď mi došlo, že bych je pak nemohla nikomu dát : D
  • veď práve.. ako bolo milé mať psa aspoň na desať minut.. ale Ťažko sa lúčilo... bol taký krásny.. veľký.. ako akoby mi zo sna vypadol.. a najhoršie je že som aj mal chodiŤ pomáhaŤ do útulku.. ale ja nestíham :(
    flanker.27: Gratuluji k úspěšnému přejetí během kruté sněhové bouře : )

Gardien: Jestli jsi jako já, tak si z útulku přineseš asi tak 300 psů, protože je tam nezvládneš nechat.
  • to by mi rodičia neodpustili ale verim že je to pravdepodobné...
  • upraveno 29. října 2012

Sama jsem z Prahy (narodila jsem se tu a vyrostla) a viděla jsem to asi 6x a pořád se chechtám :D Musím uznat, že je to celkem trefné :D
    Edit: Doufám, že se nikdo neurazí :D
    Hodiny! Nikdy neviděli hodiny? :D
  • Mel: Ach jo, další práce Moraváků, že? :D Většina těch keců je spíš pubertálních než zrovna typických pro Pražáky. Teda říkám to jako Pražačka "teprve" osm let (kterou to město občas odmítá jako translplantovanej orgán ;))
  • svoa00: Jako jo, ale třeba Viď a Hele říkám skoro pořád :D A když dobíhám tramvaj a blbec mi zavře, tak nadávám jak straka :D (ale to se hádám děje asi všude, nejen v Praze). A jestli to není výstižný, tak je to vtipný a to hodně :D A ty kecy u řízení a o turistech a o Orloji :D No pecka :D Předstihlo to i Debilní kecy Čechů na dovolené a ty se mi zdály dokonalý :D (Taky Viral brothers)
  • Chtěl jsem nějak zareagovat na téma život v Praze, ale nenapadá mě nic vtipného, tak to hodím spíš do Kecáliště.
  • MU: Skvělý, Victarion to dorazil :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :D To je borec. Ale při věštění z dopravních značek musí být NE každý vzkaz. Nebo snad existuje i nějaká pozitivní značka?
    Jedna věc mi dnes připomněla vtip (citlivé povahy ať odpustí):

Jde farář po chodníku a zakopne.
    "A sakra," zakleje.
    Uvědomí si, co řekl a vyzazí ze sebe:
    "Doprdele, řek jsem, sakra.
    Kurva, žek jsem doprdele.
    Ále, mrdám na to, stejně jsem nechtěl bejt farářem."
  • upraveno 30. října 2012
    Chuck Norris každe ráno navštevuje aktívnu sopku... ma rád teplé expresso
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.