O Bloodravenovi jsem zatím četla jen těch pár zmínek v knihách a článek na wiki. Ano, je to zajímavá postava a zamlouvá se mi, ale (jako) Tříoká vrána prostě ne. Nevěřím mu, nelíbí se mi a nebudu mu dávat kladné body. :(
V podstatě všechno. Hlavně jak mluví. Něco mi na tom nesedí. Malý, tichý hlásek v mé hlavě (,který obvykle mívá pravdu,) pokaždé spustí: "Tady něco smrdí, nevěř mu!". Ano, je to spíše otázka pocitu, ale táhne se to už od Hry a jak jsem zmínila, ten tenký iracionální hlásek mívá pravdu. :D
No ale, proč by měl Jojen Reed (hodnej člověk) ty sny (pochybuju, že by mu je sesílal Brynden) a proč by pak Brandon (taky dobrý člověk) přežil svou smrt, útok nemrtvých a tak dále když ne pro velký osud, velkou moudrost, ke kterému mu pomůže práve Brynden.
Phoeba, sveva, Gardien: OK , asi máte pravdu, beru. Ale já mu prostě nevěřím, nevím proč, ale nelíbí se mi, nesedí mi, prostě za mě zatím ne. A jestli porcuje malé děti do sváči, tak tuplem ne : )
a čo keď nebude "dobrý" veď všetko je to len o uhle pohľadu... zabijem Hitlera než rozputa druhu svetovu.. som: a)dobŕy, lebo neumrie toľko ľudí b)zlý, lebo som zabil človeka c)dobrý, lebo ľudstvo nevynajde zbrane ktorými sa hrozilo v studenej vojne d)zlý, lebo ľudstvo nebude mať taký technický pokrok ok toto je časté klišé ale aj tak... sarven: nepočúvam Mansona... ako nepoviem že jednu dve pesničky od neho nepoznám ale od beatles ich rozhodne poznam viac.. a som skôr kameň než chrobák ;)
Komentáře
Brynden Z. +2 (39)
Shireen B. -1 (55)
Brynden +2 (41)
Shireen -1 (54)
Brynden -1 (40)
Shireen +2 (56)
Brynden -1 (39)
Shireen +2 (58)
Brynden -1 (38)
Shireen +2 (60)
Brynden -1 (37)
Shireen +2 (62)
Jelikož se těším na další skupinu, ta nemůžu jinak, než to trochu urychlit:)
Brynden -1 (36)
Shireen +2 (64)
O Bloodravenovi jsem zatím četla jen těch pár zmínek v knihách a článek na wiki. Ano, je to zajímavá postava a zamlouvá se mi, ale (jako) Tříoká vrána prostě ne. Nevěřím mu, nelíbí se mi a nebudu mu dávat kladné body. :(
Brynden -1 (35)
Shireen +2 (66)
Brynden +2 (37)
Shireen -1 (65)
Brynden +2 (39)
Shireen -1 (64)
Vím, že jen zdržuju nevyhnutelné, ale z principu nemohu jinak, Shireen prostě ne...
Brynden -1 (38)
Shireen +2 (66)
Brynden +2 (40)
Shireen -1 (65)
Brynden -1 (39)
Shireen +2 (67)
Brynden +2 (43)
Shireen -1 (66)
Brynden +2 (45)
Shireen -1 (65)
Takže správně teď má být
67.
Brynden +2 (43)
Shireen -1 (65)
a)dobŕy, lebo neumrie toľko ľudí
b)zlý, lebo som zabil človeka
c)dobrý, lebo ľudstvo nevynajde zbrane ktorými sa hrozilo v studenej vojne
d)zlý, lebo ľudstvo nebude mať taký technický pokrok
ok toto je časté klišé ale aj tak...
sarven: nepočúvam Mansona... ako nepoviem že jednu dve pesničky od neho nepoznám ale od beatles ich rozhodne poznam viac.. a som skôr kameň než chrobák ;)