Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

12829313334313

Komentáře

• upraveno 31. října 2012
    radši nic :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    :-D :-D @sveva to je takova pekna zaverecna tecka, dekuju :-D
  • @Thorar není zač :D

Já si nějak nevšimla těch dalších tří (!!) stránek.
    No nic, čas jít spát.
  • Hlasujeme ďalej alebo počkáme do zajtra?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ještě pár statistik na závěr skupiny AF.

Trvala od 15:01 do 22:15, tedy 7 hodin a 14 minut.
    Za tu dobu bylo odesláno 251 příspěvků z toho 123 hlasovacích (včetně jednoho, který se nepočítal)

Nejvíce hlasovali:
    @Thorar: 10x
    @Michelle: 10x
    @Joe Gyry: 8x
    @Montezuma3: 8x

Poslední body udělila @Hildegarda a byly to její úplně první udělené body v této nové bodovačce.
  • Děsivá čísla... 8-| :-)
    Byla to má občanská povinnost! Tak jako bojovat za svou královnu Cersei!
  • 2. hlasování

Fialka 0 (20)
    Jaqen H'ghar +2 (24)
    Alliser Thorne -1 (18)
    Thoros z Myru +1(22)

Vezmeme to od spodu - mínusové body u Alisera jsou snad jasné, myslím, že je to klasická postava předurčená padnout na nulu:)

Fialka - pro mne taková nevýrazná postava, možná je hodná a má spoustu dobrých vlastností, ale já si ji pamatuji jako postavu, co pořád brečí (jasně, že měla důvod, ale to nemění nic na tom, že mne jako postava moc nezaujala)

Thoros - zhýralý kněz, rytíř, který se za daných okoloností spolu se svými druhy stane psancem - to by stačilo na plusový bod spíš u Berica. Thoros si jej zasloužil překvapením s oživováním postav. Kdo by řekl, že Rudý bůh má takovou moc, ani sám Thoros to jistě nečekal:)

Jaqen - má smysl k tomu něco dodávat? Zajímavá, tajemná postava s charizmatickým seriálovým ztvárněním...
  • upraveno 1. listopadu 2012
    4. hlasování

Fialka 0 (22)
    Jaqen H'ghar +1 (25)
    Alliser Thorne -1 (16)
    Thoros z Myru +2(25)
  • Musím to opravit...
  • Tohle mě neskutečně sere. Odešlu příspěvek a je přede mnou Thorar. Pak se podívám za deset sekund znova a je najednou přede mnou Nikwen s bodováním...To je fakt na hovno...
  • @kamycak Oprav si to prosím...
    @Chmur Odesláním příspěvku se ti nerefreshne stránka bohužel.
  • Hmmm....takže ji mám vždy potom ještě obnovit?
    jo jo, je to potřeba, jinak si toho nevšimneš. Je to takové zvláštní, na žádným foru jsem to ještě neviděl, ale člověk si zvykne :-)
  • 5. hlasování

Fialka +2 (24)
    Jaqen H'ghar 0 (25)
    Alliser Thorne -1 (15)
    Thoros z Myru +1(26)
    6. hlasování

Fialka +1 (25)
    Jaqen H'ghar +2 (27)
    Alliser Thorne -1 (14)
    Thoros z Myru 0 (26)

Fialka- nemá ji ráda, odpovídá typu lidí, které moc nemusím, i když chápu, že to je dáno prostředím, ve kterém žila. Ve stávající sestavě dostane ten zbylý plus ona.
    Jaqen H'Ghar- mám nevysvětlitelnou slabost pro literárně-filmové nájemné vrahy. :D Jaqen je jeden z mých nejoblíbenějších vedlejších postava a to se tam stihl propracovat během jedné knihy, prakticky jen svou mluvou a řemeslným uměním.
    Alliser Thorne- everywallhasitsthorne. Ten mínus dostane už jen za to, jak byl ošklivý na Jona. :)
    Thoros- trpím obtížně vysvětlitelnou antipatií k celému Bratrstvu a mrtvolkář rozhodně není výjimkou. Ať ho vezmou Jiní (a ukážou mu, že jen Oni mají nárok tahat mrtvé z hrobů). :D
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 1. listopadu 2012
    7. hlasování

Fialka 0 (25)
    Jaqen H'ghar +2 (29)
    Alliser Thorne -1 (13)
    Thoros z Myru +1 (27)

Důvody:
    Jaqen: husťák největší, proto +2
    Thoros: husťák taky +1
    Fialka: není husťák 0
    Allister: pičus -1
  • Hm, ačkoliv se to nezdá, je to celkem těžké hlasování. Alliser je jasný, bohužel mezi vránami je takových podrazáků víc. Zbylým třem bych dala po bodu, na dva nedosahují a nula je taková nějaká.
    Fialka - vadí mi ta ubrečenost. Je sice statečná, ale furt bulí, to by mi praskla hlava. Nakonec jsem dala ty dva body ji, protože mi to trochu připomíná všechny ty holčiny z Afganistánu, Pakistánu, Somálska a já nevím odkud ještě. Prostě je musíme podporovat. (Tímto nechci nějak začínat diskuzi o postavení ženy ve třetím světě, taky s přístupem nás "vyspělých" k této problematice úplně nesouhlasím, jen mi ten Fialčin osud připomíná ty příběhy, které se pak rozmáznou v mediích).
    Jaqen - tam hrozně moc udělal seriál, i když barva vlasů zcela neodpovídala :-)
    Thoros - víc takových knězů!
    8. hlasování

Fialka +2 (27)
    Jaqen H'ghar +1 (30)
    Alliser Thorne -1 (12)
    Thoros z Myru 0 (27)

Fialka - mám ji ráda, líbí se mi, že zůstala hodnou a milou holkou i přes to všechno, co se jí stalo
    Jaqen - sice je to nájemný vrah, ale i přesto má mé sympatie, velmi zajímavá postava ovliňující děj, doufám, že se s ní ještě potkáme (pokud už se nestalo)...
    Allister - prostě je to hajzl
    Thoros - Thoros je celkem fajn a Bratrstvo mi bylo sympatické (když s nimi byl ještě Beric, pak už ani ne), ale zase tolikrát jsme se s ním nesetkali
    9. hlasování

Fialka +1 (28)
    Jaqen H'ghar +2 (32)
    Alliser Thorne -1 (11)
    Thoros z Myru 0 (27)

Fialka - to, co si zažila, bych nepřála nikomu, ani se nedivím, že pořád brečí. :/ Se Samem jsou roztomilí a z nějakýho důvodu jim oběma fandím.
    Jaquen - übercool, tajemnej týpek. Jeho postava byla v příběhu Arye takovým pohlazením po duši, jeden z mála světlých bodů. Jsem zvědavá, co má v Citadele za lubem (pokud je to opravdu on).
    Alliser - chápu, že vycvičit muže Noční hlídky není lehkej úkol, ale on je fakt k*k*t!
    Thoros - v téhle skupině na něj zbyla nula. Celkem zajímavá postava, i když úplně nesouhlasím s tím, co v rámci Bratrstva provádí...
  • sarven: Máme ale posilu v mladších fanoušcích:-)))
  • Ano, před odesláním je potřeba obnovit stránku a podívat se, jestli někdo náhodou nebyl rychlejší. Já takhle včera přepisovala svůj příspěvek asi pětkrát, než se mi podařilo ho odeslat včas.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.