Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

13334363839313

Komentáře

• upraveno 2. listopadu 2012
    2. hlasování
    Studenoruký +0 (21) (0 mi tady sedí nejlíp, i když pomohl samovi, snad se o něm dozvíme víc...)
    Walder Frey +1 (20) (nemužu si pomoc, ale až do RW sem toho parchanta měl rád...)
    Stannis Baratheon -1 (19) (má svoje lepší i horší stránky, ale je to další uchvatitel...)
    Hodor +2 (24) (protože Hodor, ne?)
    3. Hlasovanie

Studenoruký 0 (21)
    Walder Frey +1 (21)
    Stannis +2 (21)
    Hodor -1 (23)

0 dostala postava o ktorej dokopy nič nevieme, a len preto lebo je mystická jej body dávať nebudem
    Walder Frey no tak buď to dám 1 bod postave ktorá nejak vplýva na dej a ďalej ho rozvíja alebo ju dám Hodorovi
    Stannis som jeho veľký fanúšik, Železný trón je po práve jeho. Dokázal by so jeho úžasnosti napísať esej.
  • 4.

Studenoruký +2 (23)
    Walder Frey -1 (20)
    Stannis 0 (21)
    Hodor +1 (24)
    5. hlasování

Studenoruký +2 (25)
    Walder Frey -1 (19)
    Stannis +1 (22)
    Hodor -0 (24)

Studenoruký - moc toho o něm nevíme, ale zatím našim oblíbeným postavám pomáhal a z této skupiny je mi překvapivě nejvíce sympatický...
    Walder F. - křivý hajzl
    Stannis - musím se přiznat, že mu moc nefandím, chybí mi u něj trocha citu, empatie... Ale je mi na něm sympatické, že si "nechal" Davose, i když mu to neustále někdo vymlouval, za Davose si body zaslouží :-)
    Hodor - nemám k němu co říct, můj vztah k němu je neutrální, takže jasná 0 (prozatím)
  • WanicWanic The real hedonism is not dead!
  • 6. Hlasování
    Studenoruký +0 (25)
    Walder Frey -1 (18)
    Stannis +1 (23)
    Hodor +2 (26)
  • @Kolikokoli Wanic tě s bodováním předběhl...
    8. Hlasování
    Studenoruký -1 (24)
    Walder Frey +1 (18)
    Stannis Baratheon 0 (25)
    Hodor +2 (29)

Hodor je v téhle sestavě jasná +2. Jediná postava, kterou mám jakž-takž ráda. Navíc původce jedné z (pro mne) největších a nejzajímavějších záhad ságy- Co je to vlastně to "HODOR"?!
    Walder dostane zbylý plus ze dvou důvodů. Zaprvé, čistě z taktického hlediska- aby nám tu déle vydžel. A zadruhé, protože se mi jistým zvrhlým způsobem strašně líbilo pokoušet se mu "podívat" do hlavy.
    Stannis- oceňuji jeho smysl pro povinnost (obléhání Bouřlivého konce, pomoc Zdi, svatba a věci s ní související se Selyse :-P ...), do jisté míry pro čest atd. atd. Ale! Mé sympatie mu i tak nenáleží a pokud se ve Vichrech ukáže, že Theonovi provedl něco nepěkného, nedejtebohové ho popravil, má u mne pro příště jasné mínusy!
    Studenoruký- už po objevení v Hostině jsem mu nedůvěřovala a stále napůl počítám alespoň s částečným vyplněním mých černých vizí, co se Velké Jiné Konspirace (v jakékoli versi) týče.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. listopadu 2012
    9. Hlasovanie
    Studenoruký +0 (24)
    Walder Frey -1 (17)
    Stannis +1 (26)
    Hodor +2 (31)

Walder je sviňa, Stannis je v pohode, ale príliš hrdý, Hodor je úžasné mierumilovné stvorenie a o Coldhandovi skoro nič neviem :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    hou hou hou, brzděte
  • Mělo by to být dobře- Koli jsem připočítávala.
    Ja som Koli prepočítal a keď ma MU predbehla, opravil som si to a ešte som to dvakrát kontroloval, tak hádam je to dobre :) či?
    Dobre

Fialka -1 (56)
    Thoros +2 (81)

:)
    @Branislav 'Gepeto': Takže se dobrovolně přiznáváš k vraždě Fialky, ty vrahu jarního kvítí? :D
    @Montezuma3 No, tak tentokrát se ho zastanu, i když jsem Fialku proti Thorosovi podporovala. Aspoň máme AG z krku... ;-) Sama bych to udělala, mít možnost. :D
    Koukejte, bratři... Ja mám Fialku rád, chápem, že nie je ľahké vyrovnať sa s tým, že mi vezmú syna a možno ho aj upália len kvôli nejakej krave červenej. A že si prešla viac než dosť traumatizujúcimi zážitkami. Ale tak Thoros je zaujímavá ostava a je na ňom vidieť, že sa mu nepáčia veci okolo lady Stoneheart(h). :) Tož k mojim dôvodom.
    A teraz pokračujeme normálne túto skupinu? Teda môžem hlasovať min. ako 20-ty? ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. listopadu 2012
    11. Hlasovanie
    Studenoruký +2 (26)
    Walder Frey -1 (18)
    Stannis +1 (28)
    Hodor 0 (30)

Studenoruký - asi mu tady pšenka moc nepokvete, ale pro mne je to sympatická postava, protože pomohla Samovi i Branovi. A navíc to klidně může být Benjen (ikdyž bych radši, aby Benjen byl někde živý a zdravý)
    Walder Frey - Lasice, která zaslouží namínusovat. Chápu, proč to udělal, ale rozhodně to neschvaluji a nelíbí se mi to!
    Stannis - nemám ho ráda, ale tady na něj zbyla +1. Asi ho budu střídat s Hodorem, ještě nevím.
    Hodor - taky ve mne neprobouzí žádné emoce, je to jenom dopravní prostředek pro Brana.
  • 12. Hlasovanie
    Studenoruký +1 (27)
    Walder Frey -1 (17)
    Stannis +2 (30)
    Hodor 0 (30)

Stannis si mě jednoznačně získal svým rozhodnutím pomoci zdi. Sice to není žádný sympaťák, ale ten závěr s příjezdem jeho vojska proti divokým, to byl promě zatím vrchol všech knih. Za to má Stannis body navíc - i když zabití bratra nebylo zrovna nejušlechtilejší věcí, co udělal, zdá se ale dle knih, že netušil, co Melisandra chystá a pak si to vyčítal (pokud si pamatuji dobře).

Studenoruký za nečekanou pomoc za zdí.

Hodor mě nijak nefascinuje.

Walder - existuje snad větší záporák? Snad jen Aerys by mu mohl být roven?
  • Větší záporňáci než WF? Není problém. Joffrey, Ramsay, lord Bolton, Vargo Hoat, Gregor Hora, Lechtač, Rorge, Kousač a mnozí další...
  • Chmur: Tak Lechtače, Rorge, Kousače a mnohé další z toho seznamu vyškrtni :roll:
  • ok, Ramsay a Hora jsou silný kalibr, stejně jako malé princátko, ale Walder mne stejně v knize naštval nejvíc. Také jste chtěli po rudé svatbě s knihou mrštit o zeď a přestat číst?
    13. hlasování

Studenoruký 0 (27)
    Walder Frey -1 (16)
    Stannis +1 (31)
    Hodor +2 (32)

Studenoruký - Noční král? Možná... jedna z mých oblíbených teorií. Sice je tajemnej jako hrad v Karpatech, ale zatím pomáhá mým oblíbeným postavám, takže si mínusík nezaslouží.
    Walder Frey - ten se tu asi dlouho neohřeje, heh.
    Stannis - is the mannis. Nevím, co se děje, že já dávám plusové body Baratheonovi, ale Stannis mi vadí nejmín ze všech tří bratří. Mám ráda jeho ultrasuchej humor (kterýho si asi sám ani není vědom :) ). A jeho příjezd na Zeď je famózní...
    Hodor - protože Hodor!
  • 14. Hlasovanie

Studenoruký 0 (27)
    Walder Frey +1 (17)
    Stannis +2 (33)
    Hodor -1 (31)
  • 15. Hlasovanie

Studenoruký +1 (28)
    Walder Frey -1 (16)
    Stannis +0 (33)
    Hodor +2 (33)
  • 16. hlasování

Studenoruký +2 (30)
    Walder Frey -1 (15)
    Stannis +1 (34)
    Hodor -0 (33)

• 17. hlasovánie

Studenoruký +2 (32)
    Walder Frey -1 (14)
    Stannis +1 (35)
    Hodor -0 (33)
  • 18. Hlasování

Studenoruký +0 (32)
    Walder Frey -1 (13)
    Stannis Baratheon 1. svého jména, jediný právoplatný král západozemí a ochránce říše +2 ( 37)
    Hodor +1 (34) protože Hodor.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.