Walder - dědek jedna plesnivá. Stannis - nemám ráda ty jeho čachry s kouzly a vyloženě proti srsti je mi zabití Renly a Cortnayho Penrose. Hodor je Hodor. Studenoruký - není mi dvakrát sympatický, aspoň podle vzhledu, ale vypadá, že je na té správné straně (a pevně doufám, že to není Benjen).
Tak Roslin neprejde, ale Stunda hej? A to o Roslin vieme viac ako o Stundovi :D Z akého je rodu? Je prostý či urodzený? Koľko má rokov? Čo vlastne chce? Je dobrý? Pst :P Hanbite sa
Vzdávam to... Zrejme máte Coldhandsa radšej... Ale žeby ten vyhral nad Stannisom? Nad Hodorm (teraz už hovorím vážne) chápem, ale nad Stannisom? Potom tí, čo dávali nejakej postave mínusko pretože ju nepoznajú sú tak trošku.. Pokrytci, nie? (neurazte sa).. Stannis má síce viac bodov, ale on rastie ako +1 zatiaľčo Stunda ho boieha :) Tož len, že je to podivné...
To myslíte vážně ty otázky jestli to někdo myslí vážně? Vždyť to je hra o osobních sympatiích a ne všichni mají oblíbeny stejné postavy jako vy... Začíná se mi to trochu nelíbit :(
Komentáře
Studenoruký +2 (58)
Walder Frey -1 (1)
Stannis 0 (68)
Hodor +1 (55)
Stannis - nemám ráda ty jeho čachry s kouzly a vyloženě proti srsti je mi zabití Renly a Cortnayho Penrose.
Hodor je Hodor.
Studenoruký - není mi dvakrát sympatický, aspoň podle vzhledu, ale vypadá, že je na té správné straně (a pevně doufám, že to není Benjen).
Studenoruký -1 (59)
Stannis +2 (69)
Hodor +1 (56)
Studenoruký - vždyť nic nudělal. Stannis je skvělý v seriálu a vcelku dobrý v knížce. Hodor je super, ale o Stannisovi si vždycky počtu raději.
Vzdávam to... Zrejme máte Coldhandsa radšej... Ale žeby ten vyhral nad Stannisom? Nad Hodorm (teraz už hovorím vážne) chápem, ale nad Stannisom? Potom tí, čo dávali nejakej postave mínusko pretože ju nepoznajú sú tak trošku.. Pokrytci, nie? (neurazte sa).. Stannis má síce viac bodov, ale on rastie ako +1 zatiaľčo Stunda ho boieha :) Tož len, že je to podivné...
Studenoruký +2 (61)
Stannis -1 (68)
Hodor +1 (57)
Hlasujte za Hodora !
A v knížce dobrý je. Je to můj oblíbenec! :D
Studenoruký +2 (63)
Stannis +1 (69)
Hodor -1 (56)
Studenoruký +2 (65)
Stannis +1 (70)
Hodor -1 (55)
Studenoruký +2 (67)