Gepeto: Já chápu, že tě štvě, že neprošla tvá postava, ale tohle kopání okolo sebe je trochu mimo, zvlášť v prvních kolech - co přijde pak, když budou vyvražďovány oblíbené postavy? A je úplně jedno, jestli druhá postava přežije v dalším kole. Co si budeme povídat Studenoruký to pravděpodobně nepřežije úplně stejně, jako by to nepřežila Roslin.
Vzhledem k tomu, že jsem byla vrahem Hodora, mohu rozjet další skupinu? AI – Eddard Stark, Viserys Targaryen, Silný Belwas, Myrcella Baratheon
1. hlasování Eddard Stark +2 (22) Viserys Targaryen -1 (19) Silný Belwas 0 (20) Myrcella Baratheon +1 (21)
Ned asi ani nepotřebuje komentář - hlava mého nejoblíbenějšího rodu. Čestný, hodný, dobrý člověk, bohužel dojel moc brzo na svou slušnost (blbost?). Viserys - Magor a pošuk. Seriálového Viseryse řadím mezi nejlepší padouchy Krisího lumpovského žebříčku (byl zahrán božsky). Silný Belwas - nějak k němu nemám žádný postoj, takže 0. Myrcella Baratheon - z lepší části Lannisterů. Zbyla na ní +1.
Tady je jasný záporák Viserys, uvidíme, jestli dostane nějaké plusové body podobně jako starý Walder v předcházejícím kole. Eddard je přesně ten typ čestného hrdiny, který mi trochu leze krkem. Kdyby se ukázalo, že je otcem Jona, tak mu třeba občas bodík přidám. Belwas - velký jedlík a tím i zachránce své královny Myrcella vypadá relativně nedotčeně Ceresinou "výchovou". Vypadá jako správná slečna, i když v Dorne s ní trochu zamávali. Ale drží se, holka jedna ušatá :-)
Komentáře
58. Hlasování
Studený čumák -1 (66)
Král Stannis Baratheon +2 (73)
Hodor +1 (55) - ehm, s dívkou z "třetího světa" máte slitování a s chudákem retardem ne? (vtip)
Studenoruký +2 (68)
Stannis +1 (74)
Hodor -1 (54)
@Mrcel17 Pěkná kresba. :)
Studenoruký -1 (67)
Stannis +1 (75)
Hodor +2 (56)
Studenoruký +2 (69)
Stannis +1 (76)
Hodor -1 (55)
Studenoruký -1 (68)
Stannis +1 (77)
Hodor +2 (57)
Studenoruký: +1 (69)
Stannis Baratheon: +2 (79)
Hodor: -1 (56)
Studenoruký: +2 (73)
Hodor: -1 (54)
Studenoruký -1 (72)
Hodor +2 (56)
Studenoruký +2 (74)
Hodor -1 (55)
Studenoruký +2 (76)
Hodor -1 (54)
Ukončeme Hodorovi trápení :-)
Studenoruký +2 (78)
Hodor -1 (53)
Studenoruký +2 (80)
Hodor -1 (52)
AI – Eddard Stark, Viserys Targaryen, Silný Belwas, Myrcella Baratheon
1. hlasování
Eddard Stark +2 (22)
Viserys Targaryen -1 (19)
Silný Belwas 0 (20)
Myrcella Baratheon +1 (21)
Ned asi ani nepotřebuje komentář - hlava mého nejoblíbenějšího rodu. Čestný, hodný, dobrý člověk, bohužel dojel moc brzo na svou slušnost (blbost?).
Viserys - Magor a pošuk. Seriálového Viseryse řadím mezi nejlepší padouchy Krisího lumpovského žebříčku (byl zahrán božsky).
Silný Belwas - nějak k němu nemám žádný postoj, takže 0.
Myrcella Baratheon - z lepší části Lannisterů. Zbyla na ní +1.
Eddard Stark +1 (23)
Viserys Targaryen -1 (18)
Silný Belwas 0 (20)
Myrcella Baratheon +2 (23)
Eddard je přesně ten typ čestného hrdiny, který mi trochu leze krkem. Kdyby se ukázalo, že je otcem Jona, tak mu třeba občas bodík přidám.
Belwas - velký jedlík a tím i zachránce své královny
Myrcella vypadá relativně nedotčeně Ceresinou "výchovou". Vypadá jako správná slečna, i když v Dorne s ní trochu zamávali. Ale drží se, holka jedna ušatá :-)