FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
17172747677150

Komentáře

• upraveno 18. října 2012
    Plus zranění Rosický, Pilař...
    Nikdo netvrdí, že máme na špičkové evropské týmy. Ale Bulhary bychom snad doma mohli zmáčknout trochu víc, a v tomhle Bílek prsty docela určitě má.
  • upraveno 18. října 2012
    S Rosickým bychom už počítat neměli a jestli má české mužstvo spasit Pilař....tak to je víc v ...temnotě, než jsem si myslel:-) Ale souhlasím, že změna trenéra by mohla tohle mužstvo dostat dál. Bílek je prostě průměrnej ligovej trenér.
  • upraveno 24. října 2012
    Tak zatím 1:1. (Dívám se na Real). Na Primu nemám odvahu. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    2:0
  • Dobře, Peťo. :applause:
  • 2:1 Slovan vs Lev, ale bolo to čudné. chvíľami som nevedel komu fandiť, veľa slovákov na obidvoch stranách. chára vs šatan... do si budú musieť asi ešte dopovedať chalani....
  • Kto by pred zaciatkom KHL povedal, aky to bude mat u nas ohlas...mozno keby nebola ta vyluka...
  • to s tým nemá skoro nič spoločné. to je preto, že slovenská liga bola slabučká a nudná. a zrazu je tu o dva levely kvalitnejšia liga v ktorej sa slovan prekvapivo dobre drží, pekný štadión k tomu. no a samozrejme daciuk a spol. sú čerešnička na torte.
    ono sa ukáže aké budú návštevy budúci rok, keď (pravdepodobne) opadne úvodné nadšenie v hľadisku aj na ľade, bude to viac boj a asi aj viac prehier.
    ale každopádne je to zaujímavé. bol som na troch zápasoch, a bol to zážitok.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Včera na mě ve Fed Cupu udělala větší dojem Lucie Šafářová. Škoda, že dnes se Kvitová už zase veze.
    A bravo Šafářová i podruhé. I když nebyla Jankovičová úplně fit, tak naše tenistka hrála perfektně.
  • Byla výborná. Konečně ukázala, co v ní je :-)
  • chýba tam medzikrok s pádom a penaltou. na obidvoch stranách :(
  • No co tady? Nějaký ticho, na to že tu máme největší českou sportovní událost roku. A i španělští ptáčci budou :-)
  • Uvidíme zítra... :-)
    Já našim nevěřím. Přála bych jim to, ale nevěřím.
  • ok, budu věřit za tebe :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Teď prosím vtípky ne, teď je to moc vážný.
  • tahle noc nebude krátká... :spike:
  • Ale bylo to napínavé, pěkně mi zvedli tlak :-D
    upraveno 17. listopadu 2012
    2:1 :-) že by po Fed Cupu vyšel i Davis Cup :king:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já bych si oslavné řeči nechal na možná zítra...
    Fed Cupu :o)))
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já jsem asi chytla nějaký "důchodcovský virus", protože strašně nadávám na lidi. Ale vážně nepochopím, jak se může někdo chovat jako naprostý vidlák a senochrup (pro mne toto označení nemá nic společného s vesnicí, ale se způsobem chování) a troubit na trubku potom, co rozhodčí poprosí o ticho a všichni zmlknou? Pochopím, že si chce pětileté dítě tůtnout do ticha, ale dospělý člověk? To je totální neúcta k rozhodčímu a hráčům! :evil:
    To máš stejné, jako když někdo začne telefonovat v kině nebo mluvit při představení v divadle. Někteří lidi jsou debilové. A bohužel je jich čím dál víc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.