Tormund - je dobré, když tam je, ale není to moje nejoblíbenější postava Bran - nemám ho ráda, ale když mu dám mínus, tak ničeho nedosáhnu a ještě mě tu sežerou za živa :D Varamyr - matně si vybavuju, že tam někdo takového jména byl. nic pro mě neznamená Val - je horší Fialka :D.
Tak dobrou noc bratři, ráno vstávám asi dřív než většina z vás (v šest), takže se odebéřu na lože. Doufám, že až se vrátím na Zeď, dostane se dál kromě Brana i Tormund. A když ne, nevadí. On je ten typ, který by to jistě Val přál.
No tak. Je mu devět... Je zmrzačený, osiřelý, a stojí před situací, kterou by stěží zvládl málokterý dospělý.
(Nemůžu uvěřit svým očím (=nečekala bych), že divocí dostávají víc hlasů než Bran Stark. Ale že někdo pro Brana nehlasuje proto, že pro něj budou hlasovat jiní, to už vůbec nechápu.)
Tormund Obrozhouba +1 (31) Bran Stark +2 (42) Varamyr Šestikůže -1 (3) Val +0 (40)
Teda to jsem nečekala, že to Bran bude mít tak těžké mezi divokými! Je to jedna z mých nejoblíbenějších postav... Sedí mi jeho zádumčivá a melancholická povaha, je to taková křehká dušička. Je úžasné objevovat s ním jeho měničské a čarostromové schopnosti :D, na jeho kapitoly se vždycky těším, protože mají ten správný nádech fantastična. Na druhé místo tu řadím Tormunda, protože dobře hláškuje, ale jinak jsou mi on a Val zhruba stejně sympatičtí.
@Nevada: Taktizuji. v téhle skupině mám rád 3 postavy. Brana jsem považoval za jasného vítěze. Proto jsem se rozhodl bodově podpořit ty zbylé dva. Co je na tom k nepochopení?
Komentáře
Bran - nemám ho ráda, ale když mu dám mínus, tak ničeho nedosáhnu a ještě mě tu sežerou za živa :D
Varamyr - matně si vybavuju, že tam někdo takového jména byl. nic pro mě neznamená
Val - je horší Fialka :D.
Tormund Obrozhouba +1 (30)
Bran Stark +2 (35)
Varamyr Šestikůže -1 (7)
Val +0 (36)
(Nemůžu uvěřit svým očím (=nečekala bych), že divocí dostávají víc hlasů než Bran Stark. Ale že někdo pro Brana nehlasuje proto, že pro něj budou hlasovat jiní, to už vůbec nechápu.)
Tormund Obrozhouba 0 (30)
Bran Stark +2 (39)
Varamyr Šestikůže -1 (5)
Val +1 (38)
Tormund Obrozhouba 0 (30)
Bran Stark +1 (40)
Varymyr -1 (4)
Val +2 (40)
Tormund Obrozhouba +1 (31)
Bran Stark +2 (42)
Varamyr Šestikůže -1 (3)
Val +0 (40)
Teda to jsem nečekala, že to Bran bude mít tak těžké mezi divokými! Je to jedna z mých nejoblíbenějších postav... Sedí mi jeho zádumčivá a melancholická povaha, je to taková křehká dušička. Je úžasné objevovat s ním jeho měničské a čarostromové schopnosti :D, na jeho kapitoly se vždycky těším, protože mají ten správný nádech fantastična.
Na druhé místo tu řadím Tormunda, protože dobře hláškuje, ale jinak jsou mi on a Val zhruba stejně sympatičtí.
Tormund Obrozhouba +2 (33)
Bran Stark +1 (43)
Varamyr Šestikůže -1 (2)
Val +0 (40)
Bran - sympatická seriálová postava a nádech tajemna v jeho kapitolách, jen jsou vždy takové vlekoucí se.
Varamyr - pamatuji si jen jeho úvadí kapitolu k Tanci, kde nezaujal.
Val - dostává 0, protože na ní zbyla, i když je také sympatická. Třeba ještě zasáhnu dle toho, jak se to bude vyvíjet s Tormundem.
Tormund Obrozhouba 0 (33)
Bran Stark +2 (45)
Varamyr Šestikůže -1 (1)
Val +1 (41)
Tormund Obrozhouba +2 (35)
Bran Stark +1 (46)
Varamyr Šestikůže -1 (0)
Val 0 (41)
Tormund Obrozhouba -1 (34)
Bran Stark +1 (47)
Val +2 (43)
Tormund Obrozhouba +2 (36)
Bran Stark -1 (46)
Val +1 (44)
Tormund Obrozhouba -1 (35)
Bran Stark +2 (48)
Val +1 (45)
Tormund Obrozhouba +2 (37)
Bran Stark -1 (47)
Val +1 (46)
V jiné skupině by to Bran na + nejspíš dotáhl, ale v této jsou prostě 2 postavy, které mám radši...
Tormund Obrozhouba -1 (36)
Bran Stark +2 (49)
Val +1 (47)
Tormund Obrozhouba +2 (38)
Bran Stark -1 (48)
Val +1 (48)
Tormund Obrozhouba -1 (37)
Bran Stark +2 (50)
Val +1 (49)
Tormund Obrozhouba +1 (38)
Bran Stark +2 (52)
Val -1 (48)