Jorah Mormont +1 (23) Jon Connington +2 (22) Kraster -1 (18) Salladhor Saan 0 (21)
Krastera nemám rád no, to čo robí svojím deťom... Salladhor a Jorah sú na to asi rovnako obaja maju stránky ktoré sa mi páčia a obaja mi niečím lezú na nervy.. Connington bod za to že sa dokázal zmieriť s historkou o opilcovi a zlodejovi len aby zostal v ústraní, druhý bod za to že zachránil Tyriona a sám sa chudák pritom nakazil
TakŽe.. je mi jasne Že odtiaľto asi postúpi Jon a Jorah... druhý určite Jorah: dobrák tak niak sa mi pači jeho pevná vôľa a odhodlanie.. neviem nie je čo riešiť Jon: Neoslovil ma. Ako ok priateľ Rhaegara, ochranca mladeho a neviem čo vŠetko ale nie je to ono... Kaster: divoký.. čo horšie dibvoký bez i keď chápem to jeho tu p56latia moje pravidlá SS: pirát... divý sa niekto že ma fascinuje
5. Hlasování Jorah Mormont +1 (27) Napáchal dobro aj zlo Jon Connington +2 (24) Z tejto zostavy asi najlepší Kraster -1 (18) Je to hnusný parhcant, čo ubližuje svojim dcerám... Salladhor Saan 0 (21) Nu, ten ešte uvidí neskôr
Jorah Mormont +2 (29) Jon Connington 0 (24) Kraster -1 (17) Salladhor Saan +1 (22)
Jorah je jedna z mých nejoblíbenějších vedlejších postav. Blbec co pro lásku k marnivé ženě zahodil čest jen proto, aby pro lásku k další zahodil i naději na návrat domů, vymetl stoky, stal se otrokem, žoldákem a přese všechny další útrapy si z toho nevzal ponaučení. :D Jon Connington- napodruhé mi byl lehce sympatičtější, ale ráda ho i tak nemám. Pomyslné plus za záchranu Tyriona. Kraster- zopakuji svou oblíbenou hádanku. Co je větší výhra? Být jeho dcerou, nebo synem? =D Salla- v knížce neutrál, díky seriálovému zpracování plus (Jedna z mála postav, u které mi změny sedly.).
9. Hlasovanie Jorah Mormont +2 (33) Jon Connington +1 (27) Kraster -1 (14) Salladhor Saan 0 (24)
Jorah - z této sestavy největší sympaťák. Nechápu Danny... Jon Connington - jeho kapitoly mne bavily a jsem zvědavá, jak dopadne jeho ruka. Kraster - někomu, kdo zneužívá a obětuje děti (ještě k tomu vlastní děti) nemůžu nedat mínus. Salladhor Saan - pro mne naprosto nezajímavá postava.
Jorah - dobrý medvěd, který se zamilovává do špatných žen Jon - připadá mi sympatický, je to jeden z těch, co dokážou být věrní (ale to Jorah taky, takže se u mně budou přetahovat o ty dva bodíky) Kraster - Fritzl za Zdí Salladhor - to že je pirát by nevadilo, ale trochu mne zklamal, když nechal Davose na Sestrách
Jorah je jedna z mých nejoblíbenějších postav vůbec podtržená skvělým obsazením v seriálu. Díky němu jsem hltala Danyni kapitoly a pořád jsem čekala, kam se to posune:) Aj, proč ho ta Dany vyhnala, to jí neodpustím, i když ji mám jinak ráda.
Jon se bude tahat o bodík se Salladhorem, jeho zajímavost vzrostla po nakažení šedým lupem.
Kraster - klasický záporák který si kráčí pro nulu.
Salladhor - celkem sympatický pirát, který se těší na to, až získá jako kořist královnu Cersei:)
Jorah Mormont +1 (41) Jon Connington +2 (33) Kraster -1 (10) Salladhor Saan 0 (24)
Jorah - no, zas taková hvězda to není, dokud se do Dany nezamiloval, tak na ní donášel Varysovi, za to má u mě malej vroubek. Jon Con - jeho loajalita k rodu, který ho obral o všechno, je skoro až dojemná. Vychoval Aegona z lásky k přiteli, to ho řadí skoro na úroveň Edda Starka (s nímž imho sdílí i (ne)smysl pro humor :D ). Přeju mu, aby došel vykoupení, osobního smíření... Kraster - no comment Salladhor Saan - piráty nemusím. Možná za to můžou Greyjoyové, nevím. :)
Komentáře
Tormund Obrozhouba +2 (65)
Val -1 (74)
Tormund Obrozhouba -1 (64)
Val +2 (76)
Tormund Obrozhouba +2 (66)
Val -1 (75)
Tormund Obrozhouba +2 (68)
Val -1 (74)
Har!!!
Tormund Obrozhouba -1 (67)
Val +2 (76)
Tormund Obrozhouba -1 (66)
Val +2 (78)
Tormund Obrozhouba -1 (65)
Val +2 (80)
Co mám teď dělat :D?
Jorah Mormont +1 (23)
Jon Connington +2 (22)
Kraster -1 (18)
Salladhor Saan 0 (21)
Krastera nemám rád no, to čo robí svojím deťom...
Salladhor a Jorah sú na to asi rovnako obaja maju stránky ktoré sa mi páčia a obaja mi niečím lezú na nervy..
Connington bod za to že sa dokázal zmieriť s historkou o opilcovi a zlodejovi len aby zostal v ústraní, druhý bod za to že zachránil Tyriona a sám sa chudák pritom nakazil
Jorah Mormont +2 (25)
Jon Connington +1 (23)
Kraster -1 (17)
Salladhor Saan 0 (21)
Jorah Mormont +1 (26)
Jon Connington -1 (22)
Kraster +2 (19)
Salladhor Saan 0 (21)
Jorah: dobrák tak niak sa mi pači jeho pevná vôľa a odhodlanie.. neviem nie je čo riešiť
Jon: Neoslovil ma. Ako ok priateľ Rhaegara, ochranca mladeho a neviem čo vŠetko ale nie je to ono...
Kaster: divoký.. čo horšie dibvoký bez i keď chápem to jeho tu p56latia moje pravidlá
SS: pirát... divý sa niekto že ma fascinuje
Jorah Mormont +1 (27) Napáchal dobro aj zlo
Jon Connington +2 (24) Z tejto zostavy asi najlepší
Kraster -1 (18) Je to hnusný parhcant, čo ubližuje svojim dcerám...
Salladhor Saan 0 (21) Nu, ten ešte uvidí neskôr
Jorah Mormont +2 (29)
Jon Connington 0 (24)
Kraster -1 (17)
Salladhor Saan +1 (22)
Jorah je jedna z mých nejoblíbenějších vedlejších postav. Blbec co pro lásku k marnivé ženě zahodil čest jen proto, aby pro lásku k další zahodil i naději na návrat domů, vymetl stoky, stal se otrokem, žoldákem a přese všechny další útrapy si z toho nevzal ponaučení. :D
Jon Connington- napodruhé mi byl lehce sympatičtější, ale ráda ho i tak nemám. Pomyslné plus za záchranu Tyriona.
Kraster- zopakuji svou oblíbenou hádanku. Co je větší výhra? Být jeho dcerou, nebo synem? =D
Salla- v knížce neutrál, díky seriálovému zpracování plus (Jedna z mála postav, u které mi změny sedly.).
Jorah Mormont 0 (29)
Jon Connington +1 (25)
Kraster -1 (16)
Salladhor Saan +2 (24)
Jorah Mormont +2 (31)
Jon Connington +1 (26)
Kraster -1 (15)
Salladhor Saan 0 (24)
Jorah Mormont +2 (33)
Jon Connington +1 (27)
Kraster -1 (14)
Salladhor Saan 0 (24)
Jorah - z této sestavy největší sympaťák. Nechápu Danny...
Jon Connington - jeho kapitoly mne bavily a jsem zvědavá, jak dopadne jeho ruka.
Kraster - někomu, kdo zneužívá a obětuje děti (ještě k tomu vlastní děti) nemůžu nedat mínus.
Salladhor Saan - pro mne naprosto nezajímavá postava.
Jon - připadá mi sympatický, je to jeden z těch, co dokážou být věrní (ale to Jorah taky, takže se u mně budou přetahovat o ty dva bodíky)
Kraster - Fritzl za Zdí
Salladhor - to že je pirát by nevadilo, ale trochu mne zklamal, když nechal Davose na Sestrách
Jorah Mormont +2 (35)
Jon Connington +1 (28)
Kraster -1 (13)
Salladhor Saan 0 (24)
Jorah Mormont +2 (37)
Jon Connington +1 (29)
Kraster -1 (12)
Salladhor Saan 0 (24)
Jorah Mormont +2 (39)
Jon Connington 0 (29)
Kraster -1 (11)
Salladhor Saan +1 (25)
Jon se bude tahat o bodík se Salladhorem, jeho zajímavost vzrostla po nakažení šedým lupem.
Kraster - klasický záporák který si kráčí pro nulu.
Salladhor - celkem sympatický pirát, který se těší na to, až získá jako kořist královnu Cersei:)
Jorah Mormont +1 (40)
Jon Connington +2 (31)
Kraster 0 (11)
Salladhor Saan -1 (24)
Jorah Mormont +1 (41)
Jon Connington +2 (33)
Kraster -1 (10)
Salladhor Saan 0 (24)
Jorah - no, zas taková hvězda to není, dokud se do Dany nezamiloval, tak na ní donášel Varysovi, za to má u mě malej vroubek.
Jon Con - jeho loajalita k rodu, který ho obral o všechno, je skoro až dojemná. Vychoval Aegona z lásky k přiteli, to ho řadí skoro na úroveň Edda Starka (s nímž imho sdílí i (ne)smysl pro humor :D ). Přeju mu, aby došel vykoupení, osobního smíření...
Kraster - no comment
Salladhor Saan - piráty nemusím. Možná za to můžou Greyjoyové, nevím. :)
Jorah Mormont +2 (43)
Jon Connington -1 (32)
Kraster 0 (10)
Salladhor Saan +1 (25)
Nečekal jsem takový neúspěch Krastera, vidim že nemá smysl dávat do něj body :-(