Na nete som videl smiech postavy Aro (evidentne nejaký zlý pedofilný upír) a to sa mi zdalo ako pekná perlička filmu :D Ak by som si ho pozrel, už len kvôli tomu rehotu...
Včera jsem se díval na třetího Batmana. Mám z toho smíšené pocity. Vlastně ani nevím, jestli byl stejný, lepší či horší než předchozí díly. Perfektní jako vždy hudba a kamera. Možná by filmu slušel trochu temnější konec...
@Branislav_Gepeto Aha, tak to je pak jiná. Přece jenom astmatický záchvat je relativně jeden z "nejpohodovějších" záchvatů, co jsou (pokud se nepočítá i záchvat žraní apod.)
@Krisa O tom jsem četla, tuším, v Pevnosti, ale nějak jsem to měla zaškatulkované jako knížku. A ono je to film! Tím líp, vypadá to na solidní prču (anebo to tak aspoň budu brát...)! =D
@MissUtahraptor Tak to je podle knihy, na csfd je "Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy od Isaaca Mariona, který příběh popsal jako "zombie Romeo a Julie""
Zrovna koukám na The Omen (aka Přichází Satan! ze '76). Zatím to není nic strašného, ale bojím se, že se budu bát snad víc, než bych se bála, kdybych nevěděla, že se můžu bát... =D
Komentáře