Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1106107109111112394

Komentáře

• @MissUtahraptor ja som si raz dookola pustala tu scenu s tym mrtvzm dievcatom na zaciatku Kruhu a stale som sa bala viac a viac :)
  • @Hildegarda Fuj! Kruh mi ani nepřipomínej! Viděla jsem jednou a další týden (i pár dalších) jsem strávila odpočítáváním dnů a vyděšeným nadskakováním kdykoli zazvonil telefon... :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Kruh byl peklo! Od té doby se na žádné horory nedívám :D
  • @flanker.27 praveze mne to vobec nepride vtipne, este teenageri, ktori nemaju problemy so srdcom, ale toto:???
  • @Hildegarda Tak to je hnus... Mně by stačil ten zaseknutý výtah :-)
  • ja som sa tak naposledy bala, ked som mala 17. Stravila som noc mimo domu s tym, ze nasi o tom nevedia, lebo boli na svadbe, prisla som domov o 4 rano a videla som auto zaparkovne pred domom. To som sa az triasla od strachu :)
    @Hildegarda Tak tohle by dopadlo buď mojí smrtí, nebo mojí nenávistí nad vtipálky. Jednou jsem byla zaseknutá ve výtahu třičtvrtě hodiny a bylo to tak strašný, že by mě to asi fakt zabilo.
  • U výtahu mi stačí cuknutí nebo sekundové zpoždění u otevírání dveří a už se mi dělá nevolno :-D
  • @Krisa Dufam, ze si tam aspon nebola sama ;-)
    upraveno 27. listopadu 2012
    @Hildegarda Mně taky ne, ve své zodpovědnosti vždycky domýšlím, co by se mohlo stát, v tomhle případě by někdo třeba na tu holku mohl zaútočit (to už jsem taky u podobnýho vtipu viděl). Jen když jsi zmiňovala Kruh, tak jsem si na to vzpomněl.
    BTW ve výtahu jsem taky už strávil asi hodinu, ovšem světlo svítilo. :)

A jihoameričani jsou asi ujetý na podobný fórky, už kdysi jsem viděl něco podobného rázu:
    Byly jsme 3, bylo nám tak 12, 13 a 14 a všechny jsme panikařily jak blázen. Bylo to v Blanici v Týně nad Vltavou, což je paneláková ubytovna, která sloužila pro dělníky, kteří pracovali v Temelínu. Bylo to strašný a záchranný zvonek byl slyšet jen v tom výtahu (byly jsme asi 3. panelák od recepce).
    upraveno 27. listopadu 2012
  • @flanker.27 Som zena, ale neda sa nedivat, ako sa ten jej "jihoamericky" hrudnik chveje od strachu :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Vy asi nejste fanoušci E. G. Otise co?

Když fórky s výtahem, tak jedině Rémi:
  • Kamarád z jaderky onehdá, když CVUŤ končil na kolejích na Jižním městě (cca rok 2000), udělal na rozloučenou jako žertík to, že večer popřepojoval nahodile tlačítka pater ve výtahu. Pak se tam ještě s dalšími kolegy bavili reakcemi vykalených navrátilců z hospod, které výtah dosti nesystémově vozil po celé budově. Když se nabažili, tak to zas vrátili zpět, takže některé oběti možná zpytovaly své svědomí, když ráno vše fungovalo normálně.
    @Hildegarda Já jsem spíš dolňák :)
  • @MissUtahraptor mě u sledování hororů pomáhá, když v náručí držím polštář :D v napínavých chvilkách ho drtím div z něj peří nelítá, když se objeví nějaká hnusná scénka zakrývám si jím oči, skvěle taky funguje jako štít nebo ho můžeš hodit po obrazovce, pokud se ti bude zdát, že tě duch/zombie/šílený vrah příliš ohrožuje. Kvalita hororů se poté dá určit podle toho kolik polštářů potřebuješ k přežití do závěrečných titulků. Na REC, na který jsem nedávno koukala, například padly čtyři polštáře :D
  • @Dreamer Zajímavá metoda. :D
    Bohužel většinu věcí sleduji na počítači, respektive dříve již zmrzačeném netbooku a tak nelze riskovat, že se ten blbec převáží a zase upadne... =D

No nic. Na malém Satánkovi bylo nejhorší to očekávání hrůz a navíc jsem zjistila, že jsem ho asi už viděla, takže to nakonec nebylo tak hrozné. :dance:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @flanker.27 Ba, tiež som tak premýšľal, či niektorí ľudia nepremýšľajú nad následkami, čo všetko sa môže stať. Ja by som v tom výťahu asi zinfarktoval.

@Montezuma3 :D Tak toto bolo dobré.. Najlepšie asi Sumo...
  • upraveno 28. listopadu 2012
  • upraveno 28. listopadu 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27: Takže jako Kate Beckinsale? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.