No jo, taky si na to nemůžu zvyknout - hledám svůj komentář a přejedu ho, protože místo fešného junáka tam jsou nějaký klikyháky... Jdu to dát zase do pořádku.
@MissUtahraptor Ja som uz rezignovala. A zistila som, ze rozpravok nikdy nie je dost. Pripomenula som si niektore a o niektorych som dovtedy len chyrovala :)
@Kolikokoli Je to "f*ck, f*ck, f*c" pozitivní nebo negativní? :D Já se na to hrozně těším, jednička se mi strašně líbila. A Chris Pine má fakt divný oči.
@Krisa: negativní! Kdo viděl Khanův hněv, tak ví proč (Joe ví proč :D). Dokonce panují dohady, že tohle bude v prologu, což by teda bylo DOST hustý :D.
@Kolikokoli Tak to já mám výhodu, že jsem Star Trekem nepolíbená (viděla jsem pár dílů seriálu, ale nechtělo se mi to sledovat pravidelně, protože se znám a potřebovala bych vidět všechno).
@Kolikokoli Jenže tvůrci tím že si sklouzli do alternativní reality můžou dělat co chtějí, takže pochybuju že by kopčili... krom odkazovacích drobností samozřejmě. :-)
star trek je trochu prometheus, trochu ironman3, ale v zásade spokojnosť. som milo prekvapený, koľko ukázali v prvom teaseri. som veľmi zvedavý na trajler čo bude pred hobitom. a na tú 9 minútovku.
Komentáře
Brave, Croods a teraz ešte Epic :) Tie trailery majú perfektnú pesničku, musím ju nájsť...
@Krisa No dobře, tak já si ten devátý zítra pustím, no... Když jinak nedáš... :-P
Má reakce: f*ck, f*ck, f*ck :D