Tohle jsem musela číst několikrát, abych si na to ujasnila názor... Napsané je to dobře, styl mě bavil (je tam několik dobrých hlášek) a nápad je zajímavý :-) Ale ta hlavní postava - nedokážu se rozhodnout, jestli je mi sympatická nebo ne :-D
Líbí se mi nápad napsat o západozemí budoucnosti. Jde vidět, že hodně lidí zasadilo alternativní realitu do jiného času, i když by tomu slušelo extra téma. :-) Myšlenka je super, hrdinka je zajímavá (žádný anděl, taková normální), jenom škoda že tam není víc z toho historického bádání.
Nápad moc dobrý, Daenerys a Cersei Lannister pobavily. Dokud hlavní postava mluvila o pentoštině a valyristice, tak jsem se s ní dokázala ztotožnit. :) “Pentoštinu? To chce někdo studovat?” - kolikrát už jsem tohle slyšela! :D (v mírné obměně) Ale pak... no sympatická mi tedy moc nebyla. Na můj vkus moc racionální a chladná...
Tohle mi připadlo jako mimo vymezené téma. Budoucnost těžko považovat za alternativní realitu. Povídka samotná mě moc nebavila, ale aspoň závěr byl hezky cynický.
Paci sa mi styl poviedky. Len to tak srsi napadmi, ale bohuzial je to nejake nemastne neslane. Odosobnene. Ale trosku cynizmu na dobru noc nezaskodi. :)
Daenerys a Cersei byly hodně vtipné a vymření Starků mě zamrzelo. Při čtení jsem asi 6x vnitřně vykřikla "cože", takže povídka zanechala nějaké dojmy. Hlavní hrdinka byla strašná, ale bohužel někdy asi až moc reálná - zde se projevila moje naivita, protože jsem u odstavce se začátkem svatby čekala, jak popíše, že se do Napoleona zamilovala a ono houby...
Děkuji všem svým fanouškům za tak velkou podporu, vaše komentáře mi opravdu vehnaly nefalšované slzy dojetí do očí, musím se tady přiznat, že bez vaší psychické podpory bych se už dávno nervově zhroutila. :hand::-D To stejné platí i u povídky č.12 a doufám, že ještě není příliš brzo na odhalování autorů.
Komentáře
Napsané je to fakt dobře, ale ta "paní" je prostě zvláštní....
Jde vidět, že hodně lidí zasadilo alternativní realitu do jiného času, i když by tomu slušelo extra téma. :-)
Myšlenka je super, hrdinka je zajímavá (žádný anděl, taková normální), jenom škoda že tam není víc z toho historického bádání.
Dokud hlavní postava mluvila o pentoštině a valyristice, tak jsem se s ní dokázala ztotožnit. :)
“Pentoštinu? To chce někdo studovat?” - kolikrát už jsem tohle slyšela! :D (v mírné obměně)
Ale pak... no sympatická mi tedy moc nebyla. Na můj vkus moc racionální a chladná...
Ale trosku cynizmu na dobru noc nezaskodi. :)
Při čtení jsem asi 6x vnitřně vykřikla "cože", takže povídka zanechala nějaké dojmy.
Hlavní hrdinka byla strašná, ale bohužel někdy asi až moc reálná - zde se projevila moje naivita, protože jsem u odstavce se začátkem svatby čekala, jak popíše, že se do Napoleona zamilovala a ono houby...