Všemi zbožňovaný trouba Pod mi lehce leze na nervy. S Tyrionem ještě šel, ale v Hostině v kombinaci s Brienne... - jasný mínus. A teď to dilema: Doran sice není můj nej, ale je to Martell a zamlouvají se mi jeho politické způsoby. Benjen je Stark a první průzkumník, takže žádné ořezávátko. Taky doufám, že se o něm ještě uslyší, ale nevidím důvod, proč by zrovna v tomhle mělo Děti lhát a on byl Studenoruký... Rodrik je další z řady věrných Starkovců... Vidím to zase na střídání dle situace a momentální nálady. :)
Slabá skupina, Doran je poměrně sympatická postava, takový Tywin, když vynecháte krutost a bezpáteřnost. I když asi tak dobrý taktik nebude, dost věcí se mu vymyká z rukou, každopádně nejvýraznější postava. Podrickovi nechci dát mínus, nemám důvod, ale ani důvod pro plus. Benjen, tady dostává body za to, že slouží hlídce (zajímalo by mě jestli jeho odchod k ní měl nějaký hlubší důvod) a je Stark, dost málo, ale tady to na bod stačí. Rodrick je pro mě nevýrazná postava, pamatuji si hlavně jak si pořád "blinkal" na licousy...
Doran Martell - Doslova neviem, čo si mám o ňom myslieť. Občas mi príde, že veci príliš komplikuje (Quentyn), ale na druhej strane, ak je mladý Griff naozaj tým, kým tvrdí, že je, a Doran sa zaňho postaví, jeho rod má veľkú budúcnosť. Podrick Payne - Ako veľa iných postáv, Podrick mi prirástol k srdcu bez očividného dôvodu. Benjen Stark - Je Stark, ale napriek tomu je to podľa mňa postava, ktorá je obľúbená vďaka tomu, čím je, oproti tomu, čo dokázala. Rodrik Cassel - Verný až do konca. So svojím synovcom jedna z mojich obľúbených "vedľajších postáv".
Já měl tedy Joryho mnohem radši než jeho strýce. Ten mě nějak zvlášť k srdci nepřirostl. O Benjenovi v podstatě nic nevím. Doran a Podrick jsou tak jasní adepti na pluska, i když je v sáze mnohem víc pro mě zajímavějších postav.
Doran má nulu za to, že aspoň umí naslouchat hlasu rozumu. Ale jinak mi, stejně jako většina Martellů s tou jejich pečlivě hýčkanou záští, moc sympatický není. Podrick mi povětšinu kapitol byl dost protivný, ale možná je tomu na vině právě putování s Brienne, které mě ke konci už štvalo.
Doran - rozvážný, inteligentní, ale občas to trochu překombinuje Pod - odvážný klučina, ale trochu nudí Benjen - nedostává body za to, že je Stark, ale za to, že je jeden z mých nejoblíbenějších Starků :-) doufám, že žije, zajímalo by mne, co ví o Jonově původu, Lyanně, atd. Rodrick - mínuska mu zbyla
Komentáře
Samwell Tarly +0 (63)
Lyanna Stark +2 (17)
Brienne z Tarthu -1 (23)
S krížikom po funuse, ako vždy. :-)
EDIT: Opravené.
Samwell Tarly +2 (65)
Lyanna Stark -1 (16)
Brienne z Tarthu 0 (23)
Samwell Tarly -1 (64)
Lyanna Stark 0 (16)
Brienne z Tarthu +2 (25)
Samwell Tarly +2 (66)
Lyanna Stark 0 (16)
Brienne z Tarthu -1 (24)
Samwell Tarly +2 (68)
Lyanna Stark -1 (15)
Brienne z Tarthu (24)
Samwell Tarly 0 (68)
Lyanna Stark +2 (17)
Brienne z Tarthu -1 (23)
Samwell Tarly +2 (70)
Lyanna Stark -1 (16)
Brienne z Tarthu 0 (23)
Samwell Tarly +2 (72)
Lyanna Stark 0 (16)
Brienne z Tarthu -1 (22)
Samwell Tarly +2 (74)
Lyanna Stark -1 (15)
Brienne z Tarthu 0 (22)
Samwell Tarly +2 (76)
Lyanna Stark 0 (15)
Brienne z Tarthu -1 (21)
Samwell Tarly +2 (78)
Lyanna Stark -1 (14)
Brienne z Tarthu 0 (21)
Tak pro jednou za dva pro Sama i ode mě :)
Samwell Tarly +2 (80)
Lyanna Stark 0 (14)
Brienne z Tarthu -1 (20)
1. hlasování
Doran Martell +2 (22)
Podrick Payne -1 (19)
Benjen Stark +1 (21)
Rodrik Cassel 0 (20)
Všemi zbožňovaný trouba Pod mi lehce leze na nervy. S Tyrionem ještě šel, ale v Hostině v kombinaci s Brienne... - jasný mínus.
A teď to dilema:
Doran sice není můj nej, ale je to Martell a zamlouvají se mi jeho politické způsoby.
Benjen je Stark a první průzkumník, takže žádné ořezávátko. Taky doufám, že se o něm ještě uslyší, ale nevidím důvod, proč by zrovna v tomhle mělo Děti lhát a on byl Studenoruký...
Rodrik je další z řady věrných Starkovců...
Vidím to zase na střídání dle situace a momentální nálady. :)
Doran Martell -1 (21)
Podrick Payne +1 (20)
Benjen Stark +2 (23)
Rodrik Cassel 0 (20)
Benjen je jasný, ale ten zbytek? Teď to chci prostě takto.
Doran Martell +2 (23)
Podrick Payne 0 (20)
Benjen Stark +1 (24)
Rodrik Cassel -1 (19)
Slabá skupina, Doran je poměrně sympatická postava, takový Tywin, když vynecháte krutost a bezpáteřnost. I když asi tak dobrý taktik nebude, dost věcí se mu vymyká z rukou, každopádně nejvýraznější postava.
Podrickovi nechci dát mínus, nemám důvod, ale ani důvod pro plus.
Benjen, tady dostává body za to, že slouží hlídce (zajímalo by mě jestli jeho odchod k ní měl nějaký hlubší důvod) a je Stark, dost málo, ale tady to na bod stačí.
Rodrick je pro mě nevýrazná postava, pamatuji si hlavně jak si pořád "blinkal" na licousy...
Doran Martell +1 (24)
Podrick Payne +2 (22)
Benjen Stark -1 (23)
Rodrik Cassel 0 (19)
Doran Martell +2 (26)
Podrick Payne +1 (23)
Benjen Stark 0 (23)
Rodrik Cassel -1 (18)
Doran Martell 0 (26)
Podrick Payne +1 (24)
Benjen Stark -1 (22)
Rodrik Cassel +2 (20)
Doran Martell - Doslova neviem, čo si mám o ňom myslieť. Občas mi príde, že veci príliš komplikuje (Quentyn), ale na druhej strane, ak je mladý Griff naozaj tým, kým tvrdí, že je, a Doran sa zaňho postaví, jeho rod má veľkú budúcnosť.
Podrick Payne - Ako veľa iných postáv, Podrick mi prirástol k srdcu bez očividného dôvodu.
Benjen Stark - Je Stark, ale napriek tomu je to podľa mňa postava, ktorá je obľúbená vďaka tomu, čím je, oproti tomu, čo dokázala.
Rodrik Cassel - Verný až do konca. So svojím synovcom jedna z mojich obľúbených "vedľajších postáv".
Doran Martell 0 (28)
Podrick Payne -1 (22)
Benjen Stark +2 (24)
Rodrik Cassel +1 (22)
Doran má nulu za to, že aspoň umí naslouchat hlasu rozumu. Ale jinak mi, stejně jako většina Martellů s tou jejich pečlivě hýčkanou záští, moc sympatický není.
Podrick mi povětšinu kapitol byl dost protivný, ale možná je tomu na vině právě putování s Brienne, které mě ke konci už štvalo.
Doran Martell +1 (29)
Podrick Payne 0 (22)
Benjen Stark +2 (26)
Rodrik Cassel -1 (21)
Doran - rozvážný, inteligentní, ale občas to trochu překombinuje
Pod - odvážný klučina, ale trochu nudí
Benjen - nedostává body za to, že je Stark, ale za to, že je jeden z mých nejoblíbenějších Starků :-) doufám, že žije, zajímalo by mne, co ví o Jonově původu, Lyanně, atd.
Rodrick - mínuska mu zbyla
Doran Martell -1 (28)
Podrick Payne +2 (24)
Benjen Stark +1 (27)
Rodrik Cassel 0 (21)
Zatraceně těžká skupina. Ale pro Podricka mám slabost.
Doran Martell -1 (27)
Podrick Payne 0 (24)
Benjen Stark +2 (29)
Rodrik Cassel +1 (22)
Doran Martell +2 (29)
Podrick Payne -1 (23)
Benjen Stark +1 (30)
Rodrik Cassel 0 (22)
Doran Martell -1 (28)
Podrick Payne +1 (24)
Benjen Stark +2 (32)
Rodrik Cassel 0 (22)