Vaůůůů! Další série!!! 8-O Zvládla jsem začátek Pomerančové ligy, pak mne (už jako malou) odradila extrémní trapnost dalších dílů a oškliví noví Pokémoni (nad 151). I když nutno uznat, že Cyndaquil se svými vývoji ještě jde. :)
ok, ještě jsem kdysi dávno sledoval původní sérii Želvy Ninja ale to už je dlouho... A ta původní série byla dobrá náhodou. A mělo to i příběh a bylo to o dost lepší než 99% současného anime.
Jediný co mě štvalo že byly tři konce každého dílu a bud nastalo:1. udělali robota přivolali meč a rozsekli potvoru.2 udělali super zbraň zastřelili potvoru.3. pokračování příště
@Nevada Viděl. Nelíbilo se... jak jsem napsal, tak ještě ty Želvy (a April) ale tím to končí. A jediná kreslená komedie kterou mám rád je Up. a to je trošku jiná komedie než většina ostatních.
To mi připomíná, že už jsem asi 4 týdny nechal zbytek CNT ve štychu s překládáním Naruta. Ony tam teda stejně teď běží nějaké fillery, aby získala manga trochu náskok před anime..
Komentáře
Jak by takový huňaťoučký, oheň plivající pejsánešek mohl být zplozenec pekla?! :-o
Zvládla jsem začátek Pomerančové ligy, pak mne (už jako malou) odradila extrémní trapnost dalších dílů a oškliví noví Pokémoni (nad 151). I když nutno uznat, že Cyndaquil se svými vývoji ještě jde. :)
jediná anime věc kterou můžu vidět je tak Proncezna Mononoke ale tím můj vkus u anime končí.
A kdo by neměl rád April O`Neill?
doteraz ju mam doma.. môj favorit
a potom čo sa tyka anime tak toto