@Lady Sansa Amálka je krásné jméno, neobvyklé, ale krásné. Jak nemám ráda zdrobňování, u Amálky a Leontýnky (dcera kamaráda) je to skoro nutnost :). Já jsem OK! IS RANK LAVATORY, což je taky moc pěkný :'-(
Tak teda děkuji za poklonu. Dost mě ale vytáčí, když mě někteří vtipálci oslovují Málko a Málo, to vážně nemám ráda. Tak mi připadá, že zdrobňovat se musí Anička. Bráchova holka je o tři roky starší a stejně je to Anička.
@Krisa Nějaká Kristýna Larová/Ralová/Arlová? A jinak máš rozkošný anagram, já ti to tam někdy přijdu vyčistit :-)
A co vy ostatní děvčata, vy se svými krásnými jmény nepochlubíte? Vždycky mi přišlo, že téma jména vydrží hrozně dlouho.
Komentáře
wow :D
To sa aj celkom hodí :)
som jediny komu to pride ako veľmi zaujimave?
A teď všichni můžete hádat moje pravé jméno, protože vás to určitě všechny zajímá. :-)
Lena Miareca?
Lena Maireca?
Já jsem OK! IS RANK LAVATORY, což je taky moc pěkný :'-(
Tak mi připadá, že zdrobňovat se musí Anička. Bráchova holka je o tři roky starší a stejně je to Anička.
@Krisa Nějaká Kristýna Larová/Ralová/Arlová? A jinak máš rozkošný anagram, já ti to tam někdy přijdu vyčistit :-)
A co vy ostatní děvčata, vy se svými krásnými jmény nepochlubíte? Vždycky mi přišlo, že téma jména vydrží hrozně dlouho.
Ten čo urobil tú stránku mal asi rád krabov :D