@Branislav_Gepeto Zostali mi písmená C K O B U . Hned prvé mi to padlo do očí. A ďalšia vec, na FB v tej skupine "Populart" si niečo písal, tak som si to tam bol overiť :D
Toto ma pobavilo: Brandon Of House Stark's anagram name is FAT AS HORRENDOUS KNOB Jon Of Bastard Name Snow's anagram name is NOW DAFT, SANE MAJOR SNOB (počujete? Snob!) Ramsay Of House Bolton's anagram name is A FOOL, HUMANE SOB STORY Tyrion Of House Lannister's anagram name is FELONIOUS, HOT TYRANNISER
Já nevím! Dobrovolně přiznávám, že jsem největší tragéd mezi anagramovými tragédy! Hlavně to někdo vyluštěte, protože já jinak neusnu a stejně na nic nepřijdu :onfire:
Hele, a to víte, že je tu na anagramy speciální topic? :-) Teď už nemám čas. Ale počkejte, až se zítra večer vrátím, já ty vaše zašifrovaný jména vyluštím :twisted:
A tady máte na vyřešení moje (easy): MAD, HOT AS SO
Komentáře
A ďalšia vec, na FB v tej skupine "Populart" si niečo písal, tak som si to tam bol overiť :D
SAVIOR'S OVATIONAL, BRAVER AMOK
(3 slova)
P.S.: To poslední slovo bývalo doma ve spojitosti s mojí osobou často používáno. :D
:D
Brandon Of House Stark's anagram name is FAT AS HORRENDOUS KNOB
Jon Of Bastard Name Snow's anagram name is NOW DAFT, SANE MAJOR SNOB (počujete? Snob!)
Ramsay Of House Bolton's anagram name is A FOOL, HUMANE SOB STORY
Tyrion Of House Lannister's anagram name is FELONIOUS, HOT TYRANNISER
:D:D
Teď už nemám čas. Ale počkejte, až se zítra večer vrátím, já ty vaše zašifrovaný jména vyluštím :twisted:
A tady máte na vyřešení moje (easy):
MAD, HOT AS SO
Mne vyšlo: MY SNAKIEST JET
A anagram môjho anagramu: KEN ITS MAJESTY :D