Podle vědců NASA začne kolem 9:30 našeho času v oblasti Tichého oceánu velké stmívání. Bude postupovat přes Čínu a Rusko a na území České republiky neodvratně dorazí kolem 16. hodiny. Zároveň se ochladí. Dočasný jev skončí zítra kolem osmé ráno a v klidnějších dobách se mu říká noc.
Perly z reklamací zájezdů: "Cestovní kancelář by měla upozornit, že v době odlivu není voda v moři." "V katalogu neuvádíte, na které světové straně bude v Řecku východ slunce." "V den odletu jsme odjížděli z hotelu již v sedm hodin ráno, a nemohli jsme si tak vychutnat palačinky, neboť se připravovaly až v 7:30." "Po odhrnutí závěsu ve sprše tam byla samá, jak já říkám sviňucha, no prostě se to tam pěkně hemžilo."-Odpověď reklamačního oddělení: "Co nazýváte sviňuchou Vy, to nevíme, ale český jazyk nazývá sviňuchou obecnou (Phocoena phocoena) druh kytovce, tedy živočicha, jehož výskyt ve Vaší koupelně by byl skutečnou biologickou senzací, jelikož typickým biotopem tohoto savce je moře." „Když jsem přišel na oběd v plavkách, personál mi řekl, že tam v plavkách být nesmím, tak jsem si je sundal a byl jsem přesto vykázán.“ "Led ve sklenici vydržel pouze krátkou chvíli, poté bylo nutné jít zpět na bar a doplnit." "U pyramid mě obtěžovali místní obyvatelé s prodejem různých věcí a zkazili nám celý výlet. Žádám o vrácení ceny." "Cesta k pláži sestávala z 20 metrů dlouhého chodníku, a pak už jsme se museli brodit pískem až k pláži... žádáme kompenzaci, že chodník nebyl až k moři. Písek byl natolik rozpálený, že se nedalo bosou nohou přejít k moři. Nikdo nás na tuto závažnost neupozornil." "Jídlo nic moc - večeře jsme sice všechny snědly, přesto žádáme, aby nám byly peníze za večeře vráceny v plné výši." "Prostřený stůl v restauraci jsme si mohli prohlédnout pouze z fotografií nabídky cestovní kanceláře."
Nechce sa mi veriť, že by niektorí ľudia boli tak sprostí alebo tak peňazichtiví... :/ Akože pôjdem do Londýna a budem žiadať peniaze naspäť, pretože ma nikto neupozornil, že pôjdem aj do Anglicka..
Vždyť je to geniální :D Připomíná mi to můj rozhovor se dvěma kamarádkama: M: Hele Javier (kajakář), proč není na Evropě (ME)? K: Protože je z Argentiny. L: A to vadí?
Nebe je místo, kde jsou policisty Evropané, kuchaři Evropané, mechaniky Evropané, milenci jiní Evropané a provoz zajišťují další Evropané. Naopak v pekle jsou policisty zase Evropané, Evropané kuchaři, Evropané mechaniky, zase jiní Evropané milenci a vše organizují Evropané.
Tento vtip byl revidován Evropskou unií za účelem vymýcení předsudků o Evropanech.
@Nevada Jen počkej až v Německu zavedou slovo Bůh rodu středního, aby si každý mohl vybrat a pak se to rozleze všude a do všeho! Pak se přestaneš smát :)
@M1on Áno - aby sis mohl vybrat, jak si budeš Boha představovat (žena/můž/cokoli jiného). Musí to být přece korektní! Ta samá paní prý prohlásila, že Pipi Dlouhá Punčocha je rasistka (její otec je prý král negrů).
Komentáře
Podle vědců NASA začne kolem 9:30 našeho času v oblasti Tichého oceánu velké stmívání. Bude postupovat přes Čínu a Rusko a na území České republiky neodvratně dorazí kolem 16. hodiny. Zároveň se ochladí. Dočasný jev skončí zítra kolem osmé ráno a v klidnějších dobách se mu říká noc.
Perly z reklamací zájezdů:
"Cestovní kancelář by měla upozornit, že v době odlivu není voda v moři."
"V katalogu neuvádíte, na které světové straně bude v Řecku východ slunce."
"V den odletu jsme odjížděli z hotelu již v sedm hodin ráno, a nemohli jsme si tak vychutnat palačinky, neboť se připravovaly až v 7:30."
"Po odhrnutí závěsu ve sprše tam byla samá, jak já říkám sviňucha, no prostě se to tam pěkně hemžilo."-Odpověď reklamačního oddělení: "Co nazýváte sviňuchou Vy, to nevíme, ale český jazyk nazývá sviňuchou obecnou (Phocoena phocoena) druh kytovce, tedy živočicha, jehož výskyt ve Vaší koupelně by byl skutečnou biologickou senzací, jelikož typickým biotopem tohoto savce je moře."
„Když jsem přišel na oběd v plavkách, personál mi řekl, že tam v plavkách být nesmím, tak jsem si je sundal a byl jsem přesto vykázán.“
"Led ve sklenici vydržel pouze krátkou chvíli, poté bylo nutné jít zpět na bar a doplnit."
"U pyramid mě obtěžovali místní obyvatelé s prodejem různých věcí a zkazili nám celý výlet. Žádám o vrácení ceny."
"Cesta k pláži sestávala z 20 metrů dlouhého chodníku, a pak už jsme se museli brodit pískem až k pláži... žádáme kompenzaci, že chodník nebyl až k moři. Písek byl natolik rozpálený, že se nedalo bosou nohou přejít k moři. Nikdo nás na tuto závažnost neupozornil."
"Jídlo nic moc - večeře jsme sice všechny snědly, přesto žádáme, aby nám byly peníze za večeře vráceny v plné výši."
"Prostřený stůl v restauraci jsme si mohli prohlédnout pouze z fotografií nabídky cestovní kanceláře."
M: Hele Javier (kajakář), proč není na Evropě (ME)?
K: Protože je z Argentiny.
L: A to vadí?
Tento vtip byl revidován Evropskou unií za účelem vymýcení předsudků o Evropanech.