Já miluju čaje, ale nejsem nějaký čajový gurmán, který by se pozvracel při zahlédnutí čaje v pytlíku. Sice mi nechutná pytlíkový šípkáč, ale jinak se jim nevyhýbám. Teď jsem si oblíbila zelený čaj s mangem, to je fakt lahoda :)
@Branislav_Gepeto: Aby se to mohlo jmenovat čaj, tak to asi musí obsahovat něco z čajovníhu. Když ve vodě vylouhuješ jehličí, tak se tomu říká třeba jehličník. Správný herbalista musí svým objevům dávat vlastní jména, hej?
Je to vědec? 1. Má jenom jednu známou publikaci. 2. Ta je z poloviny v hebrejštině a z poloviny v řečtině. 3. Nejsou v ní odkazy na další prameny. 4. Nebyla publikována ve známém vědeckém časopise. 5. Mnozí pochybují o tom, že ji napsal osobně. 6. Je nutno přiznat, že je známá po celém světě - ale co dělal potom? 7. Jeho schopnost týmové práce je velmi omezená. 8. Ostatním vědcům se nepodařilo zopakovat jeho experimenty. 9. Nepožádal etickou komisi o souhlas s experimentováním na lidech. 10. Když se mu jeden pokus nevydařil, pokusil se zahladit stopy utopením pokusných objektů. 11. Jedince, kteří se nechovali podle očekávání, vyřadil z pokusného souboru. 12. Nechodil do přednášek - jenom vzkázal studentům, co si mají prostudovat. 13. Nechal za sebe učit svého syna. 14. První dva studenty vyhodil, protože se naučili něco navíc. 15. I když má jen 10 požadavků, většina studentů v praktickém testu propadne. 16. Konzultace poskytuje jen velmi zřídka, a to ještě na vrcholku hory.
Přijde jeptiška do lékárny a chce si koupit antikoncepční pilulky. Lékárník se na ni udiveně dívá: „Vy, jeptiška, chcete antikoncepci?” „Ta není pro mě, ale pro mou nejmladší dceru!”
Chlapík stojí na mostě a chce skočit. Přijde k němu druhý chlapík a říká: "Nedělejte to! Neskákejte! Je tolik věcí pro které se oplatí žít." "Například jaké?" "No jste věřící nebo ateista?" "Věřící." "Katolík nebo protestant?" "Katolík." "Římsko-katolík nebo řecko-katolík?" "Řecko-katolík." "Tak zdechni, ty špíno pohanská."
Komentáře
1. Má jenom jednu známou publikaci.
2. Ta je z poloviny v hebrejštině a z poloviny v řečtině.
3. Nejsou v ní odkazy na další prameny.
4. Nebyla publikována ve známém vědeckém časopise.
5. Mnozí pochybují o tom, že ji napsal osobně.
6. Je nutno přiznat, že je známá po celém světě - ale co dělal potom?
7. Jeho schopnost týmové práce je velmi omezená.
8. Ostatním vědcům se nepodařilo zopakovat jeho experimenty.
9. Nepožádal etickou komisi o souhlas s experimentováním na lidech.
10. Když se mu jeden pokus nevydařil, pokusil se zahladit stopy utopením pokusných objektů.
11. Jedince, kteří se nechovali podle očekávání, vyřadil z pokusného souboru.
12. Nechodil do přednášek - jenom vzkázal studentům, co si mají prostudovat.
13. Nechal za sebe učit svého syna.
14. První dva studenty vyhodil, protože se naučili něco navíc.
15. I když má jen 10 požadavků, většina studentů v praktickém testu propadne.
16. Konzultace poskytuje jen velmi zřídka, a to ještě na vrcholku hory.
„Ta není pro mě, ale pro mou nejmladší dceru!”
"Nedělejte to! Neskákejte! Je tolik věcí pro které se oplatí žít."
"Například jaké?"
"No jste věřící nebo ateista?"
"Věřící."
"Katolík nebo protestant?"
"Katolík."
"Římsko-katolík nebo řecko-katolík?"
"Řecko-katolík."
"Tak zdechni, ty špíno pohanská."
"Nic takového. Kapr bude, jako vždycky."
Ty vole tak z tohohle nevím jestli se mám smát nebo plakat.... Zaujalo mě jak hezky střílí do vlastních, jeho komentáře a tak.
"Už sme zničili dva, a oni nás ešte ani nepoškodili" :D :D :D