Povídka č. 15 /3. kolo/ - Ice & Fire

Predklonila hlavu, zabalila si mokré vlasy do uteráka a vyšla zo sprchy. A prvýkrát ju dnes Boh vyslyšal. Zahmlené zrkadlo bolo presne to, čo práve teraz najviac potrebovala. Snažila sa dostať z kúpeľne skôr, ako jej zvädnuté prsia a oči mátohy získajú v odraze nelichotivé tvary a farby.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nechci autora urazit, ale tohle se mi nelíbilo. Nepřišlo mi to vtipné a ještě to bylo zbytečně sprosté.Nejvíc mě namíchlo pomočování Rickona, které bylo popsáno ve velmi negativním světle (alespoň na mě to tak působilo), protože práce s pozůstalými a různé posttraumatické šoky jsou mému zaměření a studiu velmi blízké.
Špatně jsem to pochopila a po korespondenci jsem zjistila, že s autorem souhlasím :)
Sem tam bolo vidieť akési neobratné používanie slov. Odomňa to znie pokrytecky, keďže sám niekedy neviem slová správne voliť, ale u autorky to ani tak nevadilo, pretože to zakryli pluská.
Skvelo situovaný príbeh, nič zbytočne dlhé, vyjadrené pocity, úžasne adaptované do reálu. Catlynin vzťah k Nedovi, všetko okolo jej práce a toho, že si nevšimla, čo sa dialo s Robbom. A napokon žiadny krvák, ale stačilo to ukončiť práve tými pocitmi. Najlepšia časť keď prišiel ned a prirovnanie "keď chvíľa niekhoo zastihne nepripraveného" sa mi vždy páčila v každej knihe, tak aj tu.
Dokonca vidíme aj pár zaujímavých vtipov. Napríklad Jednoduchý starý vtip, napriek tomu tu vyznel vtipne.
Páči sa mi podpich s drogou AsylaT :) Môžeme v tom vidieť symboliku hlúpo spôsobenej smrti.
=D Hej, neříká se tomu zakázaná manipulace se čtenářem? :twisted:
Cat se dá hodnotit různě, ale nemyslím, že by o ní někdo řekl, že ji obtěžují vlastní děti :)
Autoři by ke svým povídkám měli přikládat manuály, aby byly správně pochopeny. :idea: :-)
Mimochodem, tohle je už druhá povídka s tématem drog (a to jsem zatím četla právě dvě), to je fakt náhoda? :)
Zajímalo by mě, co Cat dělala s těma malýma rybama, když si je zvala do baráku. Má sklep? :-)
Nelíbilo se mi akorát plýtvání dlouhého odstavce v krátké povídce na popisování Brienniny ošklivosti. Myslela bych si, že mstitelka synovy smrti bude mít jiné starosti než řešit vzhled své parťačky.
Neboj, budem pokracovat v depkach :)
Jasne, ze raz vyhra aj taka poviedka, nabuduce mozno ta moja :)
I v TV mají větší sledovanost komedie než dramata.
Ale i my s menšinovým vkusem si chceme přijít na své, tak díky za skvělou povídku a v příštím kole můžeš napsat jednu srandovní a druhou vážnou a porovnat počet bodů. :-)