Ehmkch. :-) Nejde o to, kdo vyhrál, a který kdo skončil. Jde o to, že 14 lidí sedlo, napsalo a hlavně POSLALO 16 povídek, aby bylo co číst. A taky o to, že jste to opravdu četli a ocenili a pochválili a i trochu kritizovali. Anebo jenom přečetli. A o to, že to pak někdo spočítal, uspořádal, roztřídil a zveřejnil. A to jsou autoři a čtenáři a lord velitel Alek. Těm všem patří dík a já mám radost za vás za všechny. 3. kolo bylo moc fajn a je na nás, jestli bude i to 4. Protože zase půjde v podstatě jen o to, aby pár lidí sedlo, napsalo a poslalo... ;-) Ještě jednou díky.
Já jsem taky pro pokračování. Viděl bych to tak na 14 dní klidu, až vyhasnou emoce z 3. kola :-) , a pak bych mohl zkusit zadat nějaké nové téma. Kolik jich chcete? :-)
Když bude dobré téma... Jon mi připadal docela "ohraničený", ale i tak skrýval netušené možnosti, co se zpracování týče. Další témata byla taková... jiná... :other:
Myslim, že je dobrý dát jedno těsnější a jedno volnější téma, protože někomu vyhovuje to a někomu to. Což se samozřejmě nevylučuje s tím, že to můžou být "pořádná témata" :)
Komentáře
A taktéž díky lordu veliteli.
Nejde o to, kdo vyhrál, a který kdo skončil. Jde o to, že 14 lidí sedlo, napsalo a hlavně POSLALO 16 povídek, aby bylo co číst. A taky o to, že jste to opravdu četli a ocenili a pochválili a i trochu kritizovali. Anebo jenom přečetli. A o to, že to pak někdo spočítal, uspořádal, roztřídil a zveřejnil.
A to jsou autoři a čtenáři a lord velitel Alek.
Těm všem patří dík a já mám radost za vás za všechny.
3. kolo bylo moc fajn a je na nás, jestli bude i to 4.
Protože zase půjde v podstatě jen o to, aby pár lidí sedlo, napsalo a poslalo... ;-)
Ještě jednou díky.
BTW nějaký výhled, kdy bude zadáno téma?
Napr take Dokazy najprovarenejsich teorii :)
http://www.icefire.cz/forum/discussion/51400/inspirace-na-povidkova-temata#latest
Jon mi připadal docela "ohraničený", ale i tak skrýval netušené možnosti, co se zpracování týče. Další témata byla taková... jiná... :other: