@Everett_Young mě se ten její výcvik na vrahouna ani trochu nezamlouvá. Neumím si představit, co s ní Martin plánuje dál. Kéž by se ještě někdy shledala s Jonem nebo s některými ze svých žijících sourozenců, ale bohužel to vidím bledě :(
Mě teda hodně překvapil Jaime ve finále, mrzí mě, jak snadno mu lidi odpustili zmrzačení Brana.
Jinak celkově je škoda, že většina lidí měla ve zvyku hodnotit dle toho, jak se postava projevuje ke konci jejího dosavadního působení. Kdybychom se podívali například na konec Střetu, výše zmíněný Jaime by nejspíš vyletěl už v prvním kole, to samé Theon a věřím, že i Sansa. Barristan by byl označen za nudného a postoupil by pouze v případě velice jednoduché skupiny. Naopak taková Dany s Tyrionem by si bez pochyby kráčeli pro superfinále, zatímco teď to vyšlo buď s odřenýma ušima, případně vůbec ne.
Tím nechci říct, že by se neměl brát ohled na poslední události, ale spíš by se celému vývoji postavy měla věnovat stejná pozornost, což se bohužel nedělo...
Komentáře
Jon Sníh +2 (75)
Arya Stark +1 (64)
Asha Greyjoy 0 (17)
Samwell Tarly -1 (22)
Jon Sníh -1 (74)
Arya Stark +2 (66)
Asha Greyjoy +1 (18)
Samwell Tarly +0 (22)
Jon Sníh -1 (73)
Arya Stark 0 (66)
Asha Greyjoy +1 (18)
Samwell Tarly +2 (24)
Teď dávám pro změnu 2 body Samovi, protože Aša a Sam jsou u mě nastejno.
Jon Sníh +2 (75)
Arya Stark +1 (67)
Asha Greyjoy -1 (17)
Samwell Tarly 0 (24)
Jon Sníh +2 (77)
Arya Stark 0 (67)
Asha Greyjoy -1 (16)
Samwell Tarly +1 (25)
Jon Sníh -1 (76)
Arya Stark 0 (67)
Asha Greyjoy +2(18)
Samwell Tarly +1 (26)
Jon Sníh +2 (78)
Arya Stark +1 (68)
Asha Greyjoy -1 (17)
Samwell Tarly 0 (26)
Arya Stark +2 (69)
Asha Greyjoy -1 (17)
Samwell Tarly +1 (27)
Arya Stark +2 (71)
Asha Greyjoy -1 (16)
Samwell Tarly 0 (26)
Arya Stark +2 (73)
Asha Greyjoy -1 (15)
Samwell Tarly 0 (26)
Mě teda hodně překvapil Jaime ve finále, mrzí mě, jak snadno mu lidi odpustili zmrzačení Brana.
Jinak celkově je škoda, že většina lidí měla ve zvyku hodnotit dle toho, jak se postava projevuje ke konci jejího dosavadního působení. Kdybychom se podívali například na konec Střetu, výše zmíněný Jaime by nejspíš vyletěl už v prvním kole, to samé Theon a věřím, že i Sansa. Barristan by byl označen za nudného a postoupil by pouze v případě velice jednoduché skupiny. Naopak taková Dany s Tyrionem by si bez pochyby kráčeli pro superfinále, zatímco teď to vyšlo buď s odřenýma ušima, případně vůbec ne.
Tím nechci říct, že by se neměl brát ohled na poslední události, ale spíš by se celému vývoji postavy měla věnovat stejná pozornost, což se bohužel nedělo...
Arya Stark +2 (75)
Asha Greyjoy 0 (15)
Samwell Tarly -1 (25)
Arya Stark +2 (77)
Asha Greyjoy 0 (15)
Samwell Tarly -1 (24)
Arya Stark +2 (79)
Asha Greyjoy -1 (14)
Samwell Tarly 0 (24)