Měla bych návrh. Superfinále nespouštět hned (jak budou pravidla), ale počkat, dát třeba týden-dva na vydýchání. A přitom zkusit vybrat termín startu, který by vyhovoval nejvíce lidem.
Já osobně bych byl pro příští víkend, to bude pauza tak akorát a mezitím alespoň všichni stihnou nastudovat pravidla (teda pokud do té doby už nějaké budou. :-D)
Pravidla pro finále mám vymyšlený už od začátku. Ale kvůli jednomu jsem čekal až do 4. kola. Podle toho jak velká bude účast. Jenže ta se pohybovala stéle kolem třicítky a to mne zrovna moc nepřesvědčilo. Váhám totiž, jestli zvýšit rozestupy mezi bodováním z 10 na 20. Ale vypadá to, že to nechám na deseti.
Jinak co se týká pauzy, nejsem proti. Podle času bych odhadoval, že by bylo ideální odstartovat v pátek večer. Dnes už je na to pozdě, takže navrhují příští pátek 20:00. Podle mých výpočtů by jsme vítěze mohli znát v neděli večer ;-)
Za sebe vznáším protest a navrhuji všední dny. Jedu od pátku na celý víkend na hory bez kompu a myslím, že nebudu sama. Ve všední dny jsou u kompu všichni.
Tiež ten piatok sa mi nepozdáva, a hlasovať po 20 namiesto 10 je podľa mňa super nápad ak sa ale nájde aspoň 20 ľudí ktorí hlasujú trocha aktívnejšie, ak nie tak to hodiť aspoň na 15.
hrozně rychle to uteklo, tak jsem si říkal, co si to ještě trochu prodloužit a dát dvě skupiny o 16.-13. a 12.-9. místo (doufám, že to tu ještě nebylo)
No nevím, jestli se někomu bude moc chtít hlasovat o poražených, člověk se těší na superfinále, ale první musí přetrpět víceméně nesmyslné seřazení vyřazených postav? Je mi to vcelku jedno, ale takové natahování mi přijde zbytečné, jestli se skončí příští týden nebo za 14 dní, záleží na tom? Tuším, že valná část lidí tím bude akorát otrávená a potáhne se to strašně dlouho, tím spíš, pokud by se hlasovalo po 20. Ale možná se mýlím, dělejte jak myslíte. :-)
Edit: Když už, tak by nemusela být špatná soutěž o nejhoršího záporáka. Z postav, který se v prvním kole vynulovaly by se vybral určitý počet (nejspíš 8 nebo 16) a z nich bychom se snažili nějakým upraveným systémem dostat na nulu toho nejhoršího. ;-)
V případě osmi bych si dokázal představit skupinu: Aerys II, Janos Slynt, Allister Thorne, Vargo Hoat, Walder Frey, Joffrey Baratheon, Hora, Ramsay Snow.
Já chci hlasovat ve čtvrtek a v pátek, to mám krátký tréninky a chci se taky aktivně zapojovat. (Ta malá účast je třeba kvůli tomu, že já na počítači netrávím zase tak moc času, hlasovala jsem maximálně v polovině skupin, protože mám šestkrát týdně tréninky, takže moc nestíhám). Jinak bych rozhodně udělala to 9.-16. (?) místo, protože já třeba z postav pro finále mám vyloženě ráda jen dva lidi, ostatní se IMO ujali, protože vystupují dost často a ta skupina "před branami finále" je podle mě určitě zajímavější.
Komentáře
To je trochu přehnaný, ne?
Ať řekne Montezuma, ten je tady pán a král.
Jinak co se týká pauzy, nejsem proti. Podle času bych odhadoval, že by bylo ideální odstartovat v pátek večer. Dnes už je na to pozdě, takže navrhují příští pátek 20:00. Podle mých výpočtů by jsme vítěze mohli znát v neděli večer ;-)
Co se týká rozestupů těch 20 hlasů. Průměrná účast je kolem 30 na skupinu. Rekord je pak něco přes 40 a dosud se do bodovačky zapojilo asi 60 lidí.
Edit: Když už, tak by nemusela být špatná soutěž o nejhoršího záporáka. Z postav, který se v prvním kole vynulovaly by se vybral určitý počet (nejspíš 8 nebo 16) a z nich bychom se snažili nějakým upraveným systémem dostat na nulu toho nejhoršího. ;-)
V případě osmi bych si dokázal představit skupinu: Aerys II, Janos Slynt, Allister Thorne, Vargo Hoat, Walder Frey, Joffrey Baratheon, Hora, Ramsay Snow.
som za to, aby sa hlasovalo cez pracovný týždeň.
Jinak bych rozhodně udělala to 9.-16. (?) místo, protože já třeba z postav pro finále mám vyloženě ráda jen dva lidi, ostatní se IMO ujali, protože vystupují dost často a ta skupina "před branami finále" je podle mě určitě zajímavější.