Myslím, že pravidla jsou vymyšlený dobře, jen mám trochu strach, aby to nebylo až moc zdlouhavý. Z neznalosti pravidel pro superfinále jsem byl pro zvšení rozestupu na 20 a teď už nevim jestli to byl dobrej nápad. Každopádně je tu ještě ta zkušební skupina 9. - 16., takže se uvidí, jak to bude odsejpat... Už se těším...
500 bodů a hlasování po dvaceti? Mám trochu obavy, že minimálně ta předskupina bude fiasko.
Každopádně mám jeden tip, každého určitě štvalo, když jej někdo předběhl s hlasováním a on pak musel svůj příspěvek upravovat. To teď bude ještě markantnější, přecejenom se bude počítat s většími čísly a osmi lidmi naráz, proto bych navrhnul, aby člověk, co chce hlasovat, mohl odeslat nejdříve pouze číslo hlasování, které by si tímto rezervoval, a to by znamenalo, že nikdo další nemůže hlasovat dřívě, než daný člověk v klidu doplní své hlasování. Nejen, že se tím zamezí neustálému přepisování při hlasování ve špičce, ale díky tomu, že lidi nebusou muset nijak extrémně spěchat by se mohly omezit i chyby v součtech. Samozřejmě by se sspolu s tím musely zavést sankce v případě, že by někdo úmyslně zdržoval, ale nikdo takový se snad nenajde.
Hra o 9. - 16. místo je jen na zkoušku. A taky aby se někteří nedočkavci nenudili při čekání na finále. Myslel jsem, že by se tato hra hrála jen s 300 body. Uvidí se, jestli je to moc nebo málo a podle toho se pak uvidí ve finále, jestli zůstane těch 500 nebo se to sníží.
Nápad s rezervováním tu už kdysi byl. A byl samozřejmě zamítnut.
Komentáře
@MissUtahraptor Tsché!
@flanker.27 To bych si nikdy nedovolila! A tak jsem to vůbec nemyslela!
@Everett_Young Kruci!
nutíte říkat Krisu "Kruci"
Nemohol som si odpustiť... Ten rým sa tam priam ponúka...
Krisa cudná 20
Krisa necudná 20
Vyminusujeme Jamieho a zachráníme Cibuláka!!
( Chtěl sem ve finále Catelyn, ale když jste mi ji nedopřáli.... :spike: )
DAVOS!!! :-)
Každopádně je tu ještě ta zkušební skupina 9. - 16., takže se uvidí, jak to bude odsejpat...
Už se těším...
Každopádně mám jeden tip, každého určitě štvalo, když jej někdo předběhl s hlasováním a on pak musel svůj příspěvek upravovat. To teď bude ještě markantnější, přecejenom se bude počítat s většími čísly a osmi lidmi naráz, proto bych navrhnul, aby člověk, co chce hlasovat, mohl odeslat nejdříve pouze číslo hlasování, které by si tímto rezervoval, a to by znamenalo, že nikdo další nemůže hlasovat dřívě, než daný člověk v klidu doplní své hlasování. Nejen, že se tím zamezí neustálému přepisování při hlasování ve špičce, ale díky tomu, že lidi nebusou muset nijak extrémně spěchat by se mohly omezit i chyby v součtech. Samozřejmě by se sspolu s tím musely zavést sankce v případě, že by někdo úmyslně zdržoval, ale nikdo takový se snad nenajde.
(Fňuk, já chci Starkům dávat plusové body :( )
Nápad s rezervováním tu už kdysi byl. A byl samozřejmě zamítnut.