Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1181921232435

Komentáře

• @Branislav_Gepeto Tak tohle bych Vanesse zrovna nevyčítala. Určitě mají předem rozvržené, co v kterém díle bude, a v tom mají hlavní slovo Benioff a Weiss, takže to byla spíš jejich chyba.
  • @Kolikokoli Nebyla ve finále, ale před ním - byla to Mordredova přítelkyně z dětství, kvůli které se obrátil na špatnou stranu
  • Ahá, ta kravka. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    sveva napsal(a):

@Branislav_Gepeto Tak tohle bych Vanesse zrovna nevyčítala. Určitě mají předem rozvržené, co v kterém díle bude, a v tom mají hlavní slovo Benioff a Weiss, takže to byla spíš jejich chyba.

Nu, tak potom dúfam, že si dajú Benihoff a Weiss viac záležať na logike. Ak aj Duch poletujúci si sem a tam serúci na Jona a Dany zaseknutá platňa boli ich nápady, potom proti nej skoro nič nemám :D
  • slovo platňa mi dalo zabrat :-k
  • upraveno 10. ledna 2013
    @Hildegarda To určitě bude chyták, takže kazeta je kazeta :-P
  • upraveno 10. ledna 2013
    Ja osobne sa napr. na rozdiel od väčšiny teším na
    vymenené hlavy Robba a jeho vlka. Mohol by napr. sedieť za vrchstolom s prišitou hlavou a okolo mŕtvy hostia(podobne ako vízia Daenerys) do toho niejaka epická hudba. A nad tým všetkým by sedel Frey s diabolským úsmevom. To by bol koniec dielu :3
  • tak 21.ledna bude další behind the scenes, zajímavý je že další premiérová noc (která má být tuto sobotu?)do konce 31.3. neni. Tak kam pak strčí ty trailery?
  • Jestli nebude trailer teď v neděli (před Girls), tak to asi přežiju, ale budu naštvaná. :)
    Kam strčí ty další? Inu, před nějaký hlavní večerní program? Nevím...
  • GRRM na blogu: sedmá epizoda se nakonec nebude jmenovat Autumn Storms, ale Chains... Prý to doslova i přeneseně víc odpovídá tomu, co se v té epizodě odehrává. :-k
    Asi reťazovka tej búrky, ktorá bola opísaná z pohľadu niekoľkých POV
  • Bouřky, která tam podle všeho nebude. (Píše, že tam nebude žádný déšť.)
    K těm řetězům:
    jak daleko v Bouři Bratrstvo zajme Sandora?
    Ty metaforické by mohly být ve spojitosti se Sansinou svatbou s Tyrionem, ale ta bude podle neofiko informací až v osmé epizodě...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. ledna 2013

edit: koukám, že tu dosud není pro 3. řadu žádný jiný topic než tento.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mno.
    Při pohledu na Bryndena Tullyho je mi úzko.
  • Tohle sice zní hodně utopicky, ale říkal jsem si, že když panuje taková obava, že George nemusí stihnout napsat knihy dřív než ho dožene seriál, tak by to šlo teoreticky udělat tak, že by seriál natočili, tak jako každý rok (aby jim moc nezestárly postavy) a potom by to hodili do trezoru. Seriál by pak odvysílali až potom co by dopsal knihy. Já osobně bych s tím neměl žádný problém, klidně bych si na seriál počkal, kniha má přednost.
    Akorát si nedokážu v praxi moc představit, jak bych tohle někomu v HBO vysvětloval xDD
    Ja by som skôr spravil to, že by som použil nepoužité flashbackové zábery a spravil aj nejaké nové a vytvoril z nich samostatnú sériu alebo niečo ako GoT Origins - teda samostatný "podseriál" poprípade dokonca film, ktorý by sa vracal do minulosti. Mohli by využiť tématiku Starých legiend, tématiku Aegonovho dobýjania, tématiku Robertovej rebélie a tématiku dôlaežitých udalostí v minulosti ako Harrenhalské pečenie a majú možno tak 2-3 série pre 2-3 roky nádskoku. Potom už len stačí ovládať mágiu a nebude to vyzerať divne.
    Já si to dovedu představit. I ty následné reakce - od hurónského smíchu až po volání ochranky, aby toho blázna okamžitě odvedli pryč ;)
  • Nasa tv prave ide uvadzat jeden sitcom ako novinku po tom, co im lezal dva roky v trezore.
    Řekla bych, že to asi nebude celosvětově oblíbený trhák, který patří mezi nejsledovanější pořady stanice :o)
  • @Nevada no neviem, hra tam Sabina :)
  • Po přečtení diskuse pod článkem začínám mít docela hrůzu z dějové linie Jon x Ygritte, hlavně pak ze seriálové interpretace jistých scén 8-O Jinak C. Hinds na to kápnul.
  • Já nevím, co po Římě čekal... :D
    Ale tady s ním asi většina souhlasí. Bohužel má pravdu no, HBO holt není obyčejná televize. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mě spíš udivuje, že šel do něčeho (rozjetýho), co vůbec neviděl (a pak se začal divit).
  • To je přece normální, že herci berou práci, aniž by to nějak víc znali, nedej bože to snad četli :-)
    @alek No u nových věcí mi to je jasný, ale u rozjeté věci, když se pak diví a otravuje ho to, to už mi přijde poněkud zvláštní. (Kdyby se nedivil a nebyl zpruzen, tak se nedivím, ale takhle...)
  • Já čet zatím jen extrakt toho rozhovoru, tak jsem to z něj asi špatně pochopil. Pokud je to takhle silný tak to fakt nechápu, asi ho zlákala sláva :-)
    @alek Já taky nevím, celý rozhovor s ním mne neláká :). Takhle silný to pravděpodobně není, ale stejně mě tahle věta překvapuje "I found it interesting that Hinds admitted he was annoyed by the amount of sex and violence in the show." - nechápu co čekal.
  • ano takhle silné to není.. naopak z toho ve výsledku vyznívá, že ho show docela nadchla
    ionman napsal(a):

ano takhle silné to není.. naopak z toho ve výsledku vyznívá, že ho show docela nadchla

To je dobře. Jinak by to bylo fakt zvláštní.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.