Hra o trůny bude mít 3. řadu!
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.
Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...
Číst celý článek zde
Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S. Lámu si hlavu nad tím, co je to "orol"... 8-O :D
2. Orol = Orel. To zviera, vieš... Krídla.. Zobáčik... Hniezda na skalách (alebo to je sokol?) :D
To je vetička môjho spolužiaka. Veľmi obľúbená. Keď sa ho niekto spýta niečo v tom štýle: "A už si spravil tú prácu" a on ju nespravil, tak sa zahľadím niekam do boku so slovami "Aha orol!" s takou tou schválnou teatrálnosťou :)
Někteří herci tvrdí, že záměrně předlohu nečtou, aby je „nerušila“ - oni totiž ztvárňují roli ze scénáře, ne z předlohy - a jak víme, mohou tam být změny :-)
A navíc, jak napsal někdo moudrý přede mnou (nebudu ho jmenovat, páč se tu zrovna vyskytuje :-), jedna věc je číst o tom násilí a sexu v knize a druhá věc je to pak sledovat na obrazovce.
Já nemyslela, že jsou herci hlupci, jen nevidím důvod, proč by museli číst knižní předlohu, to je jejich věc. Ale přijde mi divné, že když někdo leze do 3. série, že se aspoň v rychlosti nemrkne na předchozí 2 (to evidentně není případ C.H., jak jsem se mylně domnívala).
Ano, EW samozřejmě nemyslim. Už si to moc nepamatuju, který přesně, ale myslim, že Boyd a West četli maximálně nějký kus před mnoha lety a moc je to nevzalo, je to v bonusech na DVD. Pak jsem četl Austinův životopis a tam to taky snad nebylo valný. Freeman už vůbec ne.
Nedávno jsem viděla nějaký rozhovor s Pycellem (s tím hercem, však vy víte), a ten říkal, že knížky nečetl (ale chystá se na to po skončení jeho role v seriálu), protože by ho pak mrzelo, kdyby scénáristi vyškrtali nebo přepsali jeho oblíbené scény právě z knížky... Prostě si chce ušetřit tu frustraci, kterou prochází většina čtenářů při sledování seriálu. To mi přišlo celkem sympatický, pokud nekecal. :)
Jo a taky doufal, že jeho smrt (pokud bude) bude zajímavá a šokující
Ale bohužel máš pravdu, no... Možná je pro něj lepší, když vůbec nezačne, protože konce se možná nedožijeme ani my.
Co se týče překvapení ohledně sexu a násilí, tak možná jako starší člověk to bral: fantasy = pro děti = pohádka. Takže kdo ví, co čekal. :-)
“I’m chilling out till June,” he said. “And then I’m going back to do Game Of Thrones.”
Už druhý herec mluví o pokračování natáčení v létě. To to nemůže produkce oznámit otevřeně? Loni začátkem roku se podobně "prokecla" Natalie Dormer o 3. sérii. Přístup HBO mě začíná dost vážně štvát.
Nejlepší je Stannis... chillin' out on Dragonstone. :D
Robb a Talisa - že by první manželská hádka? :)
A Beric vypadá dost