Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1222325272835

Komentáře

• Tak trailer bude snad o svátek, 25. února :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Já už si říkám... když jsme to vydrželi takhle dlouho, co to doklepat úplně bez traileru? :D O to větší překvapení (šok) by pak člověk prožíval při sledování samotných epizod.
    Určitě to nevydržím a podívám se, ale zatím si s touhle myšlenkou pohrávám... :)
  • No já si právě vzpomínám na ty minulé roky, kdy jsme tu řvali, „dost, už žádné další ukázky“, tak mi to nějak neva, že mě neteasujou a zatím nemám AGOThorečku.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak trailer bude prý 25. února a na tuto sezónu bude jen jeden.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Game Of Thrones Season 3: Chaos Preview
  • @Montezuma3 :applause:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Hezké. Těším se na trailer a chtěla bych vidět Ramsaye, ať mám čas se psychicky připravovat :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    To bude jako s druhou sérií - lepší upoutávky než obsah :)
  • @flanker.27 Tak ale to je vždycky tak. (filmy,hry) A vysledek :spike: :onfire:
    upraveno 11. února 2013
    flanker.27 napsal(a):

Nepřivolávat!
    Třetí série se určitě vrátí do kolejí té první a bude to dobrý (prosímprosímprosímprosím).
  • Asi dám zase šanci prvnímu dílu. ;-)
  • Co to?
    Ale prozradím ti sladké tajemství, první díl většinou stojí za psí štěk, nejlepší bývá devátý. haf, haf
    upraveno 11. února 2013
    Krisa napsal(a):

flanker.27 napsal(a):

Nepřivolávat!
    Třetí série se určitě vrátí do kolejí té první a bude to dobrý (prosímprosímprosímprosím).
    Optimisto...
    heavy_head napsal(a):

Asi dám zase šanci prvnímu dílu. ;-)

Aha, další takový.
  • Já jsem vzdala víru, že by GoT byl extra dobrá adaptace, výroky tvůrců mě z toho vyléčily, ale pořád věřím, že by to mohl být dobrý seriál. Tolik toho snad nechci :roll:
    Nevada napsal(a):

Optimisto...

Já jsem nedávno poslouchala soundtrack z 1. série a u toho jsem si vzpomněla, jak jsem byla strašně nadšená, takže bych hrozně chtěla, aby se to vrátilo (= přestali dělat degeny z Jona a Robba, vyhodili Talisu apod.)
  • Já teda heavyho chápu, na DVD se mu doma práší, tak proč by to nezkusil, třeba se mu to nakonec zalíbí. ;)

Od třetí série se snažím moc nečekat, ale nějak vnitřně cítím, že bude lepší než druhá, i když o něco horší než první.:-D (Ale nejsem zelenověštec!) Spíš jsem zvědavá, jak si povedou dál, když už je teď celkem jasné, že 4. a 5. série bude. Hostina a Tanec jsou o dost náročnější na zfilmování, budou muset hodně proškrtávat, vymýšlet vlastní věci... Jsem zvědavá, jestli to bude fungovat.
  • brbr napsal(a):

Co to?
    Ale prozradím ti sladké tajemství, první díl většinou stojí za psí štěk, nejlepší bývá devátý. haf, haf

jj, devítky asi vedou :-)
  • @sveva No já doufám a pevně věřím, že prach na ně nesedá. :-)

Takže je používáš jako tácky pod pivo?
  • Bylo by čiré barbarství nechat první sérii zavát kdejakým drobným svinstvem. ;)

Naše maličkost si hodlá dát před třetí sérií další opáčko. Na první se těším, z druhé jsem si o vánocích pustila první dva díly a čím víc nad tím přemýšlím, tím míň se mi do ní chce... :(
  • No DVD jsou dobrý leda tak na podtácky. Sice to tu mám na poličce, ale pouštím si zásadně HD verzi.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zatracený HD mazlové :)
    Já jsem na tom podobně. DVD set mi stojí hned vedle originálů Říma a zatím jsem to kromě namátkové kontroly nepustila. A když jsem viděla a slyšela titulky a dabing, tak nejspíš ani nepustím.
    První sérii jsem viděla 3x. Druhou sérii jsem si chtěla zopakovat během vánočních svátků, ale vždycky mě rychle přešla chuť. Včera jsem si shodou okolností pročítala historii jednoho klubu a znovu jsem si připomněla, co všechno mi na tom vadilo.

Mimochodem, e-shopy už mají 2. sérii v nabídce. Měla by být v prodeji od 20. března.
  • Já na GoT koukám zásadně v HD.
  • tak se nám už dělá casting na pana pomstychtivého
    image
    @M1on
    Jestli myslíš ten článek na WiC.netu, tak to je jen výběr fanoušků, který s castingem seriálu nemá nic společného. Dělají to před každou sérií u několika nejvýraznějších nových postav.
  • Nevada napsal(a):

@M1on
    Jestli myslíš ten článek na WiC.netu, tak to je jen výběr fanoušků, který s castingem seriálu nemá nic společného. Dělají to před každou sérií u několika nejvýraznějších nových postav.

aha, tak příště budu nejdřív číst

• upraveno 15. února 2013
    SMS od bratra
    SNOW UMŘE
    ? nevim kdo mu to řekl ale nejraději bzch dotyčnému zakroutila krkem. Ale už to po třetí řadě asi stejně nevydržím a řeknu mu zbytek dead listu. chudák to bude asi rána
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.