Hra o trůny bude mít 3. řadu!
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.
Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...
Číst celý článek zde
Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Naopak na problémy hodný holky si většinou stěžujou ty, co dio škatulky hodný holky moc nezapadaj.
A co se týče hodných holek... Já mluvím například o manželce úspěšnýho chlapa, co si nechala udělat děti, které má za svoje hobby. Ve třiceti má splněný ty svoje životní cíle a je z ní tetka s nadváhou (protože o vzhled už přece nemusí dbát, když uhnala chlapa, že). Hodná a nezajímavá - o čem se s ní dá mluvit kromě dětí? Chlapovi, co má tohle doma a najde si jinou, se upřímně řečeno nedivím. Té tvojí poznámce o problémech hodných holek, které mají "zlobivé" holky, nerozumím.
BTW láska neni jen milovat někoho v rozkvětu sil, ale taky tehdy, když je na dně a pak musej mít oba schopnost pomoct tomu druhýmu na nohy. Tohle musí umět hodná ženská i hodnej chlap.
Je to sice očekávané, ale já se pořád jaksi nemůžu rozhodnout, jestli z toho mám radost.
A taky je tam pěkná fotka jeskyně :o)
Jestli budou 4. řadu opět natáčet na Islandu, tak nevím, kde chtějí letos skončit v ději, resp. co by tam příští rok natáčeli?
Rozhovor z Islandu s jedním chlapíkem přes efekty. Jestli jsem si to přeložil správně, tak je tam i řeč o plamenném meči a hodně vysokých plamenech (někde v krajině asi).
Mluví se tam o divokých,
Edit: ty vysoké plameny, o kterých mluví, by mohly být ještě z první série... :-k