Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1161719212235

Komentáře

• upraveno 22. října 2012
    flanker.27 napsal(a):

Dneska už prostě nikdo nevěří na rozvinutou kompatibilitu na základě prvotní identifikace :)

Dneska většina lidí věří na sexuální přitažlivost na základě prvotní identifikace. Jestliže to tobě a tvojí manželce vyšlo na dlouhodobej vztah, je to prostě náhoda. A neodpustím si rýpnutí - je smutné, že jediným aspektem emancipace, který stoprocentně funguje, je sexuální volnost i pro ženy. Ironií je, že jedinou výhodou pro ženy je občas dobrý sex, zato muži při troše šikovnosti a zaplacení pár drinků nemusejí platit za děvku.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 22. října 2012
    Rýpeš bohužel do nesprávného záhonu. Největším problémem emancipace je spíš to, že ženská neví, co vlastně od chlapa chce. Pak ovšem nesmí chlapům dávat za vinu, že k žádnému nedokáže přilnout.
    flanker: Co od chlapa chce? Přece každá ženská něco trochu jiného, i když základ je vždycky přibližně stejný :D BTW Chlapi dneska přece taky tápou v tom, co chtějí od dlouhodobé partnerky. Většina nejspíš bude tvrdit, že chtějí hodnou holku, jenže ta je nakonec začne nudit.
    upraveno 22. října 2012
    Je úplně jedno, jestli každá něco jinýho, důležitý je, aby si to ta každá jedna ujasnila. Co mám zkušenosti z okolí, tak vztahy, který se rozpadly, měly právě problém v dotyčné "moderní" ženě, která nevěděla, jestli chce muže ochránce, živitele, muže-kamarádku nebo co vlastně.

Naopak na problémy hodný holky si většinou stěžujou ty, co dio škatulky hodný holky moc nezapadaj.
    flanker: Mě to neříkej, já si taky myslím, že většina ženských jsou krávy :D Ačkoliv si to oba nejspíš myslíme z jiných důvodů. Nevím přesně, co myslíš tím, že nevěděly, jakého chlapa chtějí, ale asi narážíš na to, že chtějí, aby je hrozně uznával, ale zároveň po něm chtějí, aby je živil a chránil.

A co se týče hodných holek... Já mluvím například o manželce úspěšnýho chlapa, co si nechala udělat děti, které má za svoje hobby. Ve třiceti má splněný ty svoje životní cíle a je z ní tetka s nadváhou (protože o vzhled už přece nemusí dbát, když uhnala chlapa, že). Hodná a nezajímavá - o čem se s ní dá mluvit kromě dětí? Chlapovi, co má tohle doma a najde si jinou, se upřímně řečeno nedivím. Té tvojí poznámce o problémech hodných holek, které mají "zlobivé" holky, nerozumím.
    upraveno 22. října 2012
    Mě to neříkej, já si taky myslím, že většina ženských jsou krávy :D
    A to já bych si snad ani netroufnul říct, teda aniž bych nedodal, že o mnoha mužských "bratrech" také smýšlím coby o kusu hovězího. :)
    ale asi narážíš na to, že chtějí, aby je hrozně uznával, ale zároveň po něm chtějí, aby je živil a chránil.
    Ano, přesně tohle. Chlap aby byl schizofrenní. Ne že by nemohl být ochránce a mít v sobě kus citu, jenže pro ten cit má trochu jiný kritéria než ženská. A ten, co má citlivost ženský, holt je v reálu trochu jeliman a vlastně nemá tý ženský co nabídnout.
    Ve třiceti má splněný ty svoje životní cíle a je z ní tetka s nadváhou (protože o vzhled už přece nemusí dbát, když uhnala chlapa, že). Hodná a nezajímavá - o čem se s ní dá mluvit kromě dětí?
    K tomu právě mířím. Ono hodná holka totiž (aspoň pro mě) neznamená toliko žena Kristiána/Aloise Nováka, co je doma včas, obuje si papučky, zahraje si domino, sex provozuje z povinnosti v jedné poloze a má dojem, že po dvou letech manželství ze sebe nemusí tu a tam dělat kočku. Hodná holka, to je důvěra, spoleh, schopnost podržet nejen TI ale rovněž TĚ a zároveň schopnost si správným (hodným) způsobem říct o to samý. A uvědomění, že potřeba bejt pro chlapa přitažlivá nekončí Mendelsonem :)
    BTW láska neni jen milovat někoho v rozkvětu sil, ale taky tehdy, když je na dně a pak musej mít oba schopnost pomoct tomu druhýmu na nohy. Tohle musí umět hodná ženská i hodnej chlap.
  • upraveno 23. října 2012
    Tak je jisté, že Talisa na Rudé svatbě bude. Další zajímavosti zde
    Montezuma3 napsal(a):

Jupíí, bude o jednu pěknou mrtvolu více :-)

Mám pocit že ta mrtvola pěkná nebude. :-)
    Hmm... co bylo nejasné na úplně stejné informaci, kterou jsem tu psala? A za jistou bych ji tedy ještě nepovažovala. Jestli je pravdivá, tak je to každopádně bude k Robbovi až bizardně sadistický - kromě toho, že stejně jako v knížce vidí, jak vraždí lidi, za které má zodpovědnost, a vlastně i matku a zmrzačej mu mrtvolu v seriálu ještě přihoděj to, že mu před očima zabijou ženu/manželka mu vrazí kudlu do zad (prosím žádné vtipy, že se obáváte, že to udělá doslova). Jinak je milé, jak se hned vyrojili spekulace. Jedna z nich říká, že Talisa by mohla přežít a nahradila by v pozdějším vyprávění Jeyne Poole a setkala se s Theonem. Proč si myslím, že kdyby to někdo napsal scénáristům, tak to považují za skvělý nápad, i když by to bylo další klišé?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. října 2012
    Nechcete tady rovnou popsat celý průběh?
    upraveno 23. října 2012
    svoa00 napsal(a):

Hmm... co bylo nejasné na úplně stejné informaci, kterou jsem tu psala? A za jistou bych ji tedy ještě nepovažovala. Jestli je pravdivá, tak je to každopádně bude k Robbovi až bizardně sadistický - kromě toho, že stejně jako v knížce vidí, jak vraždí lidi, za které má zodpovědnost, a vlastně i matku a zmrzačej mu mrtvolu v seriálu ještě přihoděj to, že mu před očima zabijou ženu/manželka mu vrazí kudlu do zad (prosím žádné vtipy, že se obáváte, že to udělá doslova). Jinak je milé, jak se hned vyrojili spekulace. Jedna z nich říká, že Talisa by mohla přežít a nahradila by v pozdějším vyprávění Jeyne Poole a setkala se s Theonem. Proč si myslím, že kdyby to někdo napsal scénáristům, tak to považují za skvělý nápad, i když by to bylo další klišé?

Tak vydávat Talisu za Aryu už by bylo přímo pekelné. To už by nebyla adaptace, ale parodie :)))
    Nevada: Ne, ono to bylo myšlené tak, že by Ramsaymu dohodili exkrálovnu :) V rozporu s politikou, jak ji popisuje Martin teda.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. října 2012
    Sakra, já si nevšimla, že je to topic s černěním. Opravdu se omlouvám a černím!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. října 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Já se obávám, že bude na sruhé straně barikády :(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 23. října 2012
  • Video z natáčení 3. řady (Dany):

Jo, o tom videu jsem četla na WiCnetu, ale bohužel ho tam odstranili. Měla by v něm zaznít valyrijština.
  • Predpokladám, že valyrijčina je to, čo tam znie v prvých sekundách, keď sú tam nastúpení tí vojaci (Unsullied?).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    No, nie je to moc počuť, ale ak je to valyrijština, asi som trošičku sklamaný - znie tvrdo, skôr tak ghiskarsky.. Valyrijštinu som si predstavil ako niečo jemné a zvučné...
  • Ta valyrijština je super, moje představy skoro splňuje :-)
  • Valyrijština zní dost dobře!
    Zase som tu za mimozemšťana :D
    Na WiC.netu je zprávička ohledně natáčení na Islandu. Nejvíc mě tam zaujalo "Also, according to RÚV, the producers have already talked of returning to Iceland next year for season four filming."
    Je to sice očekávané, ale já se pořád jaksi nemůžu rozhodnout, jestli z toho mám radost.
    A taky je tam pěkná fotka jeskyně :o)
  • Ta jeskyně je krásná, ale jak už tam někdo poznamenal, tu scénu tam asi natáčet nebudou, Rose a Kit by umrzli. =D
    Jestli budou 4. řadu opět natáčet na Islandu, tak nevím, kde chtějí letos skončit v ději, resp. co by tam příští rok natáčeli?
    Bitva se přece odehrává na Zdi... Možná něco z Branovy linky, ale pochybuju, že kvůli tomu by museli natáčet na Islandu.
    Předpokládám, že tu scénu budou natáčet někde ve studiu - právě z důvodu mrazů (Holt Winter is coming, jak tam bylo taky poznamenáno). Ale tu jeskyni by mohli použít a digitálně ji pak do scény dosadit.
    upraveno 10. listopadu 2012
    A k natáčení 4. série mě napadlo,
    že bitvu u Zdi si nechají jako otvírák pro další sérii. Stejně jako to udělali s Pěstí prvních lidí v závěru S2. Zvlášť, jestli vrchol třetí série Rudou svatbu opravdu posunou do 9. epizody, tak by bitva v té 10. nezapadala do konceptu gradujících závěrů (a v 9. souběžně s RW by to bylo už moc divoké). Nebo si ji dokonce posunou až někam dál, do 3.-4. epizody.
    Mne by sa to nezdalo, ak by dve série otvárali bitkou. Bolo by to také Boj za bojom. Ak by to posunuli tak do 3. - 4. epizódy, nenahnevám sa :D
  • dve série otvárať bitkou je úplne v pohode. je medzi nimi rok pauza, takže je to v zásade jedno. súhlasím s nevadou, vyzerá to tak...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/2012/11/12/in-the-trenches-with-the-special-effects-team.html?cmpid=ABC794
    Rozhovor z Islandu s jedním chlapíkem přes efekty. Jestli jsem si to přeložil správně, tak je tam i řeč o plamenném meči a hodně vysokých plamenech (někde v krajině asi).
  • upraveno 13. listopadu 2012
    Ten rozhovor i fotka jsou ze Severního Irska.
    Mluví se tam o divokých,
    z čehož usuzuju, že už ve 3. sérii se dostanou za Zeď. A taky tam říká, že největší výzvou zatím pro ně z hlediska efektů byl hořící meč - pravděpodobně pro souboj Sandora s Bericem.

Edit: ty vysoké plameny, o kterých mluví, by mohly být ještě z první série... :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.