Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
1212224262735

Komentáře

• Jon by potřeboval zkrátit vlasy :-? sakra, jak mám nesnášet Ygritte, když Rose je tak sympatická!
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Dreamer napsal(a):

Jon by potřeboval zkrátit vlasy :-? sakra, jak mám nesnášet Ygritte, když Rose je tak sympatická!

Co máte furt s tím zkracováním vlasů? :-s
    Rose je úžasná, vůbec se seriálovému Jonovi nedivím :D
  • Mance je super a působí impozantně (teda bez těch klapek na uši)
  • Krisa napsal(a):

... Rose je úžasná, vůbec se seriálovému Jonovi nedivím :D

Zato seriálové Ygritte jo... :twisted:
    MissUtahraptor napsal(a):

Zato seriálové Ygritte jo... :twisted:

Pffffffffff, Tssssssssssssssss :hand: :spike:
  • @Krisa kratší kudrny mu sekly, ale teď,
    čím delší má Kit vlasy, tím víc vypadá jako holka
    :-$
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A zapomněla jsem dodat, že dosavadní přístup k propagaci S3 se mi zdá poněkud nešťastným. Kéž by si tak tyhle vlogy strčili do... někam. Já chci pořádný trailer s regulérními záběry ze třetí série. Žvatlání tvůrců během záběrů na náklaďák projíždějící zasněženou krajinou mě až tak moc nezajímá. Skoro vůbec. Vlastně téměř vůbec.
    @Dreamer Viz odpověď MU :D
  • @Nevada Naprosto souhlasim asi peníze do marketingu strčili do natáčení :-D
  • Proč by se měl Jon ostříhat? Vždyť je tam čím dál větší zima, to postrádá logiku. :D
    Tormund se mi líbí, Mance se nějak zadýchává už při mluvení. :D Ale uvidíme...
    Jinak doufám, že to čekání na trailer znamená, že si na něm dávají fakt záležet. :)
  • Reklama na Island! :-)
    Orell a Tortmund jsou úžasní, Mance se nelepší a nelepší, spíš naopak.

Jo a nebyla tu někdy fotka, že Ygritte má techtle metle s Jonem i ve skutečnosti?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa Jak si sama řekla, Kit je teď víc holka než Meera :twisted:
    @Everett_Young Jenže to je i Ohař :twisted: :D
    @Krisa Ten má aspoň nějakou tu pokrývku tváře a spálenou hubu. Vypadá prostě trošku drsně. Kdežto Kit vypadá jako taková slečna co se ztratila na Islansu za Zdí.
    @Everett_Young Co je pokrývka tváře? Jestli myslíš vousy, tak ty maj kromě Meery všichni. Já vůbec nepopírám, že KH není typ drsňáka, ale spíš eye candy typ. Takže nevím, o čem se tu bavíme, protože případné rýpání nemá smysl :)
    @Krisa Cute Kit?
    @Everett_Young Nesmírně =D :twisted:
  • Mně se nelíbí v podstatě nic. Za Zdí byly hluboké lesy a ne holé pláně. I to šedé komplety jsou divné. Představitel Tormunda vypadá jako Rudovous a uměl bych si ho možná představit jako Daaria, ale rozhodně ne jako v knize popsaný Tormund. O Mancem nemá snad smysl ani mluvit. Představitelka Ygritte je fajn:-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Chmur napsal(a):

Mně se nelíbí v podstatě nic. Za Zdí byly hluboké lesy a ne holé pláně. /blockquote>

:D Tharasein joke
    ,,Veľmi sa mi páči voľba Islandu ako destinácie spoza Zdi. Stavím sa, že Divokí nemali ani len ten najmenší problém tam prežiť toľko rokov."

• Raději utratíme peníze za lokace než za efekty
    Já chci víc draků, Island se stejně mihne jenom v pozadí a nebude během té minuty, která na ně zbude, čas kochat se krajinou.
  • Nevada napsal(a):

A zapomněla jsem dodat, že dosavadní přístup k propagaci S3 se mi zdá poněkud nešťastným. Kéž by si tak tyhle vlogy strčili do... někam. Já chci pořádný trailer s regulérními záběry ze třetí série. Žvatlání tvůrců během záběrů na náklaďák projíždějící zasněženou krajinou mě až tak moc nezajímá. Skoro vůbec. Vlastně téměř vůbec.

Vzali si příklad z Honzy Fischera, čeho je moc, toho je moc, hlavně nezačít brzy :-) Pokud se nemýlím, u druhé série vyšel první trailer 29.1.2012. To zatím nemaj až tak velkej skluz.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To je prostě vtipné, jak mají v té chumelenici všichni na hlavách ty kápě a jen ti nejdůležitější herci si jdou jako největší mástři bez kápí a s kilem sněhu ve vlasech.
    Montezuma3 napsal(a):

To je prostě vtipné, jak mají v té chumelenici všichni na hlavách ty kápě a jen ti nejdůležitější herci si jdou jako největší mástři bez kápí a s kilem sněhu ve vlasech.

Je hřeje heroismus!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Our sources tell us that during the filming of the bear pit scene, the extras sang ‘The Bear and the Maiden Fair.' With a real bear and the song, this scene is shaping up to be pretty epic.
    Ak som to správne pochopil, ďalšia z naspievaných pesničiek? Len dúfam, že to nebude len také opilecké spievanie a že k tomu poprípade spravia aj plnohodnotnú hudbu ako pre RoC v druhej sérií.
    upraveno 6. února 2013
    Synopsis for the season three premiere leaks

Littlefinger offers Sansa a way out
    - ach jo.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ani trochu ho nepřipomíná, akorát podobně zadrhává...
    Kolik mu je? 8-O Vždyť v seriálu vypadal "tak na dvanáct"...
    (Výběr Podricka se mi v minulé sérii líbil)
  • @Nevada jop, to je přesně to, proč seriálového Malíčka nikdy nebudu brát vážně.
  • Ten přízvuk je k sežrání! :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.