Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

1307308309311313

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A hle, bodovačka už je u konce. Mno finiš jsem bohužel neměl možnost sledovat živě :-(
    Nicméně vyhrál Jon a to celkem suveréně. A dalo se to i čekat, vzhledem k tomu jakou rychlostí a bez problému proletěl předchozími koly.
    Druhé místo pro Sansu je úžasný výsledek. :-) A to jsem se bál, že ani nebude mít šanci dostat se do finále.
  • tak gratulácia Jonovi, teraz môže zomrieť vo víchroch :)

jeho víťazstvo sa mi vidí logické a "správne", predsa len je to najústrednejšia postava diania. stala sa ňou postupne, čo je dobré pre vývoj postavy a je dobre napísaná. teším sa z arye, mohla byť o stupienok vyššie, ale je pravda, že hlasovaniu som sa nakoniec venoval minimálne, takže nemám právo skuhrať :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Krisa
    jedna vražda v Tanci stačí, drahoušku :-D
    upraveno 2. února 2013
  • @Montezuma3 Dík za statistiku :applause:
  • Ježiš, ta statistika snad ani nemusela být... :-) Teď to vypadá, že nemám nic na práci :-D
  • @MissUtahraptor Tys to tady hlídala ;-) Takže tvoje přítomnost byla prostě nezbytná :-)
  • @Michelle Jo, přesně tohle si namlouvám o čtyř odpoledne... =D
  • @MissUtahraptor Jenom si představ, jak by to tady bez tebe vypadalo... No, to by prostě nešlo :-) Obětovala ses pro dobro nás všech :-D
  • @Michelle Umíš výborně zvedal sebevědomí... :D
  • @MissUtahraptor Ano, to je moje specializace 8-) :-D Teď si ještě musím vymyslet nějaké zdůvodnění pro sebe (třeba, že kdybych nehlasovala tak často, tak by hra určitě vázla) :-D
  • @Michelle No, bylas mezi nejčastěji opravujícími-upozorňujícími hráči, tak máš důvod podobného rázu. ;)
  • Ja by som chcel štatistku v ktorej by bolo koľkým ľuďom Miss Utahraptor zatlieskala
  • @MissUtahraptor Jo, to by mohlo být :-D
    Ještě tu mám statistiku lidí, kteří mají na kontě nejvíce chybných bodování. Ale to už jsem raději nezveřejňoval. :-)

Mno a M.U. musím :applause: :applause: :applause: :applause: za nepřetržitou a neomylnou kontrolu bodů, bez které by jsme byli v prvním kole ještě teď. To byla jistota na kterou jsem se mohl spolehnout a já už se pak mohl při kontrole soustředit jen na pořadová čísla. Myslím že si těch 7,3% zasloužila. Mno a zbytek seznamu byli prostě lidé, které ta bodovačka bavila nejvíc. Na tom není nic špatného. :-)
  • WanicWanic The real hedonism is not dead!
    Přidávam se k děkovačce @MissUtahraptor a @Montezuma3 klobouk dolu a poklona!! Bez vás by ta hra neměla takový náboj, spád a v neposlední řadě by vlastně nejspíš vůbec nebyla... :applause: :applause:

Celkově to byl příjemě strávený čas, neboť mě hra opravdu bavila a to takřka od začátku až do konce :dance: ... a nakonec, na čem jiném vlastně záleží 8-) ... škoda výsledku, ale při pohledu zpět se jeví úspěch, který mnou preferované postavy dosáhly velice pozitivně a nemyslím si, že by v případě opakování své pozice dokázaly obhájit...

Pokud se tedy někdy dočkáme Vichrů Zimy... očekávam další ročník :weirwood: .. tak načerpejte síly.. zapomeňte na Malíčkovy drobné chybičky a těšme se, že za nějakých 5 let budeme moci oslavovat nového vítěze.... :king:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jo, lady Sansu.
  • @Montezuma3
    jeste by to chtelo zaverecny poradnik od 1-128 mista, jak kdo skoncil.
    Ono to jde pobrat i z fora, ale jsou tu nejruznejsi hodnoceni na mnoho jinych veci, tak proc nemit takovej seznam na konec a zaver?
  • upraveno 25. ledna 2014
    Tohle vypadá moc dobře. Bude se ještě někdy konat něco podobného? :-)
  • @Maljian 2 roky po vydaní novej knihy :D
  • upraveno 25. ledna 2014
    @JoeGyry Chjo :-D.. Tak to si ještě pár let počkám, jak to tak vypadá :-)
  • Mně osobně strašně zklamalo vypadnutí Daenerys ve třetím kole. Zvláště, když si uvědomím, že ji vyřadil ten žok sádla, ale vzhledem k tomu, kolik lidí jí tady nemůže přijít na jméno, je to vlastně docela úspěch. Doufám, že až spasí v posledním díle Západozemí, tak si všichni její zarytí odpůrci posypou hlavu popelem:-)
    Jinak s prvenstvím Jona se ztotožňuji. Až na jeho poslední kapitoly v Tanci, to byla nejzajímavější, nejzábavnější a celkově nejlepší kladná postava. Druhé místo Sansy je pro mě ještě bolestnější než třetí místo její mladší sestry.
    Jinak podobně soutěže mám rád. Těším se další podobného ražení....pokud přijdou:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Chmur Copak, nemáme rádi Starkovi dcerušky?
  • Jako ty Everette určitě ne, ale ty jsi spolu s Hadem takový Humbert tohoto fóra:-)))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Chmur Cože cože? To mi musíš vysvětlit, dneska jsem trochu opožděný a vůbec jsem nepochopil co se snažíš naznačit. Myslím to vážně, tohle není ironie.
  • @Chmur No, Everett má ještě do Humberta moře času :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.