AGOT online pokročilí

upraveno 13. října 2011 v Deskové hry
Organizace a diskuze k AGOT hraní online, skupina pokročilých. Zájemci, kteří nemají s hrou žádné či malé zkušenosti a chtějí spíš zkoušet a učit se, doporučuji spíše http://icefire.cz/agot-hrani-online
2»

Komentáře

• S 2. edicí a s kartama z 2. edice souhlasím. A Railiho návrh na omezeni ToB se mi celkem líbí, takže bych ho upřednostnil před omezením +2 a +3, nebo bych se klidně obešel bez ToB.

Jinak když už se tady začínají rozdělovat rody, tak já bych nerad hrál za Tyrella, jinak si vezmu co na mě vyjde ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak to vypadá, že na mě zase zbudou Tyrellové :D
  • upraveno 10. února 2013
    Já si tyrelly klidně dám, pokud o ně není zájem. Pravidla nechám na vás, Railiho nápad nezní špatně. Mail zatím neposílám, pošleme asi až vymyslíme ty rody.

sarven - Martell
    Raili - Bar
    Martin - cokoli
    Monte - cokoli
    Alek - Tyrell (pokud po něm tedy někdo nezatouží)
    XXX - kdo je ten šestý? :)
  • Šest lidí na hru my měli být @alek, @sarven, @Raili, @Montezuma3, @rizek.martin a @Laky (plus je ještě ve frontě @j127). Mail pošli rovnou, to na rodu nezáleží.
  • Aaa, Laky, no je vidět, kdo tu má organizační schopnosti :-)
  • ok, tak 3 maju sancu si este vybrat rod, alebo sa rozlosuju.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @alek: Mno myslel jsem, že si růže vezmu já. Ale pokud po nich toužíš, tak ti je přenechám.
    Ze zbylých tří frakcí je mi asi jedno koho dostanu, takže to klidně nechám na losu.
  • Dobrá, tak já si džentlmensky vezmu Lannistery :king:
  • tak máme rozděleno:

sarven - Martell
    Raili - Baratheon
    rizek.martin - Lannister
    Montezuma3 - Tyrell
    Alek - Stark
    Laky - Greyjoy
  • Ja som sa akosi pozabudol vyjadriť, ale som spokojný :D
  • No a taky jsi akosi pozabudol mi poslat mail na hru.
  • tak uz som si myslel, ze si s @alek zabojujem, a do tretice sme od seba uplne cez celu mapu :)
    tak co, stretneme sa v riverrune na svadbe medzi arienne a robbom?
    dufam, ze svadba nebude v dvojickach, to by bolo neblahe :)

tesim sa na hru, vopred vdaka lubosovi za ochotu a ostatnim, ze budu casto online, nech to odsypa :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.