Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1161162164166167368

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tohle fakt někomu připadá humorné?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    (Harryho Pottera jsem četla. Kromě sedmého dílu dokonce několikrát.)
  • @Nevada A pořád nic? Mě to také nepřipadá vtipné. (Harryho Pottera jsem přetrpěl první dva nebo tři díly, pak už jsem stejně jako Aleš Háma v sousedním topiku vyskakoval z Taxi se slovy "Já mám jenom jedny nervi".)
  • konečne naspäť a nie nečital som tých päť strán ale páči sa mi obrázok od Nevady
  • upraveno 4. března 2013

Tak to je osobnost! Čumím s otevřenou hubou.

Čumím na to jak puk. Barney Stinson, Hugh Hefner, Steve Stiffler - úplní žabaři.
  • Já na tom pánovi teda nenacházím nic obdivuhodného :-) (Krom toho, že se dožil vysokého věku :-D )
  • Tak opačné pohlaví to bude asi brát jinak. :D Né, že bych chtěl být jako on ale má zajímavej život. Válka, manželka, rodina v koncentráku, podnikání + ty ženy.

• Vystřižené scény s Domabylem alias Mr.D. :D :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Teda, stačila mi obyčejná verze - tu prodlouženou bych už asi nezvládla. Já prostě takový typ lidí nemám ráda, trochu mi připomíná Josefa Hausmanna, takže se mi dělají osypky.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Ale Hausmann je tak skvělý chlápek s rozumnými názory ;-)
  • Ta prodloužená verze je míň slizká :-) Asi to schválně nastříhali tak, aby vypadal pán jako větší slizák :-D
    @flanker.27 :wall: Já čekala, že se ozveš zrvona ty :D
    @Krisa No, zcela upřímně Kořeny mužského šovinismu jsem měl co dělat abych vůbec dočetl, protože jsem se začínal pomalu cítit jako vykořisťovaná žena. A važ si toho, že to říkám zrovna já =D
  • @flanker.27 Rozumný tak, že nenávist k exmanželce přenáší na všechny ženský :spike:
    @flanker.27 Vážím :). Já to četla 2x a ani podruhý jsem nevěřila vlastním očím.
    @Krisa Na druhou stranu od žen člověk narazí taky na ledasco podivného, co se raději neodvažuji blíže zkoumat ani v pyrotechnickém obleku =D
  • Ježišmarjá, že se tady bude zmiňovat Hausmann, to bych v životě neřekla.brrrr
    @Krisa Tolik sebereflexe člověk ani nečeká :)
    @flanker.27 Já dneska dělala psychotesty - sebehodnocení, takže v tom asi ještě stále jedu :)
    @Krisa Snad to nebylo příliš sebekritické?
    @flanker.27 Nevím, napsala jsem tam, že jsem boží a bordelář.
    Škoda jen, že přesné výsledky se asi nikdy nedozvím, docela by mě to zajímalo (součástí byl i test barev - řazení podle toho, jak se mi líbí) :(
  • @Krisa to sem asi dělal.. vyšlo mi že mam černobile viděni, jinymi slovy nehodnotitelný
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Já také, kde je k nalezení?
    Nikde - byly to psychotesty, jestli jsem schopná a vhodná pro dobrovolnickou práci v jedné hradecké organizaci. Takže netuším, jestli to je někde veřejně přístupné (dost o tom pochybuji, protože se za ty testy platí). Ty výsledky by mě fakt zajímaly, ale nevím, jestli mi je dají k nahlédnutí - možná o to časem požádám.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.