@Branislav_Gepeto Z toho si nic nedělej. Po tak dlouhé době je to jenom ignorantství ze strany ostatních. Marně přemýšlím, co kdy Československo (aspoň po válce) udělalo tak... světoborného.
Teď nevím, jestli je lepší, když o nás nevědí, nebo kdyby o nás věděli díky kauzám typu Brejvik, Sklepmistr... :-) Zase se můžeme chlubit tím, že jsme nikoho nezotročovali.
A nikdy u nás nebuchla žiadna sopka, ktorej jedovaté mračno by letelo polkou Európy. I keď pri našej finančnej situácií by ešte aj tá sopka štrajkovala s tým, že plyn je drahý než aby ho zbytočne plýtvala.
Vystěhovává se Roubíček ze Sovětského Svazu. Na hranicích mu celníci najdou v kufru bustu Lenina. Ptají se: "Co to je?" "To se ptají špatně, "povídá Roubíček, "Měli by se zeptat, kdo to je? To je Lenin! Zachránce proletariátu celého světa, zakladatel mé milované vlasti, Sovětského Svazu, génius, který naplnil Marxovy myšlenky..." "Dobře, můžete jít...", říkají celníci. Na izraelské hranici celníci znovu najdou Leninovu bustu a ptají se ho: "Co to je?" "To se ptají špatně," povídá Roubíček, "měli by se zeptat, kdo to je? To je Lenin! Šílenec, co přivedl polovinu světa do chudoby, největší zločinec dvacátého století, ...." "Dobře, dobře, můžete jít..." říkají celníci. Roubíček přijede ke svým příbuzným, vybaluje si věci. Jeho synovec si všimne Leninovy busty a ptá se: "Strýčku, kdo to je?" "Ale to se ptáš špatně, synovče, měl by ses zeptat, co to je ? To je pět kilo neprocleného zlata!"
@svoa00 Vzhledem k tomu, že média zajímají jenom negativní zprávy, tak cokoliv by česko-slovensko udělalo pozitivní, dopadlo by to jako v tom vtipu:
Povídá jeden Skot svému vnukovi: "Vidíš támhle tu velkou kamennou ohradu? Tu sem postavil já sám, vlastníma rukama. A říkají mi McCormick-co-postavil-velkou zeď? Neříkají. A vidíš támhle to velký molo u jezera? Tak to sem taky postavil sám. A říkají mi McCormick-co-postavil-velký-molo? Neříkají. Ale člověk jednou ošuká kozu..."
Keď plačeš, nikto nevidí tvoje slzy Keď si smutná, nikto nevidí tvoje nešťastie Keď sa trápiš, nikto nevníma tvoje trápenia... Ale skús si len raz prdnúť...
Belgická žena prešla takmer 1500 km a naprieč 6 krajinami Európy len kvôli chybe v GPS navigácii. Pôvodne mala ísť len vyzdvihnúť priateľa z vlakovej stanice v Brusseli vzdialenom 61 km. Pravdepodobne prešla cez Francúzsko, Nemecko, Rakúsko a Slovinsko. Údajne si všimla, že dopravné značky sú v iných jazykoch, ale vôbec ju nenapadlo, že by mohla opustiť Belgicko. Až keď prišla do Chorvátskeho Záhrebu pochopila, že už nie je v Belgicku a tak sa musela otočiť a vrátiť 1500 km späť. Madzitým už po nej v jej rodnej krajine bolo vyhlásené pátranie.
Já se taky dívám na poníky. Jednou, když jsme byli u Vaška (můj kluk/přítel) a neměli jsme nějak moc co dělat, koukli jsme se na jeden díl, potom na druhej a potom jsem ponykouzlo taktéž propadla. :-)
P.S.: Který je váš nejoblíbenější? Já žeru Applejack a samozřejmě Pinkie Pie :-D
Komentáře
Zase se můžeme chlubit tím, že jsme nikoho nezotročovali.
I keď pri našej finančnej situácií by ešte aj tá sopka štrajkovala s tým, že plyn je drahý než aby ho zbytočne plýtvala.
Ptají se: "Co to je?"
"To se ptají špatně, "povídá Roubíček, "Měli by se zeptat, kdo to je? To je
Lenin! Zachránce proletariátu celého světa, zakladatel mé milované vlasti,
Sovětského Svazu, génius, který naplnil Marxovy myšlenky..."
"Dobře, můžete jít...", říkají celníci.
Na izraelské hranici celníci znovu najdou Leninovu bustu a ptají se ho:
"Co to je?"
"To se ptají špatně," povídá Roubíček, "měli by se zeptat, kdo to je? To je Lenin! Šílenec, co přivedl polovinu světa do chudoby, největší zločinec
dvacátého století, ...."
"Dobře, dobře, můžete jít..." říkají celníci.
Roubíček přijede ke svým příbuzným, vybaluje si věci. Jeho synovec si všimne Leninovy busty a ptá se:
"Strýčku, kdo to je?"
"Ale to se ptáš špatně, synovče, měl by ses zeptat, co to je ? To je pět kilo neprocleného zlata!"
Povídá jeden Skot svému vnukovi:
"Vidíš támhle tu velkou kamennou ohradu?
Tu sem postavil já sám, vlastníma rukama. A říkají mi McCormick-co-postavil-velkou zeď? Neříkají.
A vidíš támhle to velký molo u jezera?
Tak to sem taky postavil sám. A říkají mi McCormick-co-postavil-velký-molo? Neříkají.
Ale člověk jednou ošuká kozu..."
Keď plačeš, nikto nevidí tvoje slzy
Keď si smutná, nikto nevidí tvoje nešťastie
Keď sa trápiš, nikto nevníma tvoje trápenia...
Ale skús si len raz prdnúť...
P.S.: Který je váš nejoblíbenější? Já žeru Applejack a samozřejmě Pinkie Pie :-D